luni, 10 martie 2014

10 canale Music Choice și televiziuni noi la DTH-uri UPC ( compania care deține și Focus Sat )

Pe DTH-uri prin satelit freeSAT si UPC Direct ( DTH-uri transmise la 0,8 grade Vest, pe acelasi satelit cu Focus Sat Romania si aparținând tot de UPC DTH ) au apărut cele 10 poziții de programe pentru canalele audio ale pachetului Music Choice, care au devenit parte a platformelor mentionate, începand de astazi, 10 martie 2014. Music Choice aduce abonaților și fanilor muzicii un total de 10 posturi muzicale, denumite Hip Hop, Cool Jazz, Rock n Roll Era, Classical Greats, Lounge, Feel good music, Total Hits, Blues, Classic Rock si Alternative. Canalele audio Music Choice sunt difuzate la calitate 192 kbit/s.

Parametrii tehnici de receptie ai pachetului Music Choice sunt: Satelit Thor 6,  0.8 grade vest, frecvența 12.034 GHz, polarizare verticala, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK.

Canalele audio sunt de fapt o combinatie intre audio si video, fiecare canal afișând si o imagine diferita, inclusiv cu numele melodiei ce ruleaza in acel moment, precum si interpretul acesteia si coperta albumului.

Aceste canale de radio Music Choice nu sunt incluse in oferta Focus Sat România.

Pe aceeasi frecventa este transmisă si televiziunea Fashion Tv.

De asemenea, UPC DTH a adaugat televiziuni noi:

Blackbelt Tv ( inclusiv pentru Focus Sat România): satelit: Thor 6 (0.8 ° V), Frecventa: 11.996 GHz, Polarizare: Verticală, SR: 28000, FEC: 7/8, Standard: DVB-S, Modulație: QPSK.

Investigation Discovery, Da Vinci Learning ( inclusiv pentru Focus Sat România): satelit: Thor 6 (0.8 ° V) Frecventa: 12.188, GHz Polarizare: Verticală, SR: 28000, FEC: 7/8, Standard: DVB-S, Modulație: QPSK.

Auto Motor und Sport TV ( inclusiv pentru Focus Sat România, detalii despre canal AICI ): Satelit: Thor 6 (0.8 ° V), Frecventa: 12.073 GHz, Polarizare: Verticală, SR: 28000, FEC: 7/8, Standard: DVB-S, Modulație: QPSK.

De asemenea, tot de astăzi Bollywood Tv este adăugat oficial in grila Focus Sat Romania ( desi canalul este transmis de mai mult timp), pe satelitul Thor 6 la pozitia orbitală 0,8 grade vest, frecventa 12149, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVBS QPSK.

O surpriză este canalul M3 din pachetul Panonia de la Focus Sat, care nu fusese anunțat anterior si care este transmis pe acelasi satelit Thor 6, frecventa 11938, Polarizare Orizontală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK. Comentând cu privire la lansare, Zoltan Pinkola, director regional de vânzări și dezvoltarea afacerilor, a declarat: "Suntem incantați că îmbogățim în continuare pachete noastre, prin adăugarea televiziunii M3 în grila pentru Ungaria, Slovacia și România. Aceasta acțiune va creste și mai mult numărul canalelor din pachetele comercializate, oferind clienților noștri mai multe opțiuni, fără costuri suplimentare. "

Din moment ce sunt deja transmise prin satelit, urmează activarea tuturor acestor canale ( cu excepția celor audio de la Music Choice ) și pentru abonatii Focus Sat România.


13 comentarii despre subiectul „10 canale Music Choice și televiziuni noi la DTH-uri UPC ( compania care deține și Focus Sat )”:
George

Focus Sat vs Antena Group. Se inchide 5 canale Antena 1 Antena Stars Antena 3 GSP TV si Euforia Lifestyle TV.

Anonim

Dar digi24 cand il vor introduce?

Anonim

pe satelit (focus) nu sunt obligati

geo

@george, ce legatură are comentariul tău cu subiectul articolului ??? Nici macar nu e o informație utila, ci e născuta din dorințele si imaginația ta.... Pfff...

@Anonim, UPC a zis ca nu baga Digi 24 pana nu il baga toti ceilalti operatori de cablu si ca asteapta decizia Consiliului Concurentei.

Anonim

garantat ,in curând focus face boom si gata

Anonim

Vai,..garantezi ? Cu ce garantezi ?Nu mor caii cand vor cainii !Deocamdata celor de la Focus sat le este bine !

Anonim

Am incarcat toate programele.Nu au subtitrari deocamdata.

Anonim

Legat de subtirari la canalele gen: NatGeo, DigiLife, etc: am sunat si eu la ei si au zis ca e o setare din tv. Al dracu` daca am gasit setarea aia si am setat tot sa fie pe Romana... Am un LG42LA690S. O fi naspa tv-ul? :)

Laurentiu

@Anonim 10 martie 2014, 20:04, uita-te in poze si vezi ca unele canale au subtitrari.

@Anonim 10 martie 2014, 20:50, nu inteleg intrebarea ta. Te referi cumva la RCS-RDS cablu cu CAM CI+ ? Daca te referi la televiziunea digitala prin cablu RCS-RDS cu CAM CI+, vezi ca este pe telecomanda televizorului butonul Q.MENU, apasa pe el, apoi deruleaza in dreapta până la Subtitrare si alege subtitrarea dorită.

Anonim

Studiem realitatea,nu pozele.Auto motor si sport doua emisiuni au subtitrare 10 nu au !Blackbelt nu are subtitrare.ID nu are subtitrare.

Max TV

Chiar daca lucrez la concurenta Focus Sat, nu ma pot abtine sa nu îi i-au apararea si sa demontez dezinformarile tale, anonim de mai sus. Realitatea este exact ca in poze. Blackbelt Tv nu are subtitrare in romana fiindca nici programul original nu are. La fel si Fashion Tv si M3. Celelealte 3 au subtitrare. Auto Motor Sport are la Focus Sat atata subitrare cat are si canalul original. Daca aia de la canalul original nu subtitreaza toate emisiunile, de unde vrei sa bage subtitrare Focus Sat, cand in original nu e pe toate emisiunile ? Singurul canal care ar trebui sa aiba ( deci sa fie al patrulea subtitrat) si nu are deocamdata este Discovery ID. Nu mai dezinforma. Deci un singur canal nu are subtitrare din cele care ar trebui sa aiba ( desi va avea ) din totalul de 7 noi canale introduse.

Anonim

sigur lucrezi la focus smechere

geo

Nu conteaza daca lucreaza sau nu, dar are dreptate. Omul da argumente, nu scrie doar acuze cum fac altii.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile