marți, 25 februarie 2014

Nicolas Cage a restricționat circulația pe autostrada A3

Actorul american Nicolas Cage a solicitat restricționarea temporara astăzi a circulației pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti.

Pe tronsonul Ştefăneşti – Snagov se filmează scenele de acţiune din viitorul film The Dying of the Light, în care actorul joacă rolul principal. Până acum, actorul a mai filmat în Capitală, în interiorul Politehnicii şi în parcul din faţa Palatului Parlamentului.

Filmarile au loc între orele 8:00 şi 18:30, pe sensul de mers Bucureşti - Ploieşti al autostrăzii A3, care este închisă temporar circulaţiei pentru perioade de maximum 30 de minute. Echipa de filmare trage secvenţele pe tronsonul Ştefăneşti - Snagov, între kilometrii 17 şi 30.

În perioada restricţiilor de trafic, şoferii pot circula pe DN 1 Bucureşti - Otopeni – Ploieşti.

În luna februarie, Nicolas Cage a revenit în România pentru a turna filmul The Dying of the Light, în regia lui Paul Schrader. În peliculă este vorba despre un agent CIA care începe să îşi piardă vederea în timpul ultimei sale misiuni.


Un comentariu despre subiectul „Nicolas Cage a restricționat circulația pe autostrada A3”:
Anonim

Digi 24 anunță ca 610 euro a câştigat Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale pentru că i-a permis actorului Nicolas Cage să filmeze ieri pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti.

O sumă infimă, având în vedere că este vorba despre turnarea unui film în care joacă un artist celebru, cu o carieră de peste 30 de ani în cinematografie. Însă acestea sunt tarifele oficiale valabile în cazul oricui vrea să închirieze o bucată de autostradă, aşa cum a făcut şi casa de producţie care s-a ocupat de filmarea peliculei „The Dying of the Light”.

Pentru a putea înregistra scena în care Nicolas Cage este arestat de poliţie, a fost nevoie de închiderea traficului timp de nouă ore pe o porţiune de 13 kilometri. Autostrada A3 este una dintre cele mai scumpe din România, în medie, fiecare kilometru a costat șapte milioane de euro.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile