joi, 16 ianuarie 2014

Se lansează Dolce Cablu ?

Romtelecom a primit aprobarea pentru a intra pe piața de cablu din orașul Brașov, după ce Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat cu unanimitate de voturi lansarea rețelei care urmează să fie cunoscută sub numele de Dolce Cablu, denumire pe care o precizează Ziarul Financiar.

Până în prezent compania a făcut teste ale rețelei în Brasov, furnizând servicii de tv cablu angajaților săi.

Romtelecom va oferi abonaților săi din Brașov 60 de canale analogice si 82 de televiziuni digitale și este prezent pe piața din România de tv cablu și prin intermediul NextGen Communications.

De amintit că Romtelecom a renunțat în februarie 2013 la a utiliza brandul Dolce pentru serviciile sale DTH ( televiziune prin satelit ), de aceea vă invit să tratați cu oarecare circumspecție informația denumirii noului serviciu de televiziune prin cablu și a posibilei prezumții care decurge de aici, aceea de a rebrăndui serviciile de tv cablu ale Nextgen ( care mai oferă si servicii de telefonie si internet ) ca Dolce Cablu.


11 comentarii despre subiectul „Se lansează Dolce Cablu ?”:
marian

e buna treaba, daca a inceput cu brasovul inseamna ca in teleorman o sa ajunga in 2017, daca nu ajung pana in 1. 08. 2015 cand mi se termina contractul cu ei , sa nu mai vina la noi, ei pierd nu eu.

Anonim

Pai in judetul Teleorman au deja sediu NextGen in resedinta de judet:

Turnu Magurele
Program de functionare
L-V: 09:00-17:00
Program casierie
L-V: 09:00-17:00
Adresa
Str. Independentei nr. 6

Nu conteaza ca se numeste NextGen sau ca va fi posibil sa isi schimbe si la tine Nextgen numele in Dolce Cablu, tot firma aia e si tot serviciile aceleasi de tv cablu le va oferi, exact ca la Next Gen. Nextgen mai are in plus si serviciu de internet si parca si de telefonie.

marian

de ce sari in sus? stiu ca exista in turnu-magurele dar nu in rosiorii de vede, crezi ca as mai posta o asemenea parere? am luat legatura cu dansi, dar nu au acum in plan o extindere si la noi.

Anonim

Pai tu sari in sus, eu m-am exprimat civilizat, informativ si la obiect, legat de Teleorman, dupa cum ai specificat. Eu am vrut sa te ajut. Asta e, greseala mea ca sunt amabil.

Anonim

in scurt timp se va extinde in toata tara mai ales ca au tv digital ,celelalte firme de cablu daca nu transmit tv digital li se retrag licentele de retransmisie.

marian

scz anonim, dar parca orasul asta e blestemat, nu vor sa intre c-am nimeni, nici UPC, nici NEXTGEN, parca ii un bleste de cand au venit rds la noi in 2010, au cumparat 2 firme mici de cablu si internet care eram asa de multumit de grila lor de canale ca ajungeam la un moment dat sa nu stim ce sa alegem, toare erau sooper.

Anonim

parca rds ai stiam seriosi,asa se intimpla cu firmele mici sunt inghitite de rds

Anonim

FRATI INTERNAUTI eu nu am inteles nimik adica dolce cablu!!! ,pai sa va spun am vrut sa fac si eu catv cu programe tv protv.antenele,discovery,national geographic,eurosport etc,si sa vezi mam lasat pagubas cu ce dadeam la posturi.stilpi,curent ,oameni platiti numi raminea decit 5-6ron lunar de la fiecare abonat .Inseamna ca la firmele astea le convin,cnaul nar trebui sa faca cumva controale mai dese la toate firmele care au catv!!!

Anonim

cna-ul pe teren NU exista

Anonim

Doresc si eu un televiziune cu Dolce se poate
Sănt din Satu Mare

cosmin

Acum se numește Orange cablu, vezi mai multe detalii aici:

https://www.orange.ro/tv/abonament-tv-cablu/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile