miercuri, 15 ianuarie 2014

IDA TV, o nouă televiziune High Definition

CNA a acordat licenţă audiovizuală pentru televiziunea IDA TV, care va emite in format HD în Bucureşti şi Voluntari ( Ilfov ).

Licenta a fost obtinută de SC Profesional Marketing Group SRL, care are asociați pe Viorel Fetinca (97%) şi Ioana Fetinca (3%).

Surpinzatoare este nișa televiziunii, care va fi de arhitectură și design, o platformă de comunicare pentru cei interesaţi de arhitectură și în acelasi timp o televiziune educațională.

Vor exista si programe producţie proprie in procent de 30%, precum şi de la alți producători, in proportie de 70%, iar grila va conține programe de divertisment (65%), programe de informare ( doar 10%), programe educative şi culturale (5%) şi publicitate (20%).

"Există o legătură directă între spaţiul care ne înconjoară şi noi. Observăm de multe ori că spaţiile care ne înconjoară sunt triste. De multe ori ne afectează viaţa (...) Dacă cei cu posibilităţi ar şti mai multe despre cât de mult contează spaţiul în care trăim, interior şi exterior, s-ar concentra mai mult asupra valorizării lui, astfel încât să îşi valorizeze şi ei viaţa de zi cu zi", a declarat Viorel Fetinca pentru Mediafax.

La rândul său, Adrian Horobeţ, regizor de film şi director artistic al noii televiziuni, a spus că: "Aşa cum există în modă Fashion TV, aşa vrem să existe în zona designului IDA TV". El a mai spus că este foarte important modul de difuzare a materialelor video la IDA TV, precizând că programele transmise în format High Definition (HD).

Nu a fost anunțată data lansării televiziunii IDA TV.

UPDATE 4 august 2015: IDA TV a fost inclusă in grila UPC, dar in versiune SD.

UPDATE 12 mai 2016: IDA TV a obtinut de la CNA licenta de televiziune naţională şi internaţională.


4 comentarii despre subiectul „IDA TV, o nouă televiziune High Definition”:
Anonim

satelit ceva s-au terestru

Anonim

Nu se stie. Cel mai probabil tv cablu.

Anonim

Am de vanzare modulator DVB-T HD!

Delsat

Pai, vrei sa emitem vreo televiziune in DVB-T cu el ? Poate vrei sa spui ca tuner DVB-T. Oricum, nu avem ce face cu el, se trece la DVB-T2 in Romania. Si tare ciudat comentariul tau, in care vrei sa vinzi ceva si scrii anonim si fara date de contact. :))))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile