vineri, 14 februarie 2014

Digi Online a fost lansat pentru browsere web. Acum functionează pe PC Windows sau MAC

Digi Online a fost lansat pentru web browsere, cum ar fi Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer etc.

Aceasta inseamnă că orice abonat la internet si televiziune RCS-RDS poate accesa din rețeaua operatorului amintit serviciul Digi Online ( DigiPlay ), de pe orice computer personal (PC), precum si din browserul dispozitivelor mobile compatibile.

Digi Online poate fi accesat dând click AICI, inclusiv de pe dispozitive cu sistem de operare Windows sau iOS, doar din reteaua RCS-RDS.

Unele canale functioneaza in reteaua RCS-RDS fara a introduce contul si parola create in DigiCare.

Alte canale necesită pentru vizonare introducerea contului ( email ) si a parolei o singura data, pentru primul canal care solicita aceasta operațiune.

Este oferit si ghid de programe pentru canalele proprii RCS-RDS.

Este permis accesul la emisiuni inregistrate, pe care Digi Online le pune la dispozitie prin intermediul aceleiași interfețe.

Stirile te așteaptă în categoria corespunzatoare, grupate pe domenii, exact ca si în aplicația similară pentru dispozitive mobile.

Toate canalele pot fi accesate fără taxă suplimentară, dar numai de către abonații RCS-RDS la televiziune prin cablu si internet și doar în rețeaua de internet RCS-RDS.

De asemenea, Digi Online are aplicatii si pentru:

Google Play Store - pentru minim Android 4.0
App Store - pentru iPhone, iPod Touch si iPad cu minim IOS 7
Windows Store - pentru dispozitive cu Windows 8 si 8.1


Tutorial pentru creare cont Digi Online,
dacă nu aveți deja unul.

În contul Digicare ( care poate fi accesat dând click AICI ), după logare cu datele de abonat, apare în meniul Servicii un nou buton denumit Digi Online, cu submeniul Setări Digi Online.

Dati click pe aceste Setări DigiOnline si va fi afișată optiunea de a crea un cont Digi Online ( activare serviciu DigiOnline ).

Se va autocompleta emailul, iar dvs. alegeti o parolă ( trebuie scrisă de două ori identic ) si data dvs. de nastere, pentru identificare vârstă si eliminare viitor continut nepotrivit, în caz că aveti sub 18 ani.


Apoi apăsati butonul CREARE CONT si contul dvs. Digi Online va fi creat.

Apăsati OK pentru a putea citi textul care vă anunță că trebuie să confirmati activarea contului Digi Online, prin accesarea apoi a emailului dvs.

Verificati in email si veti primi un mesaj.

Dati click pe linkul din email si va fi afisat un mesaj pop-up care vă confirmă că a fost activat contul dvs. Digi Online. Apoi veti fi directionat către contul dvs. Digicare, unde veti primi încă o dată confirmarea.

Acum poţi intra în aplicația Digi Online pe webbrowser sau pe dispozitive mobile compatibile ori Windows 8.1, utilizând aceste date de acces. Ulterior, conectarea în aplicaţie se va face automat.


23 de comentarii despre subiectul „Digi Online a fost lansat pentru browsere web. Acum functionează pe PC Windows sau MAC”:
Anonim

Daaa!!! De cand asteptam !!

dany

De ce nu merge de pe Romtelecom ??? Eu am Digi Tv, dar n-am net de la RCS.

Administrator

Nu stiu, probabil este motivata tehnic aceasta conditie de a functiona doar prin reteaua RCS-RDS. In primul rand, s-ar face trafic prin net extern, dar asa, doar prin reteaua proprie, e mai simplu, nu se face trafic extern. In al doilea rand, românii sunt hackeri de meserie :), ar face mai multe conturi Digi Online pe care le-ar da la rude, prieteni etc sau ar face schimb cu alte servicii de la operatori concurenti. Sau ar posta online fluxurile tv live, pe diferite siteuri, accesibile din orice retea. Imagineaza-ti 5 milioane de utilizatori externi care folosesc serviciile Digi Online. Cam in secunda urmatoare reteaua ar suprasolicitata, iar abonatii RCS-RDS ar fi primii care ar avea de suferit si nu ar mai vedea cursiv sau deloc televiziunile transmise prin Digi Online, chiar daca ei platesc netul si televiziunea la care sunt abonati.

Anonim

Bun am inteles asta , dar de ce nu putem plati ca sa vedem daca nu avem net de la ei ? eu am net de la romtelecom dar as fi dispus sa platesc sa pot accesa .....

Unknown

Felicitari Rcs&Rds, multumim si vrem Digi Film, plus alte canale tv...

cris

@Anonim 14 februarie 2014, 18:48, argumentele tehnice pe care ti le-a dat adminul sunt suficiente ca sa intelegi ca nici daca platesti, nu se rezolva nimic. S-ar intampla tot ce a scris acolo adminul si poate chiar si altele.

Unknown

Imi place maxim .Pot sa vad doua meciuri in acelasi timp , unul pe tv altul pe pc ,

Anonim

Eu am inteles , oricum ei pierd .... de vazut tot vedem aproape tot ce vrem de la ei si gratis .....ma gandeam ca ar putea face cam ce fac rusii cu Kartina tv....

Anonim

la mine nu merge deloc is inreteaua rcs si nu merge cu google chrome

Anonim

Am eu Chrome si merge perfect. Încearca alt browser. Vezi sa nu ai tu vreo problema la PC sau la router. Ai abonament la tv cablu si internet in acelasi timp ? Si te-ai logat in contul Digi Online ?

Anonim

bine ca lanseaza tot felul de chesti si nu sunt in stare sa ofere ceea ce au deja lansat.
Offul meu este ca le-am cerut 1 buc smartcard pt TV, ca sa scap de receiver, insa pauza.
Mentionez ca am facut solicitarea in 29.11.2013, si nici in ziua de azi nu l-am primit
UUUUaaaauuu super tare, mai am 4 luni si tai tai rds. a fost ultima lor sansa. Pot sa isi pastreze cardul ca nu mai am nevoie de el.

Goos

Aplicatia ar fi fost cu adevarat utila daca mergea pe orice dispozitiv cuplat la internet, nu doar in reteaua RDS. Pai daca ai deja cablu si internet, atunci puteai oricum sa vezi programele TV, utilitatea ar fi fost cand esti plecat de acasa, si ai acces de internet, chiar in aer liber, atunci era util sa ai acces la aplicatia asta ca sa vezi un program TV pentru care oricum platesti abonamentul la cablu.

Anonim

In privinta utilitatii ai dreptate, e inutila acasa, cu exceptia faptului ca vrei sa urmaresti alte canale pe pc in timp ce sotul / sotia. copilul/ pisica se uita la altele pe tv ( deci te ajuta sa transformi pcul, telefonul sau tableta intr-un al doilea televizor ).

Unknown

Buna ziua ,eu sunt client RDS si ma intereseaza daca aplicatia merge si in strainatate ,jobul meu este de asa natura ca lucrez 1 luna si doua saptamani in strainatate si doua acasa in Romania si as vrea sa stiu daca pot accesa Digi Online din strainatate

Anonim

Scrie la inceputul articolului ca nu functionează prin intermet de la alți operatori... Nu cred ca ai acces la retele de internet RCS-RDS in strainatate...

Anonim

am cont activ si nu merge scrie ca nu sunt conectat

Danuta

Pai atunci conecteaza-te cu contul tau de Digi Online, pe care l-ai creat in contul tau de Digicare.

Anonim

da am creat un cont in digi care este cont activ pun user si parola din cont digi online si nu merge dau sa deschid program tv si scrie ca nu sunt conectat apoi bag la utilizator adr de mail si parola , scrie autentificare failed si asa ma freca mereu nu stiu ce sai mai fac am dezactivat contul l-am activat din nou - am avut alt win 8.1 inainte si mergea acum am reinstalat alt win 8.1 si nu mai merge

Anonim

in contul meu digi intru cu adr de maiil si parola - aceleasi pe care le folosesc si la digi online si imi da eroare user si parola

Anonim

Pai aici scrie ca este pentru browsere. Tu intri cumva prin aplicatia aia speciala de Windows 8.1? Aia nu e prea buna, nici mie nu imi merge sa redau. Intra cu Mozilla sau Chrome sau alte browsere pe linkul de mai jos si te poti autentifica:

http://www.digi-online.ro/tv/

Trebuie sa folosesti contul de email folosit si la Digicare, dar ca parola folosesti parola de la Digi Online, NU cea de la Digicare !!!

Florian Campean

Aici scrie ca putem viziona Digi online si pe Mac...la mine merge perfect pe Iphone si pe Ipod dar nu si pe MacBookPro...am instalat Chrome si degeaba...a intalnit cineva aceasi problema?

Anonim

Pai ce eroare iti da? Sau cum se manifesta ? Ai incercat metode alternative, de exemplu sa rulezi pe MAC Windows Native cu BootCamp ? Sau prin Wine ori prin VirtualBox 4.3.16 pentru OS X ? Sigur una dintre metodele astea te va ajuta sa rulezi Digi Online pe computere MAC, daca direct nu reusesti.

cris

Florian, poate nu ai Shockwave Player instalat.

http://helpx.adobe.com/shockwave/kb/run-shockwave-11-5-mac.html

Solution 1: Update to Shockwave Player for 64-bit Mac OS:

http://get.adobe.com/shockwave/thankyou/?installer=Shockwave_11.5.8.612_for_Mac_Full_64_bit

Solution 2: Run Safari in 32-bit mode:

Quit Safari.
Open the Finder.
Choose Go > Applications.
Click Safari.
Click Command+I to open Applications Info for Safari (or Ctrl-click and select Get Info).
Select Open in 32-bit mode.
Close the Applications Info dialog box.
Restart Safari.

Astfel ar trebui sa iti functioneze toate canalele de la Digi Online, cu exceptia Digi Film si a altor continuturi video ce necesita Nagra Player, pentru care RCS nu ofera suport prin interfata Web pentru MAC.

Dar Digi Film va functiona cu metodele explicate de anonim mai sus.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile