sâmbătă, 11 ianuarie 2014

Digi Mobil Optim, noul abonament de telefonie mobilă de la RCS-RDS

RCS-RDS a lansat noul abonament Digi Mobil Optim* de la 2 euro lunar, TVA inclus, pentru care se oferă:

- convorbiri nelimitate catre reteaua Digi, mobil si fix (Digi Mobil si Digi Tel)
- de la 200 până la 1500 minute incluse in retelele fixe si mobile nationale si internationale
- internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 0,5 - 5 GB, in functie de tipul de abonament Digi Mobil Optim.
- 0,6 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale fixe dupa consumarea minutelor incluse
- 1,2 eurocenti/minut, TVA inclus, pentru convorbiri nationale mobile dupa consumarea minutelor incluse

Există mai multe variante de abonament Digi Mobil Optim: Optim 2, Optim 3, Optim 5, Optim 7, Optim 10. Ceea ce difera sunt minutele nationale si internationale incluse, precum si traficul lunar de date la viteza maximă.

Contractele pentru pachetele Digi Mobil Optim se incheie pe o perioada de 12 luni sau 24 de luni.

(1) Retele fixe si mobile nationale, precum si principalele retele fixe din UE si retele fixe si mobile din SUA, Canada si China.

(2) Viteza de acces este de până la 3,6Mbps, 7,2Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil. La depasirea traficului recomandat viteza de acces se va limita pana la 128 kbps viteza de download si până la 64 kbps viteza de upload.

(3) Retele de telefonie mobila din Europa: Bulgaria, Austria, Marea Britanie, Italia, Germania, Franta, Ungaria, Spania, Grecia, Cipru, Olanda, Portugalia, Polonia, Danemarca, Irlanda, Suedia, Republica Ceha, Finlanda, Letonia, Lituania, Malta, Norvegia, Turcia. (4) Retelele de telefonie mobila din Slovenia, Belgia, Luxemburg, Slovacia, Islanda, Estonia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Lichtenstein si Croatia.

(*) TARIF PROMOTIONAL pana la data de 31.03.2014. Daca din 01.04.2014 tariful de interconectare va fi mai mic sau egal cu 1 eurocent/minut, tariful de 1 eurocent/minut se va aplica si dupa aceasta data.


10 comentarii despre subiectul „Digi Mobil Optim, noul abonament de telefonie mobilă de la RCS-RDS”:
Anonim

super tare

Anonim

singura problema ar fi acoperirea

Anonim

Și acoperirea e destul de bună! Am folosit telefonul pe distanța Brașov București Nord (am avut semnal și în tunelul mic și o parte din tunelul mare) și nu știu dacă am mai pierdut semnalul pe undeva... De asemeni a funcționat și până în Constanța (parcă pe drumul ăsta s-a pierdut ceva mai mult din semnal)

Anonim

degeaba dau miunte cu nemiluita daca nu au infracstructura buna adica macar 85 la suta teritoriul acoperire semnal

Anonim

Semnalul pe D.N. 6 in sud are mari portiuni neacoperite.Acum daca pe sosea principala e asa,ma gandesc ca prin comunele adiacente nu e deloc.In concluzie,instalati celule RDS.,caci noi vrem abonamentele voastre.

Claus

nu aţi auzit că vor să cumpere şi banda de 900 MHz? Ofertele sunt foarte bune, chiar excelente, să văd reacţia celor de la OR şi VF!

Anonim

Tare,tare,dar in Hunedoara daca doresti sa faci abonament,nu se poate,nu au cartele,nu au telefoane... si tot asa!!!

Anonim

Oferta asta merge la telefonul meu mobil sau trebuie sa cumpar dela Digi?

GamerN

Daca ai un telefon 3G iti merge si pe telefonul vechi.Mai pe babeste toate telefoanele care au camera in fata merg in reteaua RDS.

Anonim

salut!care este viteza de internet pe care digi o ofera in aceste abonamente,ma intereseaza in special in general intalnita de dumneavoastra(mbps)?multumesc

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile