miercuri, 22 ianuarie 2014

Paramount Channel România & Ungaria a fost lansat pe satelitul Thor 6 de la 0,8 grade vest

Paramount Channel România & Ungaria a inceput să fie transmis pe satelitul Thor 6 de la 0,8 grade vest, in pachetul MTV Networks, pe transponderul prin care este realizată distributia canalelor companiei Viacom. Televiziunea este destinată Ungariei, României și Republicii Moldova. Licența este luată în Cehia, iar MTV Networks va trebui doar să informeze autoritățile de reglementare din statele membre ale UE, de exemplu din Ungaria și România, că pe teritoriul lor se va difuza televiziunea Paramount Channel.

Televiziunea Paramount Channel are audio in limba română si maghiară, iar subtitrare doar în limba română. Canalul este criptat Viaccesss, dar probabil va fi transmis in simulcrypt si pentru Focus Sat și sau Digi Tv România ( deci în criptare Conax / Nagravision ).

Datele de receptie sunt urmatoarele: Satelit Thor 6, frecventa 12226, polarizare verticala, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S QPSK, criptat.

Viacom International Media Network (VIMN), compania clasată pe locul 1 în Europa la cele mai mari venituri pentru grupuri de televiziuni internaționale, anunțase încă din octombrie anul trecut că va lansa în România începând din prima jumătate a anului 2014 o televiziune de filme denumită Paramount Channel.

Compania mai deține canale precum cele MTV ( Grupul Pro TV SA realizează și distribuie pentru Viacom varianta locală a televiziunii MTV România ), VH1, MTV, dar si recent introdusele canale la Digi Tv ( Nickelodeon Europe și Comedy Central Extra).

Paramount Channel va difuza peste 2000 de filme Paramount, adresându-se publicului masculin cu vârsta de 18-49 de ani. Filmele difuzate vor fi de toate genurile, incluzând și cele mai de succes 150 de producții ale Paramount, dar si filme de categoria A produse în ultimele două decenii de cele mai renumite studiouri de la Hollywood. Vor fi difuzate de asemenea și filme europene.

UPDATE 24 ianuarie 2013, ora 9:00 - Paramount Channel emite si pe frecventa 11747, polarizare orizontala, SR 28000,  FEC 5/6, provider ESS, QPSK DVB-S, pentru Focus Sat, subtitrat in limba română. În Ungaria, Paramount Channel se va lansa pe 14 februarie 2014. Nu se stie cand se va lansa pentru Romania, desi e clar ca se va lansa si pentru țara noastră.

UPDATE 1 octombrie 2014: Presupunerea s-a confirmat, Paramount Channel a intrat în grila Focus Sat. Detalii găsiți AICI.


15 comentarii despre subiectul „Paramount Channel România & Ungaria a fost lansat pe satelitul Thor 6 de la 0,8 grade vest”:
Anonim

bine ar fi daca ar intra la toate dth , mai ales focusat

Anonim

nu apare pe satelit de la digi

Anonim

si.il.si.pe.digital.

Anonim

la DTH ROMTELECOM va fi stie cineva?

gean

Iulian, nu ai de unde sa stii ca nu va fi introdus la Digi Tv. Eu cred ca va fi si la Digi Tv, mai ales ca nu ocupa nici o banda din frecventele utilizate de Digi Tv, fiind pe transponder separat si va fi folosita metoda simulcrypt. Plus ca RCS-RDS are bune colaborari cu MTV in introducerea canalelor sale ( vezi recent adaugatele televiziuni Nickelodeon Europe și Comedy Central Extra).

DTH Fan

Deocamdata sunt teste. Asteptati, ca inca nu e preluat de nici un DTH din Romania, chiar daca a fost lansat pe satelit cu subtitrare in romana.

Anonim

mas bucura sa fie la digi tv

Anonim

Focus il preia?

Anonim

Poate sa il preia daca doreste. Probabil Focus Tv va fi printre primii care il vor prelua.

Anonim

Eu cred ca sunt numai teste. Parca lansarea era anuntata pe februarie, nu?

Anonim

Nu in februarie, ci in prima jumatate a anului 2014. Adica e posibil sa fie lansat oficial si peste o saptamana, dar e posbil sa fie lansat si abia in iunie 2014. Nu se stie. Cert e ca pe satelit emite deja.

Anonim

daca nu e hd degeaba

florin

Parerea ta, eu il astept cu nerabdare. Visati doar HD, fara sa stiti ca 90% din alea HD sunt tot SD upscalat sau un chinuit 720p upscalat.

Anonim

Da tocmai ce a aparut si pe T.P de la ESS satelit Thor 6 frecventa 11747 H 28000 ,e posibil sa intre acum sigur ,ori la Digi ori la Focus

Anonim

La Orange o sa-l avem?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile