sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Smart Control 2014, noua telecomandă pentru televizoare Samsung

Cea mai recentă versiune de telecomandă Smart TV, Samsung Smart Control 2014, combină recunoașterea gesturilor cu un nou aranjament al butoanelor și cu un touchpad, dar include de asemenea funcționalitatea de interacțiune vocală. Conform Samsung, aceasta nouă telecomandă permite o navigare mai ușoară pentru utilizatorii care vizionează frecvent videoclipuri online.

Telecomanda Samsung Smart Control 2014, care are un design alungit-oval cu o suprafață poroasă pentru o mai bună aderență, va fi prezentată la CES 2014 în Las Vegas.

Utilizatorii pot schimba cu mai mare usurinta între elementele din meniuri, prin simple gesturi, dar pot de asemenea selecta și accesa conținutul dorit într-un mod mai precis, prin utilizarea a patru butoane direcționale. Atunci când se utilizează Samsung Smart Hub sau se acceseaza conținut prezent pe mai multe pagini, utilizatorii pot folosi touchpad-ul pentru a naviga de la o pagină la alta cu o mișcare similară cu aceea prin care întorci foile unei cărți.

Telecomanda Smart Control 2014 include de asemenea și funcționalitatea de interacțiune vocală, care permite utilizatorilor să găsească conținut video sau web folosind limbajul vocal natural. Utilizatorii pot vorbi direct către telecomandă pentru a naviga imediat la conținutul dorit.

Samsung a  schimbat de asemenea designul telecomenzii, de la forma dreptunghiulară si plată tradițională ajungând la una alungită si ovală, care se potrivește mult mai natural în mâna utilizatorului.

Un touch pad circular, dar si butoanele directionale situate în centrul telecomenzii, sunt usor accesibile cu degetul mare al utilizatorului. Acest design ergonomic minimizează nevoia de mișcări ample ale mâinii, în timp ce încurajează utilizatorii să folosească gesturi si recunoașterea vocală pentru a controla televizorul.

Touchpad-ului de pe noua telecomandă este cu peste 80% mai mic decât în versiunea 2013 și a fost proiectat pentru o utilizare mai ușoară.

Telecomanda Smart Control 2014 include de asemenea butoane separate pentru " Multi-Link Screen ", o funcție care permite utilizatorilor să vizioneze simultan mai mult conținut pe un singur ecran, precum și pentru "Modul fotbal", care permite utilizatorilor să optimizeze vizionarea de transmisii sportive cu un singur buton. Cu noua telecomanda se activează de asemenea mult mai ușor și mai repede tastatura virtuală.


3 comentarii despre subiectul „Smart Control 2014, noua telecomandă pentru televizoare Samsung”:
nycku

o sa mearga si la modelele din 2011,2012,2013 smart tv

Anonim

nu cred...

Anonim

am o telecomanda de la tv samsung cu tub si merge si la tv smart

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile