sâmbătă, 21 decembrie 2013

Tabletă Amiko TAB7 cu tuner digital terestru DVB-T

Compania Amiko este cunoscută în special pentru receiverele cu Linux relativ ieftine pentru receptia satelit / tv cablu / terestră.

Iată că Amiko a lansat o tabletă cu tuner digital terestru ( întradevar, doar DVB-T MPEG2/H.264, ceea ce este un minus pentru viitor ). Pe lângă antena DVB-T internă, tableta are si antena externă, precum si adaptor pentru antena terestra exterioară.


Totusi, dotările sunt interesante pentru gama sa de preț, pe lângă tunerul DVB-T cu posibilitate de receptie canale digitale terestre HD, tableta Amiko TAB 7 avand incorporat si tuner radio FM, două difuzoare pentru sunet stereo ( de obicei tabletele din aceasta gama avand doar un difuzor ), precum si doua camere web, una de 2 MP cu flash ( în spate ) si una de 0,3 MP in față.

Se remarcă de asemenea ecranul de 7 inch cu touchscreen in 5 puncte, de tip capacitiv IPS, ce suporta rezolutia aceptabilă de 1280 x 800 px. De asemenea, e de amintit si faptul ca are GPS, dar si iesire video Full HD (1080p) Micro HDMI pentru conectarea la un televizor, precum si Bluetooth.

Sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean este sustinut de un procesor Dual Core 1.5GHz si de 1GB de memorie RAM DDR3.

Tableta Amiko TAB7 oferă o memorie interna de 8GB, care poate fi extinsa printr-un  card MicroSD de maxim 32 GB, conectat la slotul dedicat.

Alte caracteristici sunt cele des intalnite la tabletele de acest gen: senzor de miscare pe 3 axe, jack audio de 3.5mm, suport USB On-The Go (OTG), de exemplu cu posibilitatea de a adauga un modem 3G extern via USB OTG, WiFi 802.11b/g/n, acces Google Play Store, baterie Li-Ion de 4,000 mAh.

Suportă formate video precum AVI, WMV, 3GP/MP4, MOV, MPG, VOB, MKV, FLV si face video streaming RTSP / SDP prin TCP sau RTP / RTCP prin UDP.

Dimensiunile tabletei Amiko TAB7 sunt 129 * 206 * 11 mm (W * H * D), iar greutatea este de 357 grame.

Tableta Amiko TAB7 se gaseste la magazine online din România la un preț sub 600 lei.


6 comentarii despre subiectul „Tabletă Amiko TAB7 cu tuner digital terestru DVB-T”:
Anonim

Tableta are intradevar dotari interesante. Am gasit-o la 590 RON la un magazin din Romania. Sincer as cumpara-o astazi daca era pe la 450 RON, e mult mai smechera decat ce e pe piata ca functii.

Anonim

amiko e produs bun.. pret bun

Anonim

Un minus major-tunerul DVB-T2

Anonim

corect!
dacă n-ai bani de TV trebuie să o iei

Unknown

Datini si mie va rog un numar de telefon ca sa pot lua legatura cu cei de la amiko ca sa comande si eu o tableta cu timer tv,multam

Anonim

Nu mai este buna acum in Romania, a fost schimbat sistemul intre timp, acum e DVB-T2, nu DVB-T, cum are tableta asta TUNER-ul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile