marți, 3 decembrie 2013

Sora lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a lansat două cărți despre social media

Randi Zuckerberg, sora lui Mark Zuckerberg ( fondatorul Facebook ) a avertizat asupra impactului fenomenului de a fi prea "atașat de dispozitivele mobile".

Randi Zuckerberg, care a lucrat șase ani pentru Facebook, a scris si o carte despre impactul tehnologiei asupra vieții și relațiilor de familie. Cartea a fost tipărita in doua variante: una pentru copii si una pentru adulti.

Ea a declarat că social media a oferit o "voce pentru cei fără glas", dar a creat de asemenea și provocări.

Randi Zuckerberg este fondatorul și CEO-ul Zuckerberg Media și Editor-in-Chief la Dot Complicated si a fost nominalizată la un premiu Emmy în 2011, pentru transmisia inovatoare a alegerilor din 2010, integrate on-line și TV în formate unice. De când a lansat Zuckerberg Media, Randi a realizat productii și alte experiențe digitale pentru BeachMint, Clinton Global Initiative, Cirque du Soleil, Bravo sau Conde Nast.

La inceputul acestei ierni, Randi a lansat cele două carti amintite anterior ( cea pentru adulti este intitulata "Dot Complicated", iar cea pentru copii este  denumita simplu "Dot), privind impactul tehnologiei asupra vietii noastre familiale si sociale.


Niciun comentariu despre subiectul „Sora lui Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a lansat două cărți despre social media”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile