sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Jurnal Tv, televiziune gratuită prin satelit cu filme recente de mare succes, subtitrate în limba română

Televiziunea Jurnal Tv din Republica Moldova difuzează aproape încontinuu filme de mare succes si foarte recente, block-bustere din 2010 - 2013, subtitrate in limba română. Singurul dezavantaj e ca sunt si dublate vocal in limba rusă.

In fiecare seara se pot urmari filme precum ultima parte din seria Superman, Man of Steel ( 2013), The Great Gatsby (2013),  Olympus Has Fallen (2013), The Hobbit: An Unexpected Journey (2013), Epic (2013), Snow White and the Huntsman (2012), Jack the Giant Slayer (2013), The Hangover Part III (2013), Pain and Gain (2013), The Croods (2013), iar pe zi sunt difuzate filme de mare succes, in special din anii 2010-2013.

Impresionant, nu ? Probabil nici un canal din Romania, nici chiar premium, nu difuzeaza astfel de productii si mai ales in mod necriptat. Cred ca Superman: Man of Steel ( 2013 ) nu l-a difuzat nici o televiziune din Romania pâna la data scrierii acestuia articol.

Datele de receptie sunt:

Satelit Thor 0,8 grade Vest,  frecventa 12149, polarizare verticala, SR 28000, FEC 7/8, QPSK, FTA

UPDATE 28 noiembrie 2014: Jurnal Tv poate fi receptionat acum doar prin satelitul Astra 4A de la 4,8 grade Est. Detalii gasiti AICI.


26 de comentarii despre subiectul „Jurnal Tv, televiziune gratuită prin satelit cu filme recente de mare succes, subtitrate în limba română”:
Anonim

Am vazut si eu si urmaresc mereu acest canal. Uneori aici vad filme inainte chiar si de HBO.
Cu adevarat e masacru la audio cu dublarea in limba rusa. M-am uitat la optiuni audio si nu e decat o singura varianta de audio. La euronews de exemplu sunt o gramada de limbi pentru audio. Puteau si cei de la jurnal tv sa lase audio-ul original al filmului pe una din optiuni audio. Oricum e bine si asa...

Johnny_GL

Merci frumos ca ati pus si poza mea !!

Anonim

De fapt emite de mult timp si pe Astra 4A 4,8E fr.12694 sr.3333 fec.5/6 pol.V. O parte din programe sunt si in limba Romana (Audio) Spre exemplu azi dimineata era desene animate Fratele Urs in Romana nu subtitrat ci Audio.Oricum e destul de Bun postul.

Anonim

Am uitat sa specific si pe Astra tot FTA este.

Nexxus

O fi avand dreptul de transmisie pentru acele filme ? :D

Contact Jurnal TV

Ai sa trimitem e-mail ca sa introduca si audio-ul original în limba engleza la filme pe una din optiuni audio pe satelit. E-mail: contact@jurnaltv.md
Sau toate contactele de la echipa Jurnal TV: http://www.jurnaltv.md/ro/contacts/

Anonim

Cred ca nu pot face asta,ca de aia le dubleaza, ca sunt mai ieftine drepturile asa de difuzare, se restrange aria de interes a telespectatorilor. Daca baga sunetul in engleza se uita toata Europa...

Unknown

cind se da hangover 3? ,the crood?

Anonim

Cred ca au fost deja difuzate. Vezi aici programul Jurnal Tv:

http://www.jurnaltv.md/ro/programs/

Anonim

buna.eu cred ca la baza este rusa in moldova si feaceia sunt in rusa ca pe yoate posturile in afar de stat filmele sunt pe rusa si sub in ro.ca au si pe 16grade cateva la liber si asa sunt si acolo .dar au castigat in audientia prin aceasta asa cred ca si eu sunt fan al lor.pecam digi lau scos din grila rusinica sa le fie.flutur

Anonim

Transmite si pe net ' live "

Anonim

e si pe THOR fta

Anonim

Nu ai citit ca scrie in articol la final ca e transmis si pe satelitul Thor in mod FTA ( necodat )? :))

Anonim

Multe canale moldovenesti si nu numai la webtv.md si livetv.md
Cred ca sunt streamuri diferite de cele oficiale. Acum de exemplu nu merge live pe site-ul oficial jurnaltv.md dar merge pe site-urile mentionate de mine mai sus.
Gasiti si protv chisinau, etc.

Anonim

pe cand in grila rds-rcs in buzau?
la alt operator local de tv este jurnal tv...si e destul de micut opearatorul :))

marian

eu asta nu inteleg, cum naiba toti operatori au bagat posturi unguresti, ca mie si scarba de ele, si din republica moldova care au limba noastra, nu e4xista un post? eu pe internet mai ma uit la cateva ,jurnal tv, moldova 1 etc., e chiar asa de greu de introdus? mai ales ca sant si libere pe satelit.

Anonim

FTA - Free To Air

Unknown

da,e la liber pe doi sateliti ,pe thor si pe sirius?

ADRIAN C

Va rog mult ajutati-ma cu un raspuns; B1 tv sa mutat de pe 4*w pe 16*est. De cind sa mutat pe 16*est nu am sunet,imaginea este excelenta dar fara sunet.

DTH Fan

La mine este redat sunetul la B1 Tv.
Seteaza manual la B1 Tv PID-ul audio pe 910, poate merge asa.
Sunetul este ACC. E posibil sa nu stie receptorul tău sa redea sunetul ACC, desi m-ar surprinde.

ADRIAN C

DTH Fan am scos auto si am bagat manual adica 900,,,,910,,,,,900 dar nu gasesc pe nicaieri acest ACC si intradevar la informatii imi arata acest ACC,,,, care te rog crede-ma ca nu stiu ce inseamna sau sar putea sa nu stie aparatul. Daca gasesc te informez ,,,Merci mult cu respect.

DTH Fan

Scuze, AAC am vrut sa spun.

Daca iti arata AAC, inseamna ca numai ai treaba cu PIDul, e corect 910, introdus automat de receiver, dar care nu stie AAC probabil.

AAC e un codec audio:

http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Audio_Coding

ADRIAN C

DTH Fan nu functioneaza cu toate ca arata AAC nu cred ca stie, chiar de te plictisesc te rog sfatuieste-ma ce aparat sa cumpar tot hd,,,, inseamna ca asta este depasit tehnic.Ceva la pret de criza,multumesc mult. Respect

DTH Fan

@Adrian, nu am studiat ce receptoare ieftine sunt pe piata si nu pot da sfaturi Eu am un receptor V+ pe care am dat peste 15 milioane. Poti sa iti cumperi un receptor HD cu Linux, dar daca nu ai bugetul pentru un Dreambox sau un VU+ nu stiu ce sa zic. Vezi ca sunt receptoare mai ieftine cu Linux, pe la 4-6 milioane, gen Amiko, dar habar nu am cat de bune sunt.
Uita-te si tu la caracteristicile lor si vezi daca sunt comaptibile si cu AAC. Oricum, daca vrei sa ai satisfactiei, i-ati receiver HD cu Linux, in care poti instala diverse pluginuri si firmware de la diverse echipe, nu doar de la producator, ai mai multa libertate ( cert ca si mult mai greu de instalat diverse firmware in ele ). Eu receiver fara Linux nici degeaba daca mi l-ar da cineva nu as folosi.

ADRIAN C

DTH Fan multumesc mult,,,,mult pt.rabdare, nu stiu ce sa cunpar ca ce am vazut pe net,,,. nu am incredere un aparat la 300 ron.,, cand un stecher cu o bucatica de fir este 10 roni asta ce am acum este un combo si acum 3-4 ani am dat destul de mult pe el in jur de 10milioane ,si nu prea ini vine sa renunt la el ca il folosesc cu trei carduri o data (este multi cas ). Daca nu te deranjez pe tine si cu acceptul ADMIN.spre sfarsitul luni cand dispun de tot bugetul te mai deranjez cu un sfat, pana atunci caut.Cu mult respect.

Anonim

Acum Jurnal Tv este transmis prin satelitul Astra 4A de la 4,8 grade Est pe frecventa 12735, polarizare orizontala, SR 3333, DVB-S QPSK, necodat.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile