marți, 21 ianuarie 2014

Discovery a devenit acționar majoritar la Eurosport

Discovery Communications a achiziționat pachetul de control majoritar al Eurosport, cu un an înainte de momentul prevăzut în acordul inițial.

Discovery a majorat astfel participatia la Eurosport de la 20% la 51% ( conform termenilor acordului din decembrie 2012), intr-o tranzactie care evaluează Eurosport la 902 milioane euro.

Discovery nu va prelua si pachetul majoritar de actiuni de la Eurosport Franța, TF1 păstrând participatia sa de 80% la acest canal, cel puțin până la începutul anului 2015.

Tranzactia nu afectează achizitia prin care Discovery, in decembrie 2012, a preluat 20% din acțiunile altor televiziuni ale TF1 Group ( TV Breizh , Histoire , Ushuaia și Stylia ) și nici parteneriatul de producție cu radiodifuzorul francez .

TF1 va păstra capacitatea sa de a exercita opțiunea de vânzare a celor 49 procente pe care le mai detine la Eurosport, probabil Discovery având întâietate în achizitia acestora și cresterea la 100% a actiunilor deținute.

"Eurosport este una dintre cele mai puternice si dinamice platforme de sport din lume. Pe parcursul anului trecut, după ce am colaborat direct cu partenerii nostri de la TF1, a devenit clar că de fapt combinarea puterii celor două branduri va ajuta Eurosport să ajungă la publicul rețelei Discovery, cu o ofertă de neegalat pentru spectatorii din diverse țări, pentru agențiile de publicitate și pentru afiliați ", a declarat David Zaslav , Presedinte si CEO al Discovery Communications.


7 comentarii despre subiectul „Discovery a devenit acționar majoritar la Eurosport”:
Anonim

oooooooooooooops....vine liga1 ro la eurosport ?

Anonim

oooooooooooooo... pleaca Eurosport de la RCS ? :)))))))))))

Anonim

Nu pleaca.

Anonim

Bine ar fi sa plece de la rds si apoi sa ramana cu digi 7-spe si sa transmita meciuri dintre "filialele locale" :)))))))))))))) ( ...si acum transmitem in direct meciul care conteaza pentru intaietatea la intrarea in direct pt transmiterea partidei dintre gigi 69 ciorogarla si gigi 69 zapusada, alaturi de dumneavoastra, al dumneavoastra inegalabilul Hrazvam Gradinarescu...) :))))))

Anonim

nu pleaca esp de la rds contractu sa semnat deja intre rds si esp inainte de asta asa ca nu pleaca nush ce imd ca a cumparat cei de la discovery gata iese esp cat timp este contract valabil intre esp si rds nu se renunta la nimic pana la sfarsitu contractului

Unknown

DE URMARIT RAPORTURILE DINTRE ECS SI EUROSPORT , PRIN PRISMA CONFLICTULUI RCS -DISCOVERY .

Anonim

Contractul dintre RCS si Eurosport este valabil 1 an de zile. Asa ca cine stie ce se poate intampla din 2015.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile