miercuri, 29 ianuarie 2014

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă va fi înregistrată în 4K Ultra HD

Comitetul Olimpic Internațional și Olympic Broadcasting Services colaborează cu Panasonic pentru a înregistra în format 4K Ultra HD ceremonia de deschidere a celei de-a 22-a Ediții a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci.

Panasonic a declarat că va utiliza înregistrările 4K Ultra HD în scopuri promoționale, alături și de alte diverse organizații.

Panasonic va asigura toate necesitățile tehnice video pentru evenimentul sportiv, inclusiv camere de securitate, ecrane de mari dimensiuni cu LED-uri, dispozitivele de vizualizare publică, precum și echipamentele de transmisie, proiectoare și televizoare Viera.

A XXII-a ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă se va desfășura în orașul Soci, Rusia în perioada 7 - 23 februarie 2014, câteva probe având loc însă în orașul-stațiune Krasnaia Poliana. Vor avea loc 98 și de probe sportive în cadrul a 15 sporturi. Atât Jocurile Olimpice cât și cele Paralimpice vor fi organizate de Comitetul de Organizare Soci (COS).

Soci a fost ales ca oraș-gazdă pe data de 4 iulie 2007 în cadrul a celei de-a 119-a întruniri a CIO din Ciudad de Guatemala, celelalte două candidate pentru găzduirea acestei ediții fiind Salzburg (Austria) și Pyeongchang (Coreea de Sud). Candidatura orașului Soci a fost susținută de președintele rus Vladimir Putin și de sportiva Maria Șarapova. Aceasta este prima ediție a JO organizată în Federația Rusă, dat fiind faptul că Jocurile Olimpice de vară din 1980 din Moscova au avut loc în interiorul Uniunii Sovietice.

Construcțiile din cadrul pregătirilor pentru JO au inclus de noi arene și modernizarea telecomunicațiilor, energiei și a infrastructurii transportului din zonă, precum și un nou parc olimpic pe coasta dinspre Marea Neagră a Văii Imeretin. Arenele din Krasnaia Polinaia vor fi și ele noi.

Aceasta va fi prima ediție a Jocurilor Olimpice, cu Thomas Bach în funcția de președinte al CIO.


Niciun comentariu despre subiectul „Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă va fi înregistrată în 4K Ultra HD”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile