vineri, 7 martie 2014

Canadienii, interesați de sateliți dedicați Europei

Operatorii de sateliți Arabsat și Telesat Canada au semnat un acord strategic prin care Telesat va utiliza o mare parte dintre transponderele in banda Ku ale viitorului satelit Hellas Sat 4, pe toata durata de viață a satelitului.

Hellas Sat 4 va fi lansat in anul 2017, fiind plasat la 39 de grade Est ( poziție orbitală prin care transmite în acest moment, prin satelitul Hellas Sat 2, și operatorul romanesc de televiziune cu plată Romtelecom DTH, fostul Dolce Tv ).

In conformitate cu termenii acordului, Telesat va utiliza o importantă capacitate de mare putere în banda Ku, ce va furniza acoperire în intreaga Europa și în regiunea mediteraneană .

Presedintele si CEO Telesat, Dan Goldberg, a declarat: " Telesat se bucură de relația strategică de lungă durată cu Arabsat. Vom folosi o mare parte din capacitățile comerciale și operaționale ale Hellas Sat 4. Acest acord ne va oferi o importantă capacitate de transmisie în banda Ku, cu semnal peste întreaga Europa și peste Marea Mediterană."

Khalid Balkhyour ( CEO Arabsat ) a completat: "Satelitul Hellas Sat 4 va fi unul cu tehnologie din generatia a șasea, o operă de artă cu facilitati de transmisie in banda Ku și Ka. Acest acord comercial cu Telesat reflectă cooperarea de durată dintre doi operatori importanti de sateliti și va transforma Hellas Sat într-unul dintre furnizorii lideri de servicii prin satelit din Europa."


2 comentarii despre subiectul „Canadienii, interesați de sateliți dedicați Europei”:
Anonim

Salut! Canadienii nu inteleg romana pentru ca ei nu sunt romanii! Nu trebuie canadienii sa se uite la Romtelecom, Akta, Digi si altele!

Anonim

Lol, nu ai inteles nimic. Canadienii sunt interesati sa transmita prin acesti sateliti, nu sa vada programe prin acesti sateliti, ca oricum nu au cum sa ii receptioneze, ei fiind in partea opusa a Terrei, care intamplator, este sferica. :)))

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile