marți, 18 martie 2014

Canalele Antena Group emit necriptat pe o nouă frecventa de pe satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est

După ce azi noapte la ora 02:00, canalele Antena Group au trecut la DVB-S2 MPEG4, acum au inceput sa fie emise NECRIPTAT si pe o frecventa alternativă de pe satelitul Eutelsat 16A de la pozitia orbitala 16 grade est.

Frecventa este 11689, polarizare verticala, SR 13330, DVB-S QPSK, MPEG2, FTA ( necriptat ).

Cu exceptia Antena 1, care este criptată Power Vu ( exact cum a fost transmisă anterior pe frecventa prin care acum se emite in DVB-S2 ), restul canalelor sunt difuzate la liber ( Antena Stars, Antena 3, Euforia Lifestyle si GSP Tv). Deci este o clonă a datelor de receptie anterioare, cu exceptia frecventei propriu-zise.

Receptia se poate realiza in continuare exact cu aceleasi echipamente cu care se receptionau canalele Antena Group până in noaptea aceasta.

Nu cunoastem motivele pentru care au inceput sa fie transmise aceste canale pe o frecventa alternativă, dar putem emite doua ipoteze:

- fie este o frecvență temporară, de tranzitie, de pe care să recpetioneze respectivele canale operatorii de tv cablu, DTH , tv prin protocol IP etc care inca nu au pus la punct receptia pe noua frecventa ( de exemplu nu au achizitionat receptoare HD sau din alte motive ). In aceasta situatie, dupa un timp frecventa alternativă mentionată va inceta transmisiile.

- fie Antena Group a căutat să ofere o soluție alternativă, pentru a nu mai putea fi invocată de către diversi operatori terți motivatia ca nu mai pot retransmite respectivele canale, din cauza ca necesita investitii in echipamente de receptie noi, compatibile cu standardul DVB-S2 MPEG4 si cu noul sistemul de criptare Conax.

Oricum, în ambele situatii, fanii acestor canale se pot bucura, cel putin temporar, de receptia televiziunilor Antena Group, exact cu echipamentele cu care le receptionau si până azi-noapte.

UPDATE 28 martie 2014: S-a confirmat prima varianta, a fost o emisie temporară, care a functionat 10 zile. La data acestui update, canalele Antena Group nu mai emit pe aceasta frecventa, nici criptat, nici necriptat. In acest moment, canalele Antena Goup nu mai emit necriptat pe niciun satelit. Singura modalitate de receptie prin satelit a acestor televiziuni prin satelit este fie un smartcard activat la freesat.ro ( plus receiver digital HD), fie abonament la unul dintre operatorii DTH Romtelecom ( fostul Dolce Tv sau Orange Tv Romania )


53 de comentarii despre subiectul „Canalele Antena Group emit necriptat pe o nouă frecventa de pe satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade est”:
Anonim

confirm merg da acu a picat gsp insa alelalte merg mai departe chiar bine semnal cam slab

Anonim

Functioneaza si cu stb SD.Am incarcat cu stb HD si le incarca de doua ori:DVB-S si S2
Evident motivul real este cel de-al doilea.Le este frica ca nu umva operatorii cei mari(UPC si RDS) sa-i scoata din grile !

Anonim

deci este temporar pana se rezolva unele probleme tehnice ale cablistilor

Anonim

antena hd ce inseamna

Anonim

Antena HD in format 4:3??? Ei n-au fost in stare sa treaca la 16:9 si vor sa treaca direct la HD?
De fapt exista precedent... ETNO HD...

geo

De unde stii tu ca e in format 4:3 Antena HD? Receptionezi tu Antena HD ?? Că e criptat... In primul rand, toate camerele HD nu filmeaza 4:3. Habar nu aveti unii, dar rautaciosi gratuit stiti sa fiti...

Anonim

Probabil Antena HD va fi un fel de TVR HD adica va transmite continut realizat in HD pentru posturile Antena 1, Antena Stars, Antena3, EuforiaTV, GSPTV. Dar momentan pe acel canal se fac teste! Poate dupa lansarea oficiala va fi inclus si pe portalul AntenaPLAY.ro dar si in grila de cablu a RCS&RDS!

Anonim

Aloooooooo ! Voi ati citit articolul ? Aici e vorba de canalele SD free, au pus o frecventa noua sa prinda si cei cu receivere SD. Nu e nici o Antena HD pe frecventa asta. Voi nu vedeti că in poza e Euforia Lifestyle ????

Anonim

De fapt Frecventa corecta este 11684 V SR.13333.

Max TV

Aia cred ca e o frecventa pe care ai gasit-o tu la blindscan ? De unde stii ca aia a ta e corecta, iar aceea din articol nu e corecta, cand eu prind semnal foarte bun si cu aia ? A anuntat Antena Group vreo frecventa oficiala ?

Anonim

Eu am ghinion,nu merge ! Am introdus 11689-v-13330 si 11684....si degeaba ! Antena e de 140 circulara,si cu ea am receptionat pina acum ! Am niste programe sirbesti,albaneze... alea merg ! Receptorul e kaon 100(focus) . Am cautat sa o repozitionez ,fiind pe motor,nici un semn ! Zona e acoperita ,estul tarii .Trebuie sa fac ceva setari din receptor ?! Va rog,astept sugestii ! Gigi,Tulcea .

Anonim

Cred ca nu esti exact pe satelitul 16 grade est. Sau nu ai antena bine orientata sau LNB-ul corect rotit. Eu le prind perfect cu antena de 90 cm. Scrie exact ce canale ( cateva, cu numele lor exact ) ai prins si ce semnal si calitate aveai la ele.

Anonim

Eutelsat 16A (16°E), frecventa 11,687 GHz, pol. V, SR 13333, FEC 2/3, DVB-S/QPSK

Anonim

Am rezolvat-o ; un diseq nu functiona ,eu avind 4 antene cuplate .

Anonim

Frecventa de pe Fly sat.http://www.flysat.com/tv-ro.php

beny

Pe Flysat ala le pun frecventele tot unii ca mine sau ca tine. iti faci cont si le pui sau le modifici. Nu e ceva oficial. Ce pana mea mai conteaza frecventa de pe Flysat ala, cand merg si astea din articol si din comentariile de mai sus ?

Anonim

o aflat cineva daca frecventa asta la antene unde merge free antena stars euforia antena 3 si gsp va ramane tot timpu la liber sau e doar temporar???si am prins la un moment dat si antena international free dar nu mai merge stie cineva ceva???

DTH Fan

Probabil nu stiu exact cât vor fi transmise aici respectivele canale decat cei de la Antena Group. Oricum, răspunsuri certe la astfel de intrebari ( legate de viitorul unor transmisii ) nu există, deci nu se poate răspunde la astfel de întrebări. Bucura-te de recepție ! :)

Anonim

dar in legatura cu antena international stie cineva ceva?mai e free

Anonim

se mai transmite pe frecventa aceasta ?

Anonim

Da, se transmite pe aceasta frecventa.

Anonim

Nu mai emit ! S-a stins lumina !

geo

Da, a incetat aseara transmisa pe aceasta frecventa... asta e...

Anonim

Salut ştie cineva noile frecventii ? Eu din Israel nu mai prind nimic!!!!

Anonim

Noua frecvență unde sunt transmise necodat canalele Antena Group.... nu există. Aceasta frecventa din articol au fost anulată acum cateva zile, iar pe cealalta frecventa, de pe acelasi satelit, canalele Antena Group sunt transmise criptat si in DVB-S2 ( necesita receiver HD si cartela de la Antena 1 sau cartela si abonament anual de la Freesat Romania ).

Anonim

puteau sa fie lasate antenele FTA.aveau audienta.poate vor reveni asupra deciziei si ne vor da si la liber Antena Grup.macar Antena 3 cu stirile.

Anonim

;;antenele;;lasati macar a3 la liber sa vedem stirile reale si corecte

Anonim

Domnule, Director: A3 la liber.please,please,please

Anonim

Nu se poate la liber macar ANTENA 3?va multumim.

Anonim

Se pare ca nu citeste nimeni pe aici.macar ANTENA 3 FTA.multumim.

Anonim

Cum adică nu citeste nimeni ? Eu ce sunt? Cei din inaintea ta ce sunt? Tu esti putin cam pueril, daca ai impresia ca Antena Group e la comanda ta si daca scrii tu aici sau pe altundeva, sau chiar daca le trimiti email direct, trebuie sa execute... Revin-o cu picioarele pe Pământ...

Anonim

Din pacate singura solutie ramasa pentru cei care nu au cablu, ---ca sa mai vada reportajele In Premiera ---ramine in aceste conditii un abonament satelit la Freesat, Orange etc. sau se pune intr-o aplicatie de streaming (Smart IP TV) care se poate reda pe televizor (Antena3HQ.m3u8) sau in VLC. Parerea mea e ca e o miscare extrem de proasta pentru Antena Grup sa-si codeze Antena 3, televiziune de stiri, comparand situatia cu postul Realitatea TV care nu numai ca transmite liber acum si pe 16 grade est nu doar pe 1 grad vest ci in unele orase are si post de radio care retransmite purtatoarea audio a postului TV. Poate ca totusi se vor razgandi, dupa principiul ca degeaba esti fericit daca nu ai cu cine sa impartasesti bucuria (citeste: degeaba iei premii peste premii daca lasi un gust amar tuturor romanilor din diaspora care te urmareau pe satelit).

Cercetasii

In aplicatia USTREAM de pe TV-uri Smart poate fi vazuta Antena1 (linkul e luat din pagina oficiala http://www.antena1cluj.ro/ a Antenei1 Cluj http://www.ustream.tv/channel/antena1cluj ) ... Oare viitorul va fi al IPTV?

Anonim

domnul Gidea si ceilalti domni au facut prin codarea antenelor jocul lui Basescu nu a trebuit nimic decit prostia lor

Anonim

bla bla.. scuteste-ne cu politica ta ....

Anonim

ar trebui lasat ANTENA 3 FTA.poate ia cineva in considerare ce scriem noi pe aici.ar fi mult de castigat la audienta.multumimi.poate ne dati o frecventa FTA.

Anonim

Pai de unde sa îti dea cineva o frecventa FTA prin satelit pentru Antena 3, daca nu există ?

Anonim

faceam aluzie la grupul antena.doar ei pot sa ne dea o frecventa FTA.

Anonim

nu se pricepe nimeni sa deschidem o petitie online pentru a ne da din nou la liber ANTENA GRUP?sau macar ANTENA 3.

DTH Fan

Poti deschide chiar tu aici: http://www.petitieonline.com/creeaza

Dupa ce creezi petitia, promoveaz-o pe diverse siteuri (si chiar aici ), postand linkul acesteia.

Oricum nu tine mai nimeni cont de petitiile online, e doar apa de ploaie o astfel de metoda.

Anonim

Vrajeala cu ANTENELE clar,nu mai vedem mocca ,ok[[[[[[[[[

Anonim

Nu vad la ce v-ati fi asteptat de la niste mirlani ?

flavius

@Anonim, dar cum poate fi catalogat un om care înjură ?

Anonim

pacat.erau bune acum sa vada toata lumea.poate o ultima spreranta.macar ANTENA 3 LA LIBER!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim

Cand aveti de gand sa introduceti din nou programele Antena Grup in grila.Cand am incheiat contractul acum 4 ani erau cuprinse in grila de programe ca dealtfel multe alte posture care sau scos de atunci in schimb pretul a ramas acelasi ,sa nu mai spun ca semnalul este slab uneori.

alexe

Si ce vrei, sa iti bagam noi Antenele ? Si unde sa ti le bagam ? Ce comentarii mai scrieti si unii dintre voi, habar nu aveti ce postati si pe unde postati. Sunati-va bre operatorul si intrebati-l.

Unknown

Nu pot sa cred ca voi cereti sa vedeti LATRINELE TV, incredibil, cand erau in grila la RDS satelit le stergeam ca sa nu le vad nici macar numele dar mai sa le si urmaresc, treziti-va mai oameni buni, scoateti capul din nisip si incercati sa gandit singuri,gand mai dau de MIRCEA BADEA din greseala pe net ma apuca greata, sa GADEA barrrr,

Anonim

Prietene, ai auzit de zicala "Gusturile nu se discută" ? Tu esti bun de dictator, sa impui oamenilor la ce sa priveasca si ce sa le placa, mai exact sa le impui preferintele tale si limbajul grosolan. Crezi ca tu esti mai inteligent daca nu privesti canalele Antena Group ? La modul cum vorbesti, se pare ca nu. Nu toata lumea priveste la televizor prin prisma politica a luptei basisti-pontisti. Poate pe unii nu ii intereseaza politica si interesele celor care manevreaza. Asa ca eu privesc si Antenele, cu exceptia emisiunilor de politica si cancan. Si iti garantez ca sunt destule emisiuni si filme are nu fac parte din aceste doua categorii, pe cele 5 canale ale Antena Group.

Anonim

de gustibus non disputandum pentru cei care pricep

Anonim

Sunt inIsrael...pe ce frecvente pot sa vad grupul Antenelor ?..pt HD sau nu , nu conteaza
Astept raspuns...multumesc

Anonim

Frecventa este la 16.0°E, pe satelitul Eutelsat 16A: 11131 polarizare Verticala, DVB-S2 QPSK, SR 16593, FEC 2/3, criptat Viaccess.

Deci numai sunt la liber transmise prin satelit, iti trebuie receptor HD compatibil cu carduri Viaccess si abonament anual la Freesat Romania ( freesat.ro ) sa le receptionezi pe acest satelit ( daca ai semnal acolo in Israel ).

Anonim

Mihai Gadea am crezut ca esti un director serios dar nu esti lasa la liber sa vedem si noi pe satelit care santem in strainatate

Anonim

dati macar acum ANTENA 3 LA LIBER!!!!!!!!!!!!!!! pe EUTELSAT.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile