duminică, 23 februarie 2014

Auto Motor Sport Channel HD

Auto Motor Sport Channel HD este o televiziune care a fost introdusă si pentru abonați la servicii de televiziune cu plată din Romania. Pe lângă calitatea High Definition a imaginii, televiziunea are si subtitrare în limba română.

Auto Motor und Sport este la origine o revista germană dedicată lumii automobilelor, ce apartine de editorul Motor Presse din Stuttgart. Revista a apărut pentru prima dată în 1946 sub titlul "Das Auto". Conținutul constă în principal in teste, prezentari de automobile și sporturi cu motor. De asemenea, dezbate teme din tehnologie, transport, mediu și afaceri in domeniul auto. În Germania, Auto Motor und Sport a avut un tiraj de 367436 exemplare în al patrulea trimestru al anului 2012, depasit cu putin de către Auto Bild. Dar au existat momente cu tiraj de peste o jumatate de milion de exemplare si chiar un tiraj de peste 13.737.445 de exemplare, cand a fost distribuita pentru membri Clubului Auto German. In anul 1997, a fost lansata si varianta online a revistei, prin website-ul auto-motor-und-sport.de.

Există si varianta în limba romana a revistei, cu denumirea de "Auto, motor si sport", cu websiteul amsonline.ro. Auto Motor și Sport este prima revistă auto lansată în România, în 1997. În februarie 2010, revista avea vânzări de aproximativ 14.000 de exemplare pe ediție. Din aprilie 2010, revista Auto Motor și Sport este publicată de Sanoma Hearst România.

Ca istoric al televiziunii, până pe 15 iunie 2009 a fost difuzată emisiunea "Auto Motor und Sport tv" la televiziunea publică, apoi pe canalul VOX și mai târziu pe DMAX. Din 1 iulie 2009 funcționează ca un joint-venture între editorul revistei ( Motor Presse Stuttgart) și antreprenorul mass-media Jörg Schütte, ce detine canalul tv "Auto Motor und Sport Channel". Websiteul televiziunii este auto-motor-und-sport.tv.

Din pacate, prin satelit ambele variante ale canalului Auto Motor Sport Channel cu subtitrare in limba română ( atât HD, cât si SD), sunt criptate.

Televiziunea Auto Motor Sport Channel HD este transmisa cu subtitrare în limba română prin satelitul Astra 3B de la 23.5 grade Est, frecventa 12032, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2 QPSK MPEG-4 ( subtitrare evidențiată pe aceasta frecvență de colegii de hobby de pe satelit-info.com), criptată Cryptoworks, Irdeto 2, Mediaguard, Nagravision 3 si Viaccess 4.0, prin providerii SkyLink, CanalDigitaal si TV Vlaanderen Digitaal.

Canalul Auto Motor Sport Channel mai este difuzat in varianta SD, de asemenea cu subtitrare în limba română, pe satelitul Eutelsat 9A de la 9.0 grade Est, frecventa 12360, polarizare orizontala, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S2 8PSK MPEG-2, criptată Conax si Videoguard, prin providerul KabelKiosk.


12 comentarii despre subiectul „Auto Motor Sport Channel HD”:
Vali

subtitrarea nu este functionala tot timpul pe 23.5E

Anonim

Nici pe TV5 Monde nu e tot timpul functionala, si totusi e in lista must carry :))))

Anonim

Astept programul la Focus Sat din 10 martie !

Anonim

Ar mai trebui lucrat la subtitrare. Lipsesc ă şi ţ

Anonim

Subtitrare de tota jena, decat asa cum este mai bine fara.
Lipsa, nesicronizata, se schimba prea rapid, etc...

Anonim

Subtritrarea nu e foarte reusita, in viitor sper sa se lucreze mai mult la acest aspect.

Anonim

La telekom a iesit de pe cablu si satelit AMS SD si varianta HD!

Unknown

Nu este lizibil scrisul subtitrarii in formatul actual

Valentin Dolfi

Subtitrarea nu este vizibilă când fondul pe care rulează este alb sau are o culoare deschisă. Și asta se întâmplă mai mereu ! Vă rog aplicați subtitrarea pe un fond închis (maro, negru) la culoare pentru a fi mereu vizibila ! Mulțumesc !

Anonim

Putem sa stim si noi cine se ocupa de subtitrare?

Anonim

Televiziunea respectiva sau colaboratorii lor de continut se ocupa de subtitrare, in nicun caz nu se ocupa operatorul la care esti abonat.

Anonim

Subtitrarea este sacadată, întreruptă continuu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile