vineri, 7 februarie 2014

Ce răspunde Antena Group abonaților Focus Sat

În urma eliminarii televiziunilor Antena Group din grila de canale a DTH-ului ( televiziune cu plată prin satelit ) Focus Sat ( detalii aici ), grupul Intact a transmis un comunicat, pe care il cităm integral in cele ce urmează:

In urma nenumaratelor mesaje primite de la telespectatorii abonati la platforma Focus Sat care, incepand din 6 februarie 2014, nu mai pot receptiona posturile Antena1, Antena 3, Antena Stars, Euforia si GSP TV, Antena Group isi exprima regretul pentru situatia creata si isi arata intreaga disponibilitate ca aceste negocieri sa se finalizeze in beneficiul publicului.

Dorim sa mentionam ca negocierile pentru reinnoirea contractului de distributie cu Focus Sat au inceput in urma cu citeva luni, din dorinta de a nu intrerupe accesul telespectatorilor la canalele TV ale grupului Intact.

In acest timp, Antena Group a investit milioane euro in productii locale, achizitii si tehnologie care au dus la o crestere semnificativa a audientei posturilor noastre TV. Spre exemplu, in 2013 , grupul nostru a lansat televiziunea Antena Stars, platforma online AntenaPlay si a pregatit lansarea ZU TV pentru prima parte a acestui an.

In acest moment , Divizia TV Intact este liderul pietei de televiziune din Romania, cu o cota de 22,1 %, in crestere cu 19% fata de 2010, televiziunile din grup (Antena1, Antena2, Antena3, Euforia, GSPTV) avand, in medie, un reach de 6.385.000 telespectatori zilnic, pe targetul all urban.

Antena Group considera ca nu poate influenta decizia de business a operatorului, aceasta apartinandu-i in totalitate. Pe de alta parte, alegerea de catre Focus Sat a unor posturi TV internationale, (Discovery Science, Discovery World, History Channel, National Geographic Wild şi Bollywood TV) ale caror preturi de retransmisie se ridica la sume exorbitante, in defavoarea posturilor TV – lider in Romania - Antena1, Antena3, Antena Stars, Euforia si GSPTV , apreciate de milioane de telespectatori - contravine alegerilor facute de insusi publicul telespectator, platitor de abonamente la platforma de satelit.

Antena Group isi exprima, din nou, dorinta ca aceste negocieri sa fie finalizate cat mai curand, asfel incat un numar cat mai mare de romani sa poata avea acces la programele pe care le indragesc, conform studiilor de audienta.

Update 1 septembrie 2014, ora 17:00 - Începand cu 1 septembrie 2014, televiziunile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Euforia Lifestyle și ZU TV sunt transmise prin serviciul DTH ( televiziune prin satelit ) Focus Sat ( UPC Romania ). Detalii gasiti AICI.


77 de comentarii despre subiectul „Ce răspunde Antena Group abonaților Focus Sat”:
Anonim

Da ce este mai important nu este precizat ca Grupul Intact a cerut pret de 4 ori mai mare pentru contractul cu Focus sat.Sa fim seriosi chiar merita? ??

Anonim

Pai a dat comunicat undeva UPC ca le-a cerut de 4 ori pretul initial ? Si cat inseamna de 4 ori ? Poate inainte era de 1 cent si acum e 4 centi :))) Nu mai puneti botul la toate zvonurile din presa, care are numai interese. Vreau sa vad comunicat OFICIAL postat pe pagina UPC sau Focus Sat OFICIALA cu informatia cu pretul cerut de 4 ori si cat este acesta pe abonat. Nu ma intereseaza pe alte siteuri cu stiri inventate, pe unde ati citit voi.

Anonim

Nu pon botu la nici un zvon de pe alte site uri sunt surse sigure din Focus sat.Cei de la Antene au cerut 2 euro in plus pentru fiecare abonat care il are Focus sat, din motivul ca la Focus a crescut nr de abonati din momentul in care Digi tv DTH a scos antenele din grila lor si o parte din abonati au trecut pe focus.

Anonim

Da, surse sigure in Focus Sat, cum să nu... Am si eu sursa sigura la Intact si mi-au spus mie că au cerut 5 centi pe abonat. :) Ma crezi ? Nu. Nici eu nu pot sa te cred. Atata timp cand nu e comunicat, nu cred nimic. Daca ar fi asa, de ce nu publica UPC un comunicat in care sa anunțe: Uita-ti fratilor, au cerut 2 euro pe abonat, parca sunt HBO ! Ca doar ar fi in avantajul lor.

Anonim

Nu au dreptul sa divulge sumele din negocieri, nu fiti copii

Anonim

Pai ori au, ori nu au ? Ca vad ca anonimul cu relatii la Focus Sat de mai sus are surse care ii divulga sumele....

Anonim

Nu stiu ce investitii au facut cei de la Intact, dar de cativa ani parca posturile lor devin din ce in ce mai modeste.Calitatea imaginii la ei este mult mai slaba fata de alti competitori ( spre exemplu cei de la Media Pro, care desi nu au nici ei o grila grozava, macar au 3 canale HD). Cat despre continutul grilei, nu are rost sa vorbim, aproape ca a ajuns la nivelul OTV-ului. In aceste conditii, nu cred ca eliminarea lor de la Focus Sat va fi o pierdere asa de mare.

Anonim

pai daca au investit bani multi ,sa le ceara si cablistilor anumite sume de bani ,ca aici sunt mai multii abonati decit DTH

Anonim

da capu vostru , antena lu pleasca , cine o sa va mai difuzeze, de pe digi ati disparut , de la focus la fel , cine urmeaza , nu era mai cuminte sa cereti mai cumpatat si acum aveati acoperire pe toate dth-urile, halal menegement , riscati sa deveniti digi ,asa au facu desteptii aia cu meciurile,

Anonim

La cablisti nu are cum sa le ceara sume de bani, fiindca e in lista must-carry, trebuie sa fie gratuite.

Anonim

cei de la antena grup au facut ce trebuia sa faca CNA demult,adica sa inchida cu desavirsire niste programe de 2 lei indecente de altfel si politice,cei de la rds nu le simt lipsa,in curind nici cei de la upc.

detrax

Cât de mult mă amuză comentariile voastre, motivate de partizanate si afinități politice. Renuntati frate la politica, nu vă aduce nici un folos vouă, sustinatorilor sclavi, ci doar susținuților. Când vă veți trezi si va veti da seama ca toti politicienii vă trateaza ca pe niste iobagi si profita de pe urma naivității voastre ? Sunt de acord că majoritatea emisiunilor televiziunilor Antena Group ( mai ales cele de pe Antena Star ) sunt de doi lei. Dar sa folositi cuvinte ipocrite si metafore pe care le-ati auzit la gloata de sclavi de pe internet si tv, gen "văran" si alte porecle de copii de gradinita?... Deja prin acest copy-paste cognitiv va dovediti incapacitatea de a gandi independent.

Anonim

un coment plin de adevar detrax

Anonim

a scos n 24 plus rcs rds rosiori de vede de pe cablu si a bagat agro tv

Anonim

Ca utilizator Focus Sat imi vine sa plang ca nu mai sunt programele Intact in grila !
Acum regret ca in ultimii 5 ani ,nu am reusit sa vizionez mai mult de un minut "programele" astea fenomenale ce detin 22,1% audienta in piata.Vai...ce am pierdut !
Ce tristete imensa !

Anonim

Prefer sa platesc in plus la cartela Focus pentru programe care pretind "sume exorbitante" decat sa ma uit la mizeriile de la trustul Intact. Intre Capatos si Nat Geografic sa aleg? Ghiciti (din trei incercari) ?

Anonim

Antena stars? e antena 2 rebranduita...adica,,cioara vopsita!

Anonim

Sa le scoata si de la Dolce, deabea astept sa dispara din grila. Mai degraba ma uit la Discovery World, History Channel, National Geographic Wild decat la mizeriile de pe Antena1.

Anonim

antenele vor intra inapoi in grila focus sat , problema e ca se va scumpi abonamentul.

Anonim

Anonim 06:53: Alegi Capatos cumva ?:))Emisiune de rating mare,spuma societatii se aduna acolo,oameni plini de cultura ,intelectuali valorosi,mandria tarii noastre !Ai ce invata.!
Exista o expresie:"Cum e turcu' asa e si pistolu" .
Cum este patronul asa si angajatii !

Anonim

Sunt de 10 ani abonat Focus si ma bucur ca au scos Latrina group din grila,posturile care le compenseaza sunt net superiore.

Anonim

Lasa ca le baga la loc si va mareste abonamentul. :)

Anonim

pai da ce spusei mai inainte 30ron abonamentul pina de paste,alti rideau, baiii

Anonim

Pai de unde stii tu ? O fi si tu vreun director la UPC si nu stim noi? Ca altfel NU AI DE UNDE STII. Baliverne si flame. Din partea mea pot sa il facă si 100 lei pe luna. Care e problema? Nu iti convine, mergi la altii, sunt oferte destule, si mai ieftine, si mai scumpe decat la Focus Sat.

Anonim

E foarte stranui ca nu au putut ajunge la o intelegere in legatura cu banii...oare cat de lacom poti fi si de nerusinat sa nu poti ajunge la o intelegere ca sa nu poate sute de oameni sa nu vada grupul antene"Rusine"sa le fie celor de la antena ca lasa oamenii pe jar si cand te gandesti ca mihai Gadea in Fiecare seara se Batea cu Pumnul in Piept pentru dreptate cu emisiunile lui..da recunosc ca urmaream emisiunea lui dar a cere bani mai multi pt a transmite cea ce inseamna scumpirea abonamentelor si oamenilor acuma le vine greu sa se aboneze in alta parte.dar asta este.se pare ca in tara asta toti sunt corupti si nimic nu se va schimba in tara asta nicio data asa vom ramane saraci si batjocura la astia care sun lacomi.

Anonim

negociati pentru antena 1 aven dreptul macar un program sa vedem ...vrem antena 1

Anonim

Ieri cei de la UPC si RDS le-au pregatit o mica bomba celor din grupul intact.Probabil in curand se va crea o alianta prin care posturile grupului Intact nu vor mai fi difuzate pe cablu !Chiar daca sunt "must carry" Bravo UPC ! Intr-adevar o companie verticala,care nu se apleaca la interesele financiare ale grupuli Intact ! Afara din grila !
http://www.realitatea.net/decizie-bomba-anuntata-de-upc-la-cateva-zile-dupa-ofensiva-pornita-de-rcs-rds_1376807.html?utm_source=Cub-Actualitate&utm_medium=Clicks&utm_campaign=trkweb
"Este relaţia continuă cu CNA, care ar trebui să fie mai activ în promovarea neutralităţii tehnologice. Regula programelor obligatorii există la cablu, dar nu există la satelit şi afectează şi UPC. Tocmai au decis să scoată Antenele, din cauza faptului că, neaplicându-se regimul de obligativitate, sunt puşi în situaţia să plătească pentru programe pe care le au gratuit la cablu, ceea ce este absolut stupid. Să faci diferenţa între modalitatea în care furnizezi un serviciu e ca şi cum ai zice că poşta se poate face numai călare, cu maşina nu şi cu avionul nu. Contează cum ajunge pachetul de programe, prin satelit sau prin cablu, e vreo diferenţă? Niciuna. Pentru client este plata unui pachet de programe lunară. Nicăieri nu se face distincţia asta care se face în România. Dar asta e iar o mică manevră ai cărei beneficiari nu pot fi decât canalele de televiziune. "

Anonim

digi si focus au acelasi targhet politic ,lucreaza in tandem in acest an electoral

acelasi dante

conteaza foarte mult electoratul din zona rurala

tot dante

pro tv nu afost scos desi cerea aceeasi suma ,datorita faptului ca apartinea aceleiasi camarile politice

Anonim

probabil de asta sunt asa nepasatori cu doleantele clientilor ,nu dth in sine ii intereseaza ci altceva

Anonim

acelasi dante:Explica-ne ce suma a cerut Protv si ce suma cere Intact ?Explica-ne deasemenea pe ce perioada doreste Intact sa incheie contract cu Focus Sat ?
Daca stii jos palaria,esti un om informat.Daca nu ......vorbesti aiurea !

Anonim

Exista o rezolvare simpla pentru cei care sunt "fani" inraiti ai Antenelor. Si anume se poate monta pe antena de 0,8 de la Focus un al 2-lea LNB cu diseq + montura care cu tot cu manopera ajuge undeva la 100 lei. Repet..(Doar pentru cei care sunt fani inraiti ai Antenelor). Pe 16 Grade Est satelitul Eutelsat 16A emite FTA Free To Air urmatoarele posturi ale grupului Intact: Antena Stars, Antena 3, Euforia Tv, Gsp tv Date receptie Freq. 11131-V-SR 14815 . [link]http://www.lyngsat.com/Eutelsat-16A.html[/link]

Anonim

Mai interseaza-te.... Se cripteaza in maxim 2 săptamani Antenele pe satelitul ala.

iulian mitroi

Am Digi si dolce, la Digi ma uit la digisport, la dolce toste canalele tematice, toata treaba asta ma costa 31 de euro Pe luna, la Digi reprosez calitatea slaba a echipamentelor, parca sar sabota singuri, la dolce prezul mare, incredibile de mare.

Anonim

Se mai stie ceva de antene????????

Anonim

Vor mai intra pe focus?????

Anonim

Cica negociaza in contnuare... Sper sa nu negocieze cativa ani.

Anonim

Negociaza pana cand nu vor mai avea ce negocia,ca nu vor mai fi abonati.......ufffff

Anonim

Stie cineva cand expira contractul celor de la dolce cu antenele???din curiozitate

Anonim

Parca la vara...

Anonim

Ok.inseamna ca mai au timp sa transfere abonati de la focus pana atunci..........

Anonim

........Cei de la dolce....!!!!!

Anonim

S-au inteles cu antenele,e ultima informatie pe surse.

Anonim

Care surse?????sursele de apa¿???????

Anonim

Se mai audecevade antene fratilor?

Anonim

Cand se va auzi, probabil va fi public. Pana atunci, sunt doar zvonuri. De exemplu, eu stiu ca oficial inca negociaza. Dar de fapt nu se negociaza nimic.

Anonim

Pai cica,la ultima negociere cei de la intact le-ar fi spus celor de la upc(ei negociaza)ca ii va mai cauta cand va fi cazul de o noua negociere.......si inca se mai asteapta telefonul de la ei......si el numai suna

Anonim

Probabil dupa codarea antenelor pe 16 grade va mai avea loc o discutie.

Anonim

au pus deja batista pe tambal, obisnuiti-va si fara antene

Anonim

Asta inseamna si ingroparea focusului...el nuvaputea supravietui.

Anonim

in cazul antenelor atat la digi cat si la focus negocierea s-a facut cu marele basescu

geanny06

Ce plicitisitor esti, anonim de mai sus, cu politica ta. Nu ne intereseaza politica. Asta nu e site de politica. Du-te si murdărește alt site, nu pe ăsta, cu comentarii politice. Mi-e scârbă de voi si politica voastra.

Anonim

ma intreb daca mai e valabil anuntul cu canalele noi la focus?

Anonim

de maine ar trebuiiiiiiiii sa intre

Anonim

s-a facut 10 martie si nimic nenorocita firma bleah va las .m-ati inselat destul

Anonim

s-a facut 10 martie si nimic

Anonim

le baga dupa-amiaza, se scoala si ei mai greu
lipsa de profesionalism

Anonim

Pai cine a spus ca vor baga antenele din 10 martie din nou cei de la focus Sat???

Laurentiu

Se referea probabil la canalelle noi ce au fost anuntate pentru astazi, nu la Antene. Canalele noi sunt bagate deja. Vedeti aici frecventele:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/03/10-canale-music-choice-si-televiziuni.html

Anonim

Sa inteleg ca antenele nu vor mai fi pe focus???mai are cineva vo informatie ceva????

Anonim

daca nu s-au inteles ei cu cei de la digi ca aveau mai multi abonati, va da-ti seama ca nu se vor intelege nici cu cei de la focussat, asa ca mai bine va lua-ti gandul de la antene

Anonim

Pacat de focus sat,au avut o crestere in ultimul an,acum vor pierde ce au castigat si ceva pe deasupra.nu inteleg,chestia asta.majoritatea abonatilor erau de acord cu un 30 lei pachetul familia.stiu asta pentru ca lucrez in bransa sa zic asa.

Anonim

Din pacate negocierile s-au incheiat cu grupul intact.antenele nu vor mai fi pe focus.

beny

Din pacate nu ai nicio sursa, anonim. Pune linkul aici catre comunicat, in care se anunta asta azi sau ieri. Altfel faci afirmatii egale cu zero.

Anonim

Ok,nu am o sursa cu nume si prenume,dar spune-mi si mie te rog,ce castiga focus ca duce boala asa de peste o luna de zile,timp in care pierde mii si mii de abonati???si se trezeste dupa 2-3-4 luni ca ii va da intactului aceeasi bani ca la 6 februarie.hai sa fim seriosi,intactul nu va da 1 metru( cent) inapoi .0,6 centi raman batuti in cuie.pariu?

beny

Dar tu ce câștigi ca arunci vrajeli pe la comentarii pe diverse siteuri ? hai, recunoaste.... Data viitoare cand mai faci afirmatii fara sa fie reale, abtine-te, ca altfel primesti exact acelasi tip de comentarii ca raspuns, la vrajeala. Lasa-ti interesele deoparte, ca nu sunteti avocatii concurentei pe diverse siteuri.

Anonim

Nu sunt vrajeli,ai sa vezi.interesul meu este sa fie introduse antenele.

Anonim

Daca tu,domnule beny stii altceva de ce nu ne informezi si pe noi,sa nu mai batem campii.ma rog pe mine,nu pe noi.astept o informatie adevarata de la tine.

beny

Pai unde am spus eu ca stiu ceva? Eu nu stiu nimic, Critic doar pe cei care spun ca stiu si ei de fapt nu stiu, Eu, fiindca nu stiu, nu am de unde sa va spun. Dar nu imi permit sa arunc vrajeli cum fac altii, care spun ca stiu, si de fapt citesc indormatii pe alte forumuri si siteuri si le arunca la comentarii pe alte forumuri sau siteuri. Sau si mai rau, le inventeaza. Sau si mai rau, le inventeaza cu rea intentie, pentru a denigra diverse firme sau servicii.

Anonim

Nu este in beneficiul meu sa denigrez vo firma.am transmis mai departe ce stiu si eu de la unul de la altul,oameni mai informati ca mine.

Anonim

Antenele la freesat?.?.?incredibil.aaaa,am uitat,cei de la focus inca negociaza.aha.asa baieti nu va lasati prostiti de cei de la grupul intact,negociati negociati.atentie,numarati-va din cand in cand abonatii sa nu cumva sa nu mai aveti pentru cine negocia

Anonim

Vreo veste ceva?

Anonim

Nu stiu, stii tu vreuna ?

Anonim

E o liniste.....

Anonim

Stie cineva,antenele sunt la freesat?

Anonim

Free sat pentru 99 ron pe an adica pentru 8,25 ron/luna au toate antenele iar focus pentru 27 nu si le permite ... hmm. ciudat!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile