joi, 9 ianuarie 2014

Kapital TV (KTV ) va emite prin satelit

Astăzi S.C. Industrial Proinvest SRL Petroșani a fost programată pe ordinea sedintei CNA pentru a obtine o licență prin satelit pentru televiziunea regională Kapital TV din Hunedoara, precum si pentru extinderea zonei de difuzare a Kapital TV in rețelele de comunicații electronice.

Consiliul a aprobat în unanimitate solicitarea de licență audiovizuală prin satelit. Solicitarea de extindere pentru licența prin rețele de comunicații a fost aprobată cu 7 voturi pentru și 1 vot împotrivă (dl. Christian Mititelu).

Echipa televiziunii este formata din peste 15 angajati.

Din grila de programe fac parte emisiuni precum Klubbing Nights, Discuții, Info KTV Retrospectiva, Info Kapital, Panorama 360, Sport Kapital, Puterea cuvântului, Vorba lui Tasca, Kapital Music etc.


S.C. Industrial Proinvest SRL Petroșani are ca director pe Gergely Levente, iar administrator este Balint Cristian. Asocatii sunt Balint Cristian ( 90% ) si Olga Balint ( 10% ).

S.C. Industrial Proinvest SRL Petroșani asigură si productia de programe pentru Radio Kapital FM Petroșani.


Un comentariu despre subiectul „Kapital TV (KTV ) va emite prin satelit”:
nicolae cuturlui

la liber sau codat si pe ce satelit!

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (73) Digi (485) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (22) Nextgen (77) Orange (198) Telekom (286) UPC (262) Vodafone (57)