vineri, 3 ianuarie 2014

Winamp și SHOUTcast vor fi salvate ?

Noi detalii cu privire la soarta playerului Winamp și a serviciului SHOUTcast, pentru care proprietarul AOL planificase închiderea, au fost dezvăluite publicului.Winamp si SHOUTcast nu vor fi cumpărate de către Microsoft, așa cum se vehiculau zvonuri in presa din straintate.

In schimb se pare ca Winamp si SHOUTcast vor fi achizitionate de către Radionomy, un agregator internațional de posturi de radio online, cu sediul la Bruxelles, Belgia.

Deja mai multi utilizatori au observat că mai multe servere de posturi de radio au fost transferate către Radionomy.

Radionomy are deja aproximativ 6000 de posturi de radio în catalogul său, cu accent pe platforme de tipul do-it-yourself, prin care oricine poate crea un post de radio online.

SHOUTcast are un catalog de 50.000 ​​posturi de radio, care vor reprezenta un impuls major pentru Radionomy.

Playerul Winamp joacă un rol important în crearea si redarea acestor posturi de radio și poate oferi servicii suplimentare, asadar e posibil sa fie preluat si acesta.

Unul dintre investitorii strategici ai Radionomy este MusicMatic, care oferă solutii audio pentru magazine si alte locații.


Niciun comentariu despre subiectul „Winamp și SHOUTcast vor fi salvate ?”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (540) Focus Sat (250) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (220) Telekom (303) UPC (278) Vodafone (81)