duminică, 5 ianuarie 2014

Jocuri 3D noi pentru televizoare LG Smart

Utilizatorii de televizoare Smart ( indiferent de producator ) sunt deseori nemultumiti de oferta mică de aplicatii si jocuri si de calitatea lor scazută, considerând că au platit pentru un televizor care nu prea e smart.

Insa televizorul este de fapt destul de smart, iar in alte zone geografice aplicatiile sunt cu adevarat impresionante.

Sa luăm ca exemplu televizoarele LG, care ofera o anumită lista de jocuri ce pot fi descarcate in SUA, foarte diferită de Europa. Iată câteva jocuri care nu se regasesc in Europa ( cel putin nu in Romania ), ci doar pentru Statele Unite ale Americii. Adresa web pentru confirmarea afirmatiilor noastre este aceasta: http://us.lgappstv.com/appspc/store/product/retrieveProductInfo.lge?dummy=002


Jocul pentru LG Smart Tv "The Dark Knight Rises"

Are o dimensiune de 1.9 GB ( se descarca pe un stick extern automat ) si o grafica 3D foarte reusita pentru un televizor.

 Jocul pentru LG Smart Tv "Spiderman"

Are o dimensiune de 1.4 GB ( se descarca pe un stick extern automat ) si o grafica 3D reusita pentru un televizor.

Aplicatia Game Now pentru LG Smart Tv

Aplicatia Gamenow ofera pentru LG Smart Tv mai multe jocuri 3D si 2D premium, downloadabile separat din aplicatie sau de pe LG Smart World. Jocurile pot fi jucate si cu un controler conectat la televizor prin USB.

Skylanders Battlegrounds

Este un joc de strategie 3D pentru televizoare LG Smart Tv.


Lets Golf 3

Este un joc destul de drăguț de golf 3D.


Si sunt mult mai multe exclusivitati americane pentru televizoare LG Smart pe care le puteti gasi in acel magazin de aplicatii.

Intrebarea este: de ce nu sunt oferite aceste jocuri ( inclusiv variante premium cu plată) si in magazinul LG Smart Tv pentru Romania ?


8 comentarii despre subiectul „Jocuri 3D noi pentru televizoare LG Smart”:
Seby

De fapt noi astia mai din est suntem lasati fara... eu am cont de uk pe smartworld si au aparut de cateva saptamani :
http://imageshack.us/a/img546/2153/lc6w.png
http://imageshack.us/a/img842/5861/qm84.png

Teoretic nu-s scumpe, cam 3 lire :)

Anonim

un tv ar trebui sa faca ce stie un tv, sa redea imagini...maxim sa fie si player. Nu vreti un tv care sa si efectueze apleuri video? la ce preturi au tv astea, va achizitionati un ps3 separat :)
plus ca, exista posibilitatea sa se si strice mai rapid daca il utilizati ca si consola. parerea mea

Anonim

Parerea ta.,, De aia se numeste smart si am platit cu 200 de euro mai mult pe el fata de varianta non-smart. Apropo, a aparut PS4, deci esti cam in urma cu tehnica. Nu ca PS4 ar fi prea smart in afara de jocuri...

Aici e vorba de diferentierile care se fac intre regiuni. Dupa cate vezi, la aia de ce e smart si la noi nu e ?

Anonim

pai fix 200 de euro costa ps3 acum:))) stiu ca a aprut ps4...dar e scumpuletz:) ai auzit de drepturile de utilizare?poate nu le au pt europa de est...who knows
In curand tv-le care o sa-ti spele vasele
Nu sunt adeptul smart tv-lor. se vede, nu?

Anonim

Dar eu sunt adeptul smart tv-urilor, se vede, nu ? :) Spalatul vaselor nu face parte din lumea media, deci remarca ta e oarecum deplasata. Dar jocurile, filmele , muzica fac parte din lumea media si ar trebui sa functioneze pe un smart tv. Ce nu intelegi tu e ca eu vreau sa scot in evidenta doar un singur lucru: se fac diferentieri intre zone geografice in privinta aplicatiilor oferite. Nu e corect si nu poti sa ma contrazici ca ar fi corect. Intradevar, poate firmele acelea ( si nu LG ) nu doresc distributia in Romania. Dar tot nu e corect. Discriminare clară a occidentalilor față de est-europeni.

Ardelean

sal. eu am un televizor smart sony ...EX520 si recunosc sunt paralel, dar vreau sa spun ca pe acest televizor am ceva aplicati gen filmbox axn, gl, etc. si vreau sa stiu cum pot pune aplicati noi pe el ceva de genul... canale tv, am cautat pe google dar nu am gasit nimic sau poate nu stiu eu...daca ma puteti ajuta sa-mi spuneti cum descarc si cum il pun pe televizor. ms:)

Anonim

Doar ce iti dau ei acolo din meniu sau in magazinul pe care il accesezi pentru download cu televizorul se pot instala. Tocmai asta e problema televizoarelor smart , ca nu prea poti ( cu mici exceptii la Samsung si cateva aplicatii la LG ) sa instalezi alte aplicatii in afara de cele pe care ti le ofera ei.

Personal eu consider ca singurele televizoare care merita cu adevarat numele de Smart Tv sunt televizoarele Google Tv reale, cele care au ca sistem de operare Android. Restul sunt niste televizoare cu cateva zeci de aplicatii, in general inutile, care isi arogă numele de Smart Tv.

Unknown

Sa nu uitam faptul ca notiunea de televizor smart abia a aparut, iar tehnologia de regula precede utilitatea si aplicatiile. Cred ca vremea tabletelor folosite pentru jocuri incepe sa treaca, a playstation-ului de asemenea, incepe era continutului complet pe Smart TV http://televizoaresmart.ro/piata-televizoarelor-smart-din-romania-inca-un-bebelus-in-crestere/

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile