marți, 25 februarie 2014

Facebook renunță la serviciul de email

Facebook renunță la serviciul de email care le oferea utilizatorilor adresele de tipul "email@facebook.com".

Serviciul de email al Facebook a fost lansat in luna noiembrie 2010 si a reprezentat o tentativă de a canaliza comunicarea prin email a utilizatorilor către site-ul companiei; aplicatia furniza un inbox unde intrau toate mesajele Facebook, SMS-urile si emailurile conventionale.

Serviciul a fost criticat in 2012, cand Facebook a inlocuit in cont adresele de email ale utilizatorilor cu "@facebook.com". Ulterior, Facebook a rectificat "greseala".

"Facem aceasta schimbare deoarece multi utilizatori nu si-au mai folosit adresele de email Facebook", a spus purtatorul de cuvant al Facebook. Schimbarea va intra in vigoare in luna martie, anunta BBC.


5 comentarii despre subiectul „Facebook renunță la serviciul de email”:
Anonim

pfaaaaaaaaa... eu chiar il foloseam :((((( bine ca ati anuntat !

Anonim

Vai ce pierdere imensa !Ce este facebook ?

Anonim

Are si Facebook utilitatea lui, mai ales pentru comunitati. De exemplu, eu nu agreez Facebook, dar este o unealta utila in anumite privinte.

In plus, iti garantez ca pentru cel putin 50% dintre internautii români, Facebook reprezinta ceva primordial in lumea virtuala, si deseori poate singurul punct de interes pe internet.

Si crede-ma, am acces la niste statistici, nu vorbesc din imaginatie.

Anonim

Mda. E bun facebook-ul pentru romani ca au o placere de a barfi si a urmari ce fac ceilalti. Nu e nici o diferenta intre o baba care se uita pe vizor toata ziua sa vada cine urca si cine coboara, cine cu cine, etc. si o persoana care urmareste ce fac alte persoane pe facebook.

Anonim

Nu, nu este asa. Eu folosesc zilnic Facebook, dar nu pentru a vedea ce fac altii, ci pentru a primi stirile de pe siteurile la care m-am abonat cu Like al pagina. Nu am nici un prieten pe Facebook, dar am vreo 200 de pagini la care sunt abonat prin Facebook. Il folosesc ca pe un fel de RSS News Reader.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile