marți, 25 februarie 2014

Digi TV România ( RCS-RDS ) va oferi receptoare Kaon NA 1000 HD ? Vor începe testele HD prin satelit ? Se va lansa Digi Storage ?

Zvon 1: In curând ( după 1 martie ) va incepe distibuirea catre clientii Digi Tv satelit a receptoarelor Kaon NA 1000 HD. Informatia pare sa confirme zvonurile de anul trecut privind distribuirea receptoarelor HD la DTH-ul Digi Tv. UPDATE: Zvonul 1 s-a confirmat.

Zvon 2: De asemenea, operatorul DTH Digi Tv Romania, apartinand de RCS-RDS, va lansa teste ( deci nu pentru abonați ) cu un canal HD sau pachet HD prin satelit ( nu se stie sigur care dintre cele doua variante sau dacă va exista vreuna dintre acestea), conform colegilor de hobby de pe forumul Softpedia ( sursă și pentru manual receiver).  UPDATE: Zvonul 2 s-a confirmat. Exista mai multe informatii, le vom prezenta pe rand:

Zvon 1a) Initial se vor distribui decodoare noi HD la nivel national pentru service (nu se oferă la contracte noi). Se schimba doar in punctele de service si doar abonatilor care au mai multe inlocuiri in ultimele 6 luni, cu prelungire contract pe 2 ani, iar receptorul defect era in chirie. Clientii cu receptor cumparat primesc STB-ul in chirie (6 RON pe luna) si se semneaza contract de fidelizare pentru 2 ani.

Zvon 1b) Momentan receptoarele ar inlocui doar pe cele SD defecte, urmand ca după o perioada nu prea indelungată sa intre si un mic pachet de programe HD, care apoi va fi completat cu alte canale.

Zvon 1c) E posibil ca inlocuirea receptoarelor la service sa fie doar primul pas, in prima faza fiind oferite receptoare HD catre abonatii care au avut probleme serioase in ultimele luni ( minim 3 inlocuiri de stb-uri ori interventii asupra lor in ultimele 6 luni ) si conditia principala sa nu fi fost suspendati in perioada respectiva, mai anunța colegii de hobby pe Softpedia.

Zvon 1d) Pentru cei care aveau receiverul in custodie, daca doresc receptor HD, custodia se modifica in chirie. Pentru cei care aveau chirie se va plati 5 RON chiria receptorului HD-ului, iar cei care aveau cumparat vechiul receptor HD vor putea trece la chirie 5 ron, iar receiverul defect aflat in proprietate il pot preda in schimbul a 50% reducere din abonament pe luna in curs ( avand in vedere ca este defect, oricum pare o afacere bună ). Bineînteles, exista si posibilitatea de a cumpara receptorul HD la un pret de aproximativ 150-165 ron. Toate receptoarele se schimba doar in casierii, nu pe teren.

Zvon 1e) Contractul va fi prelungit cu 24 luni, trebuie sa nu ai datorii pe CNP sau locatie. Se oferă maxim 2 receptoare per client. Pre-comenzile pentru  pentru satelit s-ar face în Call-center si se vor onora in functie de ordinea comenzii.

Zvon 2a) Pentru început ar fi disponibile la Digi Tv un număr de 3-5 canale HD.

Zvon 2b) Pachetul HD ar costa aproximativ 3 lei sau se va adăuga în extra, nu se stie încă...

PS: Vă invităm să tratați informatiile din acest articol ca pe un posibil zvon, până le vom confirma.

Zvon 3: Discutam acum vreo săptămână cu colegii de hobby de pe pagina de Facebook a HD Satelit despre lansarea unor posibile servicii de stocare în cloud la RCS-RDS. Ca sa nu mai publicăm un articol separat si dacă tot discutăm despre zvonuri privind noi produse RCS-RDS, postăm aici posibilul logo al serviciului Digi Storage. UPDATE: Zvonul 3 s-a confirmat.

Update 11 aprilie 2014: Digi Storage a fost lansat. Detalii AICI.

Update 24 aprilie 2014: A fost lansate canele HD la Digi Tv România satelit. Detalii AICI.

Toate zvonurile s-au confirmat ! :)


136 de comentarii despre subiectul „Digi TV România ( RCS-RDS ) va oferi receptoare Kaon NA 1000 HD ? Vor începe testele HD prin satelit ? Se va lansa Digi Storage ?”:
adi

sper sa fie adevarat astept de mult momentu

Anonim

Cea mai buna veste pe 2014 !!!!!

Anonim

E foarte probabil ca zvonurile cu receptorul Kaon NA 1000 HD sa se confirme.
Legat de posibila lansare de canale HD la Digi Tv satelit, putem vorbi ca este un zvon confirmat abia dupa vom vedea frecventa si primele teste pe satelit. Pana atunci, cum e si precizat, e doar un zvon !

Anonim

eu am daca am un receiver digi tv in custodie imi da si mie reseverul hd. multumesc astept raspuns

Unknown

Ce contract pe doi ani?daca eu am abonament din 2005 nu am renunțat la ei, referitor la conserva lor care o am eu,pai am reparat-o singur de vreo 20 de ori,am și dolce,cei mai mari Hoți din România, cel puțin la DIGI e ieftin, dar calitatea lasă de dorit.Nu cred pentru ca au mai fost zvonuri și nu sa intamplat nimic.

Anonim

Ce zvonuri au mai fost? Ca nu le stiu... Oricum, vad ca e si manualul, doar nu a aparut din senin, fara sa fie ceva adevar.

Anonim

Anonim 11:48 receptoare hd exista de mult, doar ca astia de la RCS nu s-au stresat sa bage si pe satelit. asa ca aparitia unui manual nu e o noutate. se stie de el de cateva luni bune.

Anonim

Acelasi model de receptor ca si la Dolce dar cu soft diferit.

Anonim

Super tare fratilor !Insa nu prea mai au abonati la DTH....Cam tarzie "oferta".Din 27.000 abonati la DTH in 2007(in judet) acum au mai putin de 3000 !

Anonim

in afara de feed-uri e ceva concret?

Anonim

Vedem dupa 20 martie 2014 daca e ceva HD concret ori ba...

Anonim

eu ma refeream la teste :)

Cosmin07

era si timpul......

Anonim

Mă duc la concurență pentru că m-am săturat. Aleg dth-ul Orange.

Anonim

Nu se stie frecventa de teste. Sau poate testele se vor face abia incepand cu 20 martie...

Anonim

Vin la RCS daca baga HD, m-am saturat de Orange, prea scump. Aleg dth-ul Digi TV.

Anonim

ce HD la digi ca ei vor renunta la satelit de aceia vor sa se extinda in toata tara prin fibra ,au scazut drastioc abonatii prin DTH

Anonim

renunta pe saracia la dth si au scazut pe dreq numarul abonatiolor pe satelit :))
au plecat aia cu latrinele

Anonim

Adevarul e ca nu mai fabrica nimeni in 2014 receptoare SD ca digi sa poata inlocui digi aparatele defecte.Restul sint speculatii.

Anonim

Mai usor baietii , hai sa vedem mai intai aparatele , sa vedem oferta , sa vedem posturi hd si abia apoi tragem concluzii pana atunci ....

Unknown

buna seara si eu sunt abonat la rds si am pachetul digital special prin decodor humax c ledear mie ar putea sami schinmbe si mie decodorul pe care il am as dori sami spuneti si mie

Anonim

Stefan, nu se stie nimic oficial, ai rabdare sa se concretizeze. E posibil sa ti-l schimbe sau e posibil sa nu ti-l schimbe. Dar daca nu e nimic oficial, nimeni nu are de unde să stie. Poate că se razgandec si iar nu mai lanseaza nimic HD...

Anonim

aparatele leau adus deja urmeaza an martie sa distrbue la abonati existenti

Anonim

Nu sunt zvonuri. Toate ofertele sunt copiate dupa aditionalele care sunt disponibile deja pe linia de service / distributie. De la 1 martie puteti suna in call center si veti fi informati de noile oferte. Si cea de inlocuire in service si cea de vanzare. Pretul aparatului care reiese din aditionalul de adaugare echipament este de 150 cu plata pe loc, 162 in rate, sau 5 lei in chirie. Modelul este acelasi prezentat mai sus. Nu vi se pare ca sunt prea multe detalii concrete ca sa fie un zvon ? Zvonul este ca vom lansa 20 canale HD, iar adevarul este ca nu vom lansa in prima faza mai mult de 5.

Anonim

CITE POSTURI VA FII si satelitul care va fii cumva THOR ca INTELSATUL e vechi si nu tine HD-ul

got

@Anonim, dar de ce nu "ține" Intelsat-ul canale HD, sunt mai grele, iar satelitul e bătrân și îl dor șalele de la greutate ? :))))))))))))))

Anonim

sambata 1 martie incepe caravana DIGI HD SATELIT in toata țara...masinile Digi isi vor face aparitia peste tot...cei care doresc receivere HD Kaon 1000 trebuie sa stie ca trebuie sa aibe televizoare LCD, LED, Plasma, OLED etc pentru a bineficia de calitatea maxima a canalelor HD...

Anonim

Anul acesta top topic vor fi cu siguranta 2: canale hd digi tv satelit si tranzitia la televiziunea digitala terestra dvb- t2. Viitorul suna bine !!!!

iulian mitroi

Cum Bre nu mai Au abbonati Pe dht? Pai romani de afara c'è Au? Digi, asta Au, peste un milion de conserve afara, sa va zic un lucru, Cand Sun la Digi mi se raspunde cu Bongiorno, stiu unde Au exact conservele si din acest motiv nu leau schimbat.

Ionutz

Conditii livrare HD Kaon:
1. Prima si cea mai importanta conditie este ca receptorul sa fie defect;
2. Trebuie sa nu fi avut abon. suspendat pt neplata in ultimele 6 luni, daca a
fost suspendat nu poate beneficia de HD;
3. Trebuie sa fi avut inlocuiri repetate de receptor ori sesizari
solutionate pe teren cu interventie asupra decodorului (in prima
faza se merge pe minim 4 sesizari in ultimele 6 luni); in functie de
cum evolueaza inlocuirile se va scadea la 3 inlocuiri si apoi la 2 s.a.m.d.
4. Inlocuirile se fac doar in service
5. Se prelungeste contractul pe 24 luni;
6. Indiferent de starea decodorului defect receptorul HD se livreaza
doar in chirie 5 ron sau cumparare(150 lei integral sau 162 lei in
3,6,12 rate);

Anonim

E adevarat sau e 1 aprilie am un tovarasi la ei dar sunt muti da din umeri.

Anonim

SAlut. Doresc sa va antreb daca am reciver dublu cu 2 carduri SD POT CUMPARA un reciver hd dar sal pastrez si pe asta sd. multumesc .

Anonim

Teoretic da, practic am auzit ca dau la inceput, cateva luni, doar la cei cu receivere defecte, le inlocuiesc pe acelea.

Anonim

Cred ca mai degraba ajungem pe luna sau pe Marte, decat sa avem receptoare hd la Digi Satelit. Din cate vad in Romania, nu clientul este stapan, ci invers. Din experienta traita prin alte tari, unde diversele probleme erau rezolvate foarte repede, in Romania vad ca se asteapta un an de zile pentru a primi un simplu aparat.

Anonim

Sa stam linistiti nici vorba de canale hd la digi satelit sursa sigura nu va mai faceti sperante vorbe .

Anonim

Fiti oprimisti sau alegeti concurenta care are multe hd-uri. Altfel, speranta moare ultima.

Anonim

A inceput deja distributia lor in service-uri. Conform unor useri Softpedia( Ady) ,costa 150 ron integral sau 5 ron in chirie.

Anonim

Se distribuie din service-uri? Nu e de-a buna atunci!

Anonim

Se distribuie si pe teren de echipe instalatori ,daca suni in CC si ceri vin si il aduc acasa

Alexyss

Ar fi interesant de stiut daca, permite scanrea si altor sateliti, daca da, ar fi o mana cereasca pentru iubitorii de HD-uri, un multifeed 13E-9E-1W unde sunt destule fta-uri HD.

Anonim

Nu permite

Unknown

am primit ieri un hd nou in schimbul celui defect , chirie 5 lei/luna, merge bine dar inca nu sunt programe hd la scanare

Anonim

Foto si video pe youtube cu decodorul, va rugam. Multumim .

Anonim

Receiverul e cel din imagini din articol.

Anonim

Pai si un videoclip pe youtube nu se poate ??? Sintem si noi curiosi...

Anonim

Eu nu am receiverul asta. Sa il puna aia care il au. Oricum, ce sa vedem in videoclip ? Cum se invarte unul cu camera in jurul receiverului ? :)) Imaginea lui e mai sus, precum si poze cu meniurile. Canale HD nu sunt la Digi TV si nu se prind cu receiverul asta. Se prind tot cele SD, care se prind si cu celelate recevere. Poate pune un videoclip cineva care a avut relatii sa ia receiverul. Eu nu am receiverul asta.

Anonim

[youtube]http://youtu.be/Sk14kDcsqis[/youtube]

Anonim

Afisaj verde? Sper sa il schimbe....

Anonim

hmm da vad ca exisa multe pareri aici despre na_1000hd_kaon
ptr cei care au deja abonamente se pot schimba toate decodoarele chiar daca sunt cumparate sau in custodie sau in chirie, singurele care nu se schimba sunt cele proprietate client, se schimba si in service punct fix si echipele de service de pe teren, nu conteaza daca este defect sau nu si nu mai conteaza daca a fost stricat in ultimele 6 luni, singurul lucru care trebuie indeplinit este sa nu fi fost suspendat in ultimele 6 luni. cat despre contracte noi cu kaon`urile este mai complicat, se vor face contracte doar cu pachet de telefon asadar doar unde are semnal 3g rds`u...deci nu se vor face oriunde si la oricine

Anonim

Se va lansa de azi ceva canale HD?
Auzisem si din alte surse ca 20 martie va reprezenta pasul spre HD la clienti.

Anonim

Nu ai auzit bine. Zvonul era ca dupa 20 martie 2014 e posibil sa inceapa teste prin satelit, dar nu pentru abonati. Si e posibil sa inceapa testele, nu obligatoriu.

Anonim

cine vrea hd sa sune la mine..am cateva receivere!! doar in jud constanta...regula tre sa nu aiba ab suspendat....0341885670..de restul ma ocup eu

Unknown

Super decodorul!Il folosesc deja de doua zile ,se vede mult mai clar (iesire HDMI)si se aude mult mai bine,sunet Dolbi Digital.Decodorul vechi era stricat si dupa 2/3 drumuri la ei in decurs de un an acum mi l au schimbat.L am cumparat cu 150 ron banul jos....acum astept abonamentele cu transmisiile HD,sper sa nu dureze prea mult

nbnbj

mickymause26,si eu am primit acest decodor si as vrea sa te intreb cand e deschis are vreun afisaj,vreun bec aprins,k al meu cand e deschis nu are nici afisaj,si nici un beculet aprins,cand e inchis are un bec rosu.

Unknown

Nici al meu nu are nici un led aprins cand functioneaza.

Anonim

digi dth anul 2009 numar abonati 1.200.000,anul 2013 numar abonati 279.000,mai e ceva de zis ?

geo

digi dth anul 2009 numar abonati 1.200.000,anul 2013 numar abonati 2.790.000,mai e ceva de zis ?

La fel ca si tine, anonim, nu am o sursa a numarului de abonati. Inventez si eu cand n-am ce face....

Unknown

azi lam luat si eu , se vede extraordinar de bine, fata de conserva mea, sunt super fericit mai asteptam sa bage un canal hd si gata am intrat in randul lumi.

Anonim

buna am pimit acu 2 saptamini receiverul si acuma am problema ca dupa un timp stau aprinse alea doua lumini rosu si verde si nu mai merge nimic stiie cineva care e problema ca nu mai primiste nici semnal de la telecomanda si la televizor imi scrie ca nu are signal de la receiver

Anonim

Scoate cablul de satelit din el si celelalte cabluri, precum si smartcardul, scoate-l din priză si lasa-l oprit vreo 10 minute. Apoi porneste-l fata cabluri conectate ( doar alimentarea la reteaua electrica ). Daca nu isi revine, nu ai ce face, decat sa il duci la service.

Anonim

ASTAZI au intrat canalele HD pe platforma Digi TV satelit:
sport 1 HD HU
m1 HD
Digi World HD
Digi sport 1 HD
Digi sport 2 HD
Digi sport 1 HD hu
Digi sport 2 HD hu
Pro tv HD

Anonim

APARITIA CANALELOR hd INSEAMNA COST SUPLIMENTAR LA FACTURA SAU SUNT PROMO PTR.30 ZILE?

Anonim

Nu costa o taxa suplimentara speciala pentru HD, ci intra in pachete diverse ( baza, extra 2 etc ).

Anonim

stie cineva cum se poate intra in meniul de scanare a programelor la acest receiver hd ?

Anonim

da da un alt firmware pentru Kaon HD 1000 nu numai pentru a merge la DIGI? dacă da, cum. mulțumesc

Anonim

Daca instalezi un alt firmware, probabil nu va mai functiona decriptarea Digi Tv, il tii doar pentru alte canale FTA. Oricum, nu cred ca ai de unde sa downloadezi alt firmware pentru Kaon HD 1000, nu exista niciunde, nici chiar pe pagina producatorului.

Anonim

și în cazul în care, de exemplu, nu pot găsi pagina

Anonim

Tu nu intelegi ca nu exista nicio pagina cu download firmware pentru Kaon HD 1000 ? Intelege ca receptorul Kaon HD 1000 de la RCS-RDS este doar pentru receptia canalelor Digi Tv.

Daca vrei sa receptionezi alte canale de pe alti sateliti, iti cumperi receiver propriu dintr-un magazin de profil, nu de la RCS-RDS.

Uite aici exemple de astfel de magazine care vand receptoare HD de satelit ( DVB-S2 ), ce receptioneaza canale necriptate SD si HD de pe diversi sateliti :

http://www.elstar.ro/?page=shop/browse&category_id=76842b57909c3872b876b3f47f33fb48

http://www.mondoplast.ro/Receptoare-de-satelit-High-Definition-pg_satelit-8

http://www.satmultimedia.ro/receptoare-satelit

Anonim

EU AM PRIMIT AZI APARATUL DAR DACA VREAU SA-L CONECTEZ LA CABLU HDMI SE VEDE TOT ECRANUL ALBASTRU, CONECTAT LA SCART MERGE PERFECT . STIE CNEVA CE ARE?

Anonim

Schimba cablul HDMI cu altul imprumutat de la cineva. Daca nu functioneaza nici asa , alege una dintre metodele de diagnosticare empirică de mai jos:

Incearca prin alt HDMI la alt televizor de al tau ( sau la un vecin, amic, ruda etc, daca nu ai al doilea televizor cu HDMI ) si vezi daca face la fel. Daca se manifesta similar, e problema de la receptor si mergi sa ti-l schimbe. Daca la ceilalti functioneaza, e problema de la televizorul tau.

Sau poti incerca alt aparat conectat prin HDMI la acel televizor al tau ( daca nu ai alt dispozitiv care se conecteaza prin HDMI, imprumuti de la un vecin, ruda, prieten etc ). Daca nu functioneaza nici cu alte dispozitive prin HDMI, e defect televizorul. Daca functioneaza televizorul tau conectat prin HDMI cu alte dispozitive, e defect receptorul. Inapoi la service cu receptorul, sa ti-l schimbe.

Anonim

I-ti multumesc ca mi-ai raspun. dar situatia e asa. am incercat la alt lelevizor cu acelasi cablu hdmi si merge dar la televizorul me am 3 intrari hdmi , daca pun joc xbox conectat la acelasi cablu hdmi la orice intrare merge sau pc la fel merge cand pun decodoru digi e albasta imaginea. acum sunt sigur ca ede la tv dar nu stiu ce sa-i fac.mltuec poate ma poate ajuta cineva

Anonim

Incepand de astazi (cel tarziu maine) se pot face contracte noi cu decodoare HD la Digi TV satelit in POP-urile din toata tara.

Unknown

salut am schimbat receiverul deja o data si acuma iarasi imi face probleme ,se opreste sau imi scrie ca nu am signal nu e nimic cu signalul ca am testat cu un alt receiver puterea signalului si e bun dar nu stiu ce sa fac cu receiverul exista ceva update pentru software ca pe net nu am gasit nimic

Anonim

Update-ul la receptorul Digi Tv se face doar OTA ( adica prin semnal de pe satelit ). Dar daca tu nu ai semnal, nu poti face update. Incearca sa ii dai o resetare la setarile de fabrica si sa scanezi din nou. Daca nu iti gaseste canalele nici dupa resetarea la setarile implicite, atunci solutia pe care ti-o recomand este sa il duci la ei la service.

Anonim

Buna ziua. Ma intereseaza cum se fac setarile pt un Kaon NA 1000 hd, pt receptie programe de pe satelit.Echipamentul este de la digi, iar locatia este in Olanda.

Anonim

Cu acel receptor nu poti receptiona decat canalele pe care le decide RCS-RDS, din grila proprie.

Anonim

ok, ideea este ca nu pot receptiona nici un program, care sunt pasii de instalare.

Anonim

pe mine ma intereseaza exact programele de la RCS-RDS

Anonim

Buna ziua. Ma intereseaza cum se fac setarile pt un Kaon NA 1000 hd, pt receptie programe RDS-RCS de pe satelit.Echipamentul este de la digi, iar locatia este in Olanda.

Anonim

Pai in primul rand ai reglat antena de satelit pe satelitii Thor/ Intelsat de la 0,8 grade Vest ?
Daca ai reglat antena si ai semnal, nu trebuie sa faci nimic altceva decat sa dai eventual o resetare la setarile de fabrica si iti vor aparea apoi canalele.

Anonim

Da, antena este reglata, dar in meniul decodorului nu apare nimic legat de antene satelit, semnal, frecvente, nume etc...

Anonim

Pai exact ce ti-am spus: Daca ai reglat antena ( apropo, de unde stii ca ai reglat-o corect, ai verificat nivelul semnalului si al calitatii cu alt receptor ? ), nu ai ce sa mai setezi in receptor, decat sa dai RESETARE la setarile de fabrica. Cum am mai spus, receptorul Digi nu te lasa sa introduci NICIO frecventă, niciun satelit nou. Deci nu ai ce te juca la el si nici teste nu poti sa faci cu alte canale. Nu te lasa nici sa le vizualizezi valorile si nici sa le modifici, ci doar iti receptioneaza canalele DigiTv si ATÂT. Nici macar frecvente Digi nu te lasa sa introduci. Le are el memorate in firmware si tu nu ai treaba sau posibilitate sa setezi tu ceva la ele. Totul e automatizat, iar accesul utilizatorului este blocat prin neafisarea meniurilor aferente ( au fost eliminate din firmware ).

Deci, AI DAT RESETARE la setarile implicite, din meniu ? Ca altceva nu ai ce sa mai faci, daca ai reglat corect antena. Poate doar un eventual update, dupa ce receptionezi canalele.

Anonim

Da am inteles, inca o chestie, la instalare usoara are vreo influenta alegerea tarii Romania, locatia fiind in Olanda. Multumesc.

Anonim

Nu pricep ce intelegi prin "instalare ușoara". Daca te referi la vreun meniu din receptor, nu stiu sa iti spun ce inseamna, ca nu mai am receptorul acasa, l-am trimis in strainatate.

Unknown

Salut, Eu nu stiu cand am semnal in recever pt ca am reglat antena cum trebuie in germania, dar nu imi gasesste niciun canal? ce trebuie sa fac

Anonim

Daca SIGUR ai reglat antena corect, pe satelitul corect, dai resetare la setarile de fabrica sau implicite ( daca are receptorul asa ceva ) si ar trebui sa scaneze si sa gaseasca televeziunile din grila Digi Tv. Daca nu ai reglat antena corect, nu te poate ajuta nimeni de la distanta cu reglajul.

Unknown

Salut,

Am si eu Kaonnu:) Dar nici un led, nu apare ceasul ,nr canalului. Se pare ca dupa o anumita perioada intra singur in Shutdown, adica apare o fractiune de secunda " Sunteti sigur ca doriti sa opriti? Ok Cancel" si se stinge. Cand porneste ii ia cam 30 de secunde :) De nu sunt sigur daca am apasat sau nu pe On .
O zi faina

Unknown

Am mai adaugat un comment doar ca sa ma abonez cand mai zice careva ceva:)

Anonim

Tare ciudat Kaonul tau.. I-ai facut update la cel mai nou firmware? Sa nu fie defect ceva prin el. Eventual dai si o resetare la setarile de fabrica / implicite.

Unknown

Pai il am de 2 saptamani :) Adica nu sunt in RO, am avut unu din ala vechi . Mi l-a adus cineva din Ro, I-au facut imperecherea cu cartela acolo. Sincer nu stiu care e cel mai nou fw. Cred ca io am ceva cu .31 la final.
Setari din fabrica /implicite facut. Dar sigur e OK ca nu se vede nimic pe afisajul din fata?

Multam

Anonim

Salut, apropo de digi-kaon hd satelit, nu stiu motivul ptr. care se opreste in timpul noptii, acesta find pornit pe "vizionare" intre anumite ore rezervate imprealabil (inregistrez pe dvd). Apare casuta "info"-"Doriti sa opriti? -OK-da; Exit-Iesire". Firesc ca el se opreste eu nefiind in fata tv ptr. a vedea "casuta"...,cu toate ca era rezervat de la 00,45 la 06 si setata oprirea la ora 06 el se opreste la ora 04, adica la 3 ore si 15min de la ora rezervarii. Ar putea cineva sa imi spuna ce se petrece?
Multumesc anticipat, Cristi.

miky

Poate e programat sa se opreasca nopatea la o anumita ora si nu tine cont de ora rezervarii ?

Anonim

Problema este ca se opreste la ore diverse (la 03,10, la 04,07, la 07,50, etc.) si dupa perioade de timp diverse(dupa 2 ore si 10', dupa 3 ore si 18', dupa 2 ore si 33', etc.) In schimb pe perioada cat vizionez (intre 8 si 12,14/ ore/zi) nu se opreste
Multumesc, Cristi.

Anonim

Pana la urma, fotbal intern nu se va mai vedea pe Digi?!

makefreemoneyonline

deci?

makefreemoneyonline

ce pot face cu aparatul asta?il am de 1 saptamana,si nu il pot folosii...mai platesc si in plus la el,iar e e facut sa mearga doar pe LNB simplu,iar eu stau la bloc,avem 2 antene comune,LNB-uri multi si il tin in cutie,ca nu merge decat pe LNB simplu...dar ce mai ,e HD,internet,media,alea alea si te poti...pe el daca nu merge...asta e,BRAVO DIGI,,macar se poate face ceva in privinta asta?sau sa il returnez si iau model vechi??

DTH Fan

Pai e facut sa functioneze cu antena si LNB-ul oferite de RCS. Pentru alte experimente, nu e treaba RCS. Monteaza antena si LNB-ul oferit de RCS si iti va functiona. Sau monteaza tu un LNB simplu pe antena aia comuna. Deja puneti niste probleme unii.. Poate ca de maine sunteti suparati ca nu va merge antena la subsol. Si ce inseamna LNB multi? Nu exista denumirea aceasta, ai inventat-o tu. Oricum, receptorul functioneaza si pe antene cu mai multe lnb-uri, sisteme corect realizate. Problema e ca nu stii tu sa o setezi. Poate daca dadeai niste date exacte si explicai si enumerai lantul de receptie si componentele utilizate si vorbeai frumos, te ajuta cineva. De exemplu eu. Acum e insa prea tarziu, nu mai am chef sa te ajut cu alte detalii nici daca ma rogi frumos.

Anonim

Buna.Am achizitionat si eu receiverul Kaon 1000 de la Rds si nu are bara pt detectarea semnalului.Cum pot sa-mi reglez antena parabolica avannd in vedere ca as folosi sistemul in toata Europa eu fiind camionagiu?

Cosmin

Daca nu te descurci sa reglezi antena folosind doar receptorul, iti poti cumpara un satfinder DIGITAL si inveti sa lucrezi cu el. Satfinderele DIGITALE sunt mult mai precise si mai rapide decat un receptor.

De exemplu modelul de satfinder SF500

http://www.tehnicb.ro/aparatemasura/sf500.pdf

costa vreo 250 RON.

Sau poti folosi alt receptor DIGITAL de satelit, cat timp orientezi antena, un receptor DIGITAL cu care esti obisnuit.

Anonim

Salut,tocmai ce mi a fost montat decodorul HD de la digi..dar am probleme cu receptionare canalelor Protv HD,Digisport1,2 HD. Eurosport 1,2 HD,NTG HD functioneaza fara probleme..nu stiu ce naiba sa fac,eu locuiesc in Irlanda.

Anonim

Incearca sa rotesti LNB-ul in jurul axei principale cu cateva grade stanga - dreapta, poate obtii semnal pe frecventa respectivelor canale pe care nu le receptionezi. De asemenea, un reglaj de mai mare finete a antenei, cu cativa milimetri in sus-jos sau stanga dreapta te mai poate ajuta, monitorizand mereu frecventa respectiva sau mai bine dand scanare continuu pe respectiva frecventa, in timp ce reglezi antena sau LNB-ul. Daca nu reusesti astfel, nu ai ce face, decat sa testezi pe o antena mult mai mare, poate ai ceva sanse de receptie. E o frecventa mai pretentioasa. Pentru aceste operatiuni iti recomand un alt receptor, care are deja memorate respectivele canale, daca al tau nu le are memorate. Nu conteaza ca nu le decodeaza, folosesti alt receptor pentru reglaje doar.

Frecventa respectivelor programe pe care nu le receptionezi este:

Satelit Thor 6, frecventa 11823, polarizare Orizontala, DVB-S2 8PSK, SR 30000 FEC 5/6. fascicul K2 Europe.

Aici ai acoperirea cu semnal, nu prea e acoperita jumatate din irlanda, de aceea e mai pretentioasa receptia.

http://www.telenorsat.com/satellites-teleports/satellite-fleet/thor-6-k2-2/

Anonim

buna mi sa stricat decoderul de la dgi acum 2 ore si era an custodie sunt in italia daca al trimit la service amida unul hd,,,,am abonament pana la sfarsitul anului mil transferati pe urmatorul decoder....multumesc

Anonim

Pai intreaba la RCS-RDS daca au pe stoc receptoare HD la casieria de unde vrei sa il ridici:
Telefon 031.400.4000
Suport tehnic e-mail pentru toate serviciile: clienti@rcs-rds.ro
Sau faci comanda din contul tau de client RCS-RDS:
https://digicare.rcs-rds.ro

Anonim

Sal cine are ideie cum se pune ora pr aparatele astea noi pe ecran

Anonim

Buna ziua,am o rugaminte la specialistii site-ului: am un decodor kaon 1000 hd pentru digi satelit si nu reusesc sa aranjez posturile tv in ordinea dorita de mine,am incercat in toate modurile posibile insa, nimic.Va multumesc anticipat

Anonim

Nu merge dupa ultimele updateuri sa mai aranjezi canalele. Nu ai decat sa folosesti lista de favorite pentru aranjare, daca o mai merge, cum e la finalul articolului acesta :

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/04/digic-humax-update-firmware-rmcna-10021.html

Anonim

Am incercat cu lista de favorite, merge , insa pot aranja doar 18 canale,atat cuprinde lista,celelalte nu mai apr.Multumesc pentru informatii

Unknown

salutari
STIE CINEVA DE CE LNB+ANTENA AM NEVOIE SA POT AVEA SEMNAL LA PROGRAMELE HD. celelalte programe merg perfect iar la HD (lipsa semnal)
Multumesc !

Unknown

digi tv , KAON NA 1000HD folosesc.
??

Anonim

Nu există LNB special pentru canale HD, e acelasi LNB ca si la canale digitale SD. Trebuie doar sa il reglezi tu mai bine, aceea e problema. Tranponderul pe care sunt transmise canalele HD de la Digi Tv e mai pretentios, trebuie sa rotesti LNB-ul in jurul axei principale cateva grade stanga sau dreapta, pana obtii un nivel la CALITATE mai bun. Eu le receptionez cu antena si LNB-ul originale de la Digi Tv. Bineinteles ca un LNB mai de calitate, cu am fi de exemplu un Inverto Black Ultra la 50 lei, iti va oferi un plus de semnal de 5-10%, dar nu aceasta e neaparat solutia, ci mai important e reglajul de finete al LNB-ului si eventual al antenei.

Unknown

OK AM SA MAI INCERC,DACA NU REUSESC, AM SA SCHIMB ANTENA CU ALTA MAI MARE CACI CEA PE CARE O AM ESTE F MICA.

MULTUMESC PENTU INFO

Anonim

ce semnal trebuie sa am pentru a vedea bine canalele digi?

Anonim

Daca ai intrebat despre nivel al semnalului, cred ca minim 50%. Dar de asemenea, chiar mai importanta este calitatea semnalului, care trebuie sa fie cat mai buna, preferabil peste 80%. Dar cred ca functioneaza si cu calitate mai mica, desi nu stiu daca stabil intotdeauna. Regleaza mai bine LNB-ul, rotindu-l in jurul axei cativa milimetri stanga sau dreapta, pana obtii calitatea cea mai mare posibila in cazul receptiei tale, cand esti pe frecventa canalelor HD de la Digi Tv.

Unknown

Salut. Tocmai am primit decodorul Digi Kaon NA1000HD si am nevoie de ajutor pentru instalare. Pe blocul in care locuiesc sunt 4 antene, orientate pe diversi sateliti, una dintre ele orientata pe Thor 6. Am deja un decodor din modelele mai vechi (Humax) care functioneaza bine si cu care vad posturile Digi Satelit. Din pacate, in Kaon nu reusesc sa gasesc in meniu posibilitatea de a schimba diseqc ca la Humax si de aceea cred, cautarea de canale e in zadar. Exista vreo solutie? Nu sunt prea tehnic asa ca daca nu am folosit terminologie adecvata, imi cer scuze. Multumesc anticipat pentru un raspuns.

Anonim

Din pacate acest receptor cu firmware-ul actual nu are diseqc ( cel putin nu activat in meniu ) si nu prea ai ce sa faci, decat sa iti montezi LNB cu doua iesiri in locul celui actual la antena cu Thor, cu una dintre iesiri speciala pentru tine si cablu tras special, ceea ce banuiesc ca e cam imposibil sau cu prea mult deranj ( ca din punct de vedere al banilor nu e o suma mare ).

Unknown

Salut. Multumesc mult pentru raspuns, chiar daca nu imi rezolva problema. Are sens sa investesc in cumpararea unui receptor HD care sa aiba posibilitatea de selectare de diseqc? Sau nici asa nu va merge? Stiu ca in sistemele Digi decodorul si cardul sunt inseriate dar nu am idee daca ar functiona cardul intr-un alt decodor. Daca functioneaza, poti te rog recomanda un receiver? Multumesc.

Anonim

La Digi Tv Romania, la fel ca si la Dolce Telekom si Orange Tv, smartcardurile sunt imperecheate cu receptorul, iar cei de la Digi Tv nu sunt de acord sa imperecheze cartela cu alt receptor in afara de receptoarele pe care ei le ofera. Deci abonamentul tău nu va functiona cu alte modele de receptoare, ci doar cu cele furnizate de ei, cu softul lor.

Unknown

Buna seara!Am si eu o intrebare:sunt in Anglia,am receptorul KAON 1000HD,de ce nu pot sa ma conectez la net prin el?Semnal am,100Mbps,dar nu primeste userul si parola.Multumesc.

Anonim

Sincer nu prea inteleg intrebarea... Este un receptor pentru satelit, ce legatura are cu netul ? Nu se ofera internet prin acest receptor si nici nu permite conectarea la el in retea. Unde ai auzit ca ar fi posibil asta ? Ca sunt curios....

Unknown

Buna am si eu nevoie de o informatie daca ma puteti ajuta. Am acizitonat de la rds 2 decodoate Kaon NA 1000 Hd, pentru a le monta in Suedia. Tot odata am achiZitionat o antena plus un LNB L 203. Normal aici ar trebui sa ma conectez pe satelitul instelast 10 - 02 thor si sa pun frecventa 11900h 28000 dar pe decodor nu pot introduce niciunde aceste frecvente

Unknown

Cine poate sa ma ajute cu un sfat ii sunt recunoscator

Anonim

Aceste receptoare actualizeaza lista de canale prin satelit, din cate stiu. Trebuie ca receptoarele sa fie de la RCS, iar smartcardurile sa fie imperecheate de catre compania RCS RDS cu receptoarele, si desigur antena orientata corect, si vei primi prin satelit lista de canale.

Unknown

Salut
Intra pe linkul de aici
http://www.sat-direction.com/satellite/1.0%C2%B0W%20-%20Intelsat%2010-02/
Pui adresa ta si iti da un hint in care parte trebuie sa o orientezi. Dupa ce prinzi semnal pe satelit, o sa se actualizeze si decodoarele cu lista de canale.
Pe decodor nu poti sa faci nici o setare din nefericire.

Unknown

Va multumesc. O sa incerc zile astea cand am unpic de timp liber. O sa vin cu un rasp daca am rezolvat sau nu. Mersi frumos. O zi buna va doresc!

Unknown

Eu stand in Elvetia, dupa ce am platit primadata 300 CHF sa mi regleze careva antena, mi-am cumparat o chestie din asta
http://www.amazon.com/SATlink-WS-6906-3-5-Digital-Satellite/dp/B006JW7FEW
E chinezism nu originalul. Dar apoi mo salvat de multi bani si merge super bine.
cand mai bate vantu, cand ne-am mutat .

cauti satelitul si ar tre sa gaseasca Utv daca ai semnal ca lumea pe Utv apoi bagi receiverul si dai sa scaneze canalele .Ar trebui sa mearga

Unknown

Pentru dl.Adrian Bordas.

Ati reusit sa scanati si sa instalati decodorul Kaon NA1000HD?Daca da,va rog sa-mi spuneti si mie cum ati procedat.Eu trebuie sa gasesc satelitul si nu reusesc nicicum pasii.Trebuie sa instalez acest decodor in Germania si echipamentul complet a fost achizitionat de la Digi.Multumesc anticipat!

Unknown

Salut, trebuie sa instalati primadata antena, sa o pozitionati. Cu aces decodor nu se mai poate regla poziti antenei din nefericire. Aveti nevoie de un sat finder .

Anonim

Pana iti raspunde Bordas, incerc sa te ajut eu :

1. In primul rand trebuie sa orientezi antena pe satelit. Ai nevoie de o busola. Ai in linkul de mai jos datele de orientare pentru Berlin:

http://www.satlex.de/en/azel_calc-params.html?satlo=-1.0&user_satlo=1&user_satlo_dir=W&location=52.52%2C13.29&cityname=Berlin&la=52.52&lo=13.29&country_code=de&diam_w=75&diam_h=80

2. Dupa ce ai orientat antena si LNB-ul, nu strangi suruburile la maxim, ci atat cat sa iti permita sa o mai misti cativa milimetri sau centimetri, dar miscarea sa se faca mai greu, adica sa ramana totusi fixa daca nu o mai misti.

3. Daca ai cumva alt receptor digital, chiar SD, incearca sa scanezi cu el dupa canale in timp ce faci ajustari de orientare a antenei, abia apoi montezi receptorul de la Digi, altfel va fi destul de dificil, aproape imposibil. Lista de frecvente a satelitului unde e Digi Tv o gasesti in linkul de mai jos, incearca datele de receptie utilizate de UTV Romania, pe acel alt receptor, desigur, nu pe cel de la Digi Tv, asta daca ai alt receptor care permite introducerea manuala de frecvente :

http://ro.kingofsat.net/freqs.php?&pos=0.8W&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear

4. Daca ai reusit sa gasesti acest canal cu alt receptor si sa obtii semnalul si calitatea cea mai buna posibila, strange incet suruburile pentru a fixa bine antena si apoi mai rotesti LNB-ul pana obtii calitatea maxima posibila, apoi strangi si suruburile la LNB. Atentie atucni cand strangi suruburile, pozitionarea antenei se poate deregla, deci urmareste in permanenta nivelul semnalului si al calitatii.

5. Apoi schimbi receptorul cu cel de la Digi si astepti actualziarea listei de canale.

Daca nu ai alt receptor digital sau nu ai nici satfinder, nu are rost sa te chinui, deoarece ai sansa foarte mica sa reglezi antena. Poti fie sa reusesti din prima sau poti sa te chinui o luna si sa nu reusesti. Asa ca in aceasta ultima situatie, daca ai incercat de foarte multe ori si nu ai reusit, nu ai ce fce decat sa platesti un instalator de antene local, nu conteaza daca e german sau român sau daca el colaboreaza cu Digi Tv sau nu. Va stii el ce sa fac in 10 minute si desigur iti va lua cativa zeci sau sute de euro pentru deplasare si manopera...

Unknown

Multumesc dl.Bucur.
Din pacate pentru mine aveti mare dreptate,am tot incercat sa gasesc satelitul,am schimbat chiar si locul antenei,dar in zadar.Zile urmatoare v a veni cineva cu un sat finder sa mai aprofundam putin,iar daca nu reusim chem un meserias local sa regleze antena si lnb ul.Acest receiver este unul atipic,dar pasii descrisi de d-voastra m-au lamurit in mare parte.Va multumesc si va rog sa ma scuzati daca mai am intrebari pe viitor.

Unknown

Multumesc dl.Bucur.
Din pacate pentru mine aveti mare dreptate,am tot incercat sa gasesc satelitul,am schimbat chiar si locul antenei,dar in zadar.Zile urmatoare v a veni cineva cu un sat finder sa mai aprofundam putin,iar daca nu reusim chem un meserias local sa regleze antena si lnb ul.Acest receiver este unul atipic,dar pasii descrisi de d-voastra m-au lamurit in mare parte legat de scanarea posturiilor.Nu înțelegeam absolut deloc cum se face scanarea după inițierea instalări ușoare.Dadeam căutare si aveam procentaj 0 pe ambele linii de stare(putere ai calitate).Va multumesc si va rog sa ma scuzati daca mai am intrebari pe viitor.

Unknown

salut,

am facut si eu un abonament la Digi satleti si mi-au dat un Kaon NA1000HD( oprostie de receiver ), problema este ca nu imi gaseste nici un canal, antena ( antena este cam mica... 60cm dar ar trebui sa mearga)este orientata spre satelit dar degeaba.

trebuie activata cartela la ei?

Mersi,
Aurel.

Anonim

1. Trebuie reglata perfect antena, care si asa e foarte mica, mai ales ca Digi foloseste antene de 90 cm.
2. Desigur, cartela trebuie sa fie activata.

Dar daca nu iti gaseste niciun canal, problema e de la orientarea antenei, nu are legatura cu cartela. Ar trebuie sa ti le gaseasca lista de canale si sa nu ai acces la ele, daca antena ar fi bine orientata, dar cartela neactivata.

Anonim

Sunt in Spania si am cumparat un TV QLED SAMSUNG cu telecimanda prin voce .Problema e ca nu pot sa schimb canalele digi din telecomanda pentru ca imi cere distribuitorul semnalului ,fabricantul lui Kaon NA 1000 hd si numarul de model (care ar trebui scrus pe aparat).Daca sunteti in masura sa-mi spuneti cum se configureaza sau cel putin ce v-am ceryt mai sus.

Anonim

Functioneaza doar pe tunerul televizorului acea comanda vocala, nu functioneaza pe receptoare externe.

Dasboy Dasboy

Ce face mufa RJ45 pe recieverul KAON NA1000HD? E pentru IPTV?

Anonim

Nu face nimic pentru abonat, asa a fost modelul prevazut dim fabrica.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile