vineri, 20 decembrie 2013

Seenow pentru televizoarele LG Smart

Seenow a lansat o aplicatie și pentru televizoarele LG Smart seria 2012 si 2013. Aplicatia este gratuita si se poate downloada din LG World.


Aplicatia Seenow penttru telefoane si tablete ofera acum 22 de canale tv prin streaming de calitate si stabil, in categoria Freezone.

Dintre canale amintim TVR International, B1 TV, Antena 3, TVR 3, National Tv, N24, OTV, Transilvania Live, Nașul Tv. 1 Music Channel, Kiss Tv, Favorit TV, Etno Tv, Taraf Tv, Vacanța Tv, Tv City, Neptun Tv, Trinitas Tv, Alfa si Omega Tv, TV5 Monde, Fashion Tv.

De asemenea, în Freezone gasiti gratuit emisiuni tv ( Bizi Day, Ora de Business, Lumea lui Banciu etc), filme documentare subtitrate in limba română, dar si posturi de radio.

Aplicatia Seenow oferă si servicii premium contracost. De asemenea, se ofera si alte canale suplimentare tv ( TV1000, Comedy Central Extra, Disney Channel, Disney JR, Cartoon Network, Boomerang, Nickelodeon, AXN, AXN Crime, AXN Spin, AXN Sci-Fi, Viasat Nature, Viasat History, Viasat Explorer, Travel Channel etc ), care pot fi vizionate cu plata a 2 euro lunar.

De amintit că recent s-a lansat pe televizoarele LG Smart si o aplicatie separata pentru HBO GO, care trebuie de asemenea downlodată si instalată, tot din LG World. Lansarea a avut loc in acelasi timp cu lansarea serviciului HBO GO la UPC.


5 comentarii despre subiectul „Seenow pentru televizoarele LG Smart”:
George

va fi Pro TV la Seenow in curand.

Anonim

Offtopic dar cred ca este o informatie interesanta si utila:

Transforma tv-ul intr-unul smart pe care poti pune seenow. Cei care n-au televizoare cu smart pot cumpara un aparat care face asta. Ai 6 luni gratuit seenow.

http://www.seenow.ro/smart-tv-box
http://www.evolioshop.com/ro/multimedia/evolio-smart-tv-box.html

N-am nici o treaba cu nici o firma.
Pe de alta parte pretul e cam piperat de 450 ron dar cu 6 luni gratis s-ar putea sa iasa mai bine.

Totusi mai bine-ti cumperi un BlueRay Player cu Smart samsung si ai si seenow si ai si blueray player si o gramada de chestii. Rog adminul sa stearga aceasta postare si daca considera informatia utila sa faca o stire. Am promis ca daca aflu lucruri interesante va spun si voua.

Anonim

Pentru televizoarele non-smart se poate folosi orice device cu Android care poate fi conectat la televizor, chiar un telefon sau tableta Android cu iesire tv mini HDMI sau alt box Android, cum ar fi stickuri USB cu Android, de exemplu asta la129 lei: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/stick-hdmi-lcd-android-p-8050

Anonim

Sau asta, mult mai performant, dar mai scump, la 355 lei:

http://www.shop-expert.ro/mini-pc-android/tronsmart-mk908-rk3188-quad-core-2gb-ram-8g-tv-stick-smart-android-422-mini-pc--77185.html

Anonim

Sau alte Mini PC cu Android 4.2,2 dar si mai scumpe: http://www.shopmania.ro/home-entertainment/filtru-producator-quad

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile