joi, 19 decembrie 2013

VH1 pleacă de la grupul Pro TV

Viacom International Media Networks (VIMN) a anunțat că va prelua de la 1 ianuarie 2014 activitatile de distributie si vanzare de publicitate pentru televiziunea pe care o detine VH1, dupa ce contractul de reprezentare prin care CME, grupul american care detine si postul de televiziune Pro TV a distribuit aceasta televiziune in Romania va expira, prezicează Wall Street.

VH1 va opera intr-un format neschimbat ca urmare a revenirii in administrarea Viacom.
VIMN si-a extins recent distributia pentru televiziunile Comedy Central Extra si Nickelodeon in Romania, ca urmare a unui acord cu RCS-RDS.

De asemenea, Viacom va lansa si alte televiziuni in 2014.

„Romania are pentru noi o importanta tot mai mare in regiune si aceasta tendinta, impreuna cu portofoliul nostru local de televiziuni, ne permit sa furnizam continut pentru un public tinta cuprins intre 4 si 49 de ani, plecand de la Nickelodeon, care este deja prima televiziune pentru copii in mai multe tari din regiune, pana la televiziunile de muzica de calitate. Cu toate acestea, nu ne vom opri aici si avem si alte planuri de extindere in Romania de-a lungul intregului an 2014”, a declarat Bartosz Witak, director general pentru Europa Centrala si de Est si Israel in cadrul Viacom International Media Networks.


Niciun comentariu despre subiectul „VH1 pleacă de la grupul Pro TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile