joi, 2 ianuarie 2014

Televiziunea MGM a fost eliminată din grila Romtelecom (tv prin protocol IP, Dolce Tv )

Canalul de televiziune MGM nu mai poate fi receptionat de catre abonatii Romtelecom, nici in grila tv prin protocol IP si nici pe satelit, la Romtelecom DTH ( fostul Dolce Tv), precum nici (dupa unele informatii, inca neverificate) in reteaua de tv cabu NextGen ( care apartine tot de Romtelecom ).

Inca nu au fost prezentate motivele oficiale ale acestei modificari.

Interesant este că desi nu mai apare in grila Dolce Tv prin satelit ( canalele sunt activate si dezactivate automat in receptoarele abonatilor, printr-o grilă expresă de programe ), totusi canalul MGM Channel continuă să fie transmis prin satelitul Hellas Sat 2 de la 39 de grade Est, cel putin la data scrierii acestui articol.

Frecventa de receptie este 12729, polarizare verticala, SR 30000, FEC 7/8, QPSK.

Insa abonatii Romtelecom DTH nu pot scana aceasta frecventa manual, dar oricine cu un receiver cumparat din magazinele de profil  ( care nu apartine de un DTH ) poate verifica in acest moment această frecventa. Este frecventa prin care a fost transmis MGM pana in momentul cand a fost retras din grila Romtelecom, iar EPG-ul este in limba română.

Interesant este de urmarit daca va fi retras MGM si din emisia de pe aceasta frecventa sau rămâne in stand-by pentru o perioada, până se va lămuri situatia.

De mentionat că televiziunea internațională de filme MGM a fost scoasă din luna august din raportarea oficială a audienței realizată de către Asociația Română pentru Măsurarea Audienței (ARMA), ai cărei reprezentanți au comentat că televiziunea nu mai vinde publicitate pe piața locală. Din acel moment MGM a difuzat doar teleshoping, dar nu si publictate care să întrerupă filmele.

Totusi, in acel moment Chello CE a promis că va continua să dezvolte televiziunea MGM și oferta de programe pentru telespectatorii din România, având în spate „cele mai mari librării de filme și conținut pentru televiziune din lume aparținând MGM”.

In acest moment, televiziunea MGM pentru Romania mai este difuzata prin satelit de DTH-urile Orange Tv si Focus Sat.

Update 7 ianuarie 2013: Romtelecom a prezentat pe forumul de pe pagina sa proprie de Facebook motivul eliminarii din grilă a televiziunii MGM.

"Canalul MGM a fost eliminat în urma unei analize a preferințelor clienților companiei pentru canalele de filme din grila oferită de Romtelecom. La acest moment, numărul de canale oferit abonaților este conform contractelor semnate cu aceștia. Totodată, vă asigurăm că suntem preocupați să oferim clienților noștri conținut TV diversificat și de calitate, de aceea, analizăm în permanență optimizarea grilei și adăugarea celor mai noi și mai urmărite canale TV. Vă mulțumim pentru înțelegere."


13 comentarii despre subiectul „Televiziunea MGM a fost eliminată din grila Romtelecom (tv prin protocol IP, Dolce Tv )”:
Anonim

Sunt unele decizii ale Romtelecom foarte ciudate! Unele dintre ele sunt ca ii doare in partea dorsala de abonatii vechi si cel mai bun exemplu este cazul meu, abonat Dolce de la lansare...in fiecare an la expirarea contractului eram sunat in draci de cate 5-6 ori pentru prelungirea contractului si faceau oferte peste oferte unele intradevar de nerfuzat, de accea am ales sa raman in continuare cu ei..anul asta....SURPRIZA m-au sunat o singura data, o doamna cu o voce vizibil plictisita si o oferta de 2 lei,bineinteles i-am zis pas, sperand sa fiu contactat din nou..insa acest lucru nu s-a intamplat. rezilierea decurcand fara incidente, si vazand asta am hotarat in ultima zi de contract sa le raman abonat la tv macar..insa din nou surpriza, nu ii mai intereseaza cererea mea, pentru ca au trecut 2 sapt si nu m-au sunat chiar daca eu sunam zilnic la serviciul clienti. Cam asta e telenovela, si chiar daca ma suna de acum incolo o sa bag cablu de la rds. PROBLEMA E GRAVA SI DENOTA NEPASARE FATA DE ABONATI A NOI CONDUCERI ASTFEL NU IMI EXPLIC treaba asta.

Anonim

ce canal e noname1600? vad ca apare in poza...

gean

@anonim, noname1600 nu cred ca e canal, probabil este flux de date.

Anonim

Cauza este ca Romtelecom a fost vanduta unei companii germame. Ti viu se numeste. Si cosmote a fost vanduta odata cu Romtelecom. Din luna septembrie anul acesta se va numi Ti viu si romtelecom si cosmote.

Anonim

E si tu... Asta nu inseamna ca trebuie sa faca misto de noi, din contra mie imi plac nemti ca sant profesionisti in tehnologie digitala, dar nu cred, in fine.

Anonim

la rcs-rds cand va fii?

Anonim

Simplu: cand va vrea RCS. A fost parca la RCS, dar a fost scoasa acum ceva timp.

Anonim

E imposibil o vanzare a Romtelecom-lui in momentul de fata, daca consideram ca va exista o privatizare si inca nu se stie nimic

Anonim

Salut! MGM se poate recepționa cu parabola oferita de dolce dar cu un receiver diferit?? trebuie repoziționată antena?? Mulțumesc


DTH Fan

Da, cu receptor de Focus Sat si abonamentul aferent, iar antena trebuie repozitionata de la pozitia 39 grade est la pozitia 1 grad vest sau cu receptor de la Orange Tv si abonamentul aferent, iar antena trebuie repozitionata de la pozitia 39 grade est la pozitia 31,5 grade est.

Flo Gabbo

Motivul publicat de Romtelecom este unul total ireal si imbecil. Noi, abonatii, nu am fost niciodata intrebati ce si ce nu dorim in grila TV.
Inca asteptam un motiv plauzibil !

Anonim

motivul invocat este fals ! rusine

Anonim

Rusine, intr-adevar !!
Procedura conform mentalitatii lor comuniste, de lipsa totala de respect fata de clientii lor.
Trebuiau sa anunte cu regret motivele si sa compenseze imediat cu alte canale.
Dar unde ? In Romania ?? Sa fim seriosi !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile