vineri, 17 ianuarie 2014

GSP TV se închide și devine ZU TV ?

Postul de sport al trustului Intact se va închide în următoarea perioadă, conform Gazetei Sporturilor.

Postul îşi va schimba complet formatul şi publicul. Una dintre variantele vehiculate în acest moment este ca în locul canalului de sport acesta să devină ZU TV, postul de televiziune al Radio ZU. În acest caz, noul director al postului va fi numit Mihai Morar, actual moderator şi prezentator la Radio ZU şi Antena Stars.

GSP TV a fost lansat pe 26 iulie 2008, atunci când postul a câştigat împreună cu RCS-RDS drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1. GSP TV a fost împărţit la început în trei canale, pentru a putea difuza toate cele 9 partide din campionatul intern, dar după o perioadă din cauza unor tensiuni cu partenerul şi din cauza datoriilor foarte mari, postul a cedat drepturile de televizare celor de la DigiSport, canalul de sport al celor de la RCS-RDS.

Între Gazeta Sporturilor şi canalul de televiziune nu a existat o legătură managerială, ele fiind administrate de echipe şi companii diferite.

Din 15 septembrie 2012 GSP TV a trecut printr-un proces de rebranding, devenind un post exclusiv destinat bărbaţiilor, renunţînd la talk-show-urile şi emisiunile sportive, dar şi buletinele de ştiri. Au renunţat astfel la emisiunii precum Versus, Contraatac, Meciul Zilei şi Recursul Etapei. Zilnic, postul a transmis meciuri de box, transmisiuni UFC, emisiuni despre pescuit, maşini şi jocuri, dar şi transmisiuni sportive de tenis de masă, biliard, snooker şi poker. Nu au lipsit nici meciurile de fotbal, din campionate precum Argentina, America şi Rusia, dar şi partidele echipei naţionale de juniori.


14 comentarii despre subiectul „GSP TV se închide și devine ZU TV ?”:
Anonim

Păcat... Au avut și mai aveau meciuri interesante... Meciuri din MLS, Npower Championship, Campionatul Rusiei, Cupa Braziliei, Campionatul Argentinei, cel Portughez (anul trecut competițional), meciuri din Europa League și multe altele... Păcat... Ultimele zile cu meciuri la GSPTV sunt doar mâine se pare :(

Anonim

Conform rotld.ro, Antena TV Group a inregistrat in luna ianuarie 2014 domeniul zutv.ro care va fi utilizat pentru viitoarea televizune ZUTV.

Anonim

doar se va redenumii ca antena stars?si va fi si pe cablu

Anonim

Se va redenumi, dar nu va mai fi o televiziune de sport. Va fi un post tv muzical.

Anonim

inseamna atunci ca nu va fi in lista must carry pt anul asta si nu va fi transmis de rds nu?

Anonim

Va fi desfiintat GSP TV! Cine sa-l mai transmita, daca NU VA MAI EXISTA ?

Anonim

Mă referem la zu tv!

Anonim

Pai de unde sa stie cineva raspunsul la intrebarea ta fără complement ? Stie doar Intact si CNA. Intreaba-i si daca afli raspunsul, ni-l spui si noua..

Anonim

nu are cum sa il transmita la rds anu asta pentru ca daca o sa fie canal nou nu o sa aiba reiting pentru lista must carry

Anonim

Se va face rebranding din GSP TV in ZU TV ca in cazul Antena 2 in Antena STARS! Treaba cu retransmia pe RCS-RDS este treaba Antena TV Group cu CNA iar mai apoi CNA va modifica avizele de retransmisie cu RCS-RDS si cu toti cablisti si DTH-urile intresate de retransmisie! Inainte ca GSP TV sa se transforme in ZU TV trebuie sa primeasa unda verde de la CNA, dar nu se stie daca a fost depusa cerere la CNA pentru participare la sedinta!

Delsat

Nu va fi nici o rebranduire. Se va inchide o televiziune si se va deschide alta, total diferite. Probabil nici personalul angajat nu va fi acelasi ( cu exceptia poate a unei parti din personalul tehnic ).

Anonim

inca un post cu muzica emo (ca mai toata muzica romaneasca din ultimul an si jumatate)... trist, foarte trist!

Anonim

ce porcarie !

Anonim

pacat pentru ca transmitea galele de UFC si era singurul din tara.acum nu mai am unde sa vad UFC in direct.poate va transmite altcineva

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile