vineri, 7 februarie 2014

Radio Trinitas a devenit rețea națională

CNA a aprobat ca Radio Trinitas ( postul de radio al Patriarhiei Române, infiintat in 1996 la Iasi) să devină reţea naţională ( au fost reunite cele 51 de licenţe audiovizuale în cadrul reţelei naţionale Radio Trinitas).

Echipa Radio Trinitas este formată din 60 de angajati, iar postul de radio transmite, pe lânga programele tematice ( Liturghia şi Vecernia in direct si alte emisiuni religioase ) si emisiuni cu teme culturale, ştiinţifice, muzicale, sociale şi informative, in proportie de 30%.

Radio Trinitas are si o rețea de corespondenti locali, precum si corespondenti din diaspora.

Studioul din Bucureşti al Radio Trinitas a fost lansat pe 27 octombrie 2007, in acelasi timp cu lansarea televiziunii Patriarhiei Romane, Trinitas TV. In acest studio, impreuna cu studiourile din Iasi, Craiova si Sibiu, sunt realizate toate emisiunile.

Radio Trinitas ofera si o aplicatie pentru telefoane cu iOS.

Această stație Trinitas poate fi ascultată si online, dând click aici sau cu ajutorul listei de radio-uri live de pe HD Satelit.

Este transmis de asemenea pe satelitul EUTELSAT de la poziția orbitală 16 grade EST, Frecvență 12559 MHz, Polarizare V, SR 2222, FEC 3/4, Sunet: poziția a 2-a (256), Format Mpeg 4 DVB-S2.


Un comentariu despre subiectul „Radio Trinitas a devenit rețea națională”:
Anonim

Doamne ajuta!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile