miercuri, 26 februarie 2014

Site-ul Rapidului se relansează cu o televiziune online

F.C. Rapid București a anuntat ca va relansa pagina oficială de internet a grupării alb-vișinii.

"www.fcrapid.ro a primit haine 100% noi, la standardele anului 2014. Am lucrat cu o echipa de profesioniști și suntem mulțumiți de rezultat. Urmează, așa cum am promis, fanshop-ul online care să integreze și sistemul de achiziționare a tichetelor de acces la partidele desfășurate pe Stadionul Giulești", a declarat Iulian Udrea, managerul firmei care a pus gratuit la dispoziția clubului întreaga platformă.

Joi, începand de la ora 13:30, www.fcrapid.ro va găzdui transmisiunea live a conferinței de presă premergătoare partidei SC Bacau - FC Rapid București, dar și o serie de interviuri în direct și exclusivitate pentru pagina oficială a clubului.

Conferinta va fi transmisa de Rapid TV, o televiziune online ce va difuza interviuri, emisiuni, reportaje etc, contribuind la o mai bună imagine a echipei. Rapid TV va difuza de asemenea conferinte de presa, antrenamente si alte evenimente. Probabil transmisia nu va fi non-stop, cel putin în prima fază.

"Rapid TV e un proiect căruia m-am alăturat fără nici o rezervă. Îi așteptăm și pe alții să ni se alăture în încercarea de a readuce Rapidul acolo unde îi este locul", a spus Bogdan Tudor, coordonatorul evenimentului.


2 comentarii despre subiectul „Site-ul Rapidului se relansează cu o televiziune online”:
Anonim

HAI RAPID GIULESTI :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim

hai rapid ale ale

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile