luni, 10 martie 2014

Zvon: Clădirea redacției Pro Tv devine sediul principal al televiziunii Prima Tv ?

Redacţia ProTV pleacă din sediul în care a funcţionat din 1995 încoace. Clădirea din Pache Protopopescu nu va rămâne mult timp goală, "bossul" Prima TV, Cristi Burci, şi Adrian Sârbu, proprietarul "turnului", bătând palma pentru o colaborare, scrie ziarulring.ro.

Americanii de la Central European Media Enterprises au trecut la mutatul întregului personal Pro Tv din vechiul sediu aflat în Bulevardul Pache Protopopescu. 19 ani a funcţionat postul ProTV în turnul deţinut de omul de afaceri Adrian Sârbu. Redacţia şi personalul auxiliar vor funcţiona în câteva clădiri construite chiar în spatele turnului televiziunii şi care aparţin actualilor proprietari.

Acţiunea se desfăşoară chiar în aceste zile, însă va dura, aceasta făcându-se pe etape. Imediat ce fostul sediu ProTV va fi eliberat, o altă televiziune îşi va stabili "cartierul general" acolo. Surse spun că Adrian Sârbu, cel care este proprietarul clădirii în care a funcţionat până acum ProTV, s-a înţeles cu Cristi Burci, actualul patron al postului Prima TV, staţia care se află acum în Pipera urmând să se mute în Pache Protopopescu.


Până la eliberarea completă a clădirii vor mai trece câteva luni. În plus, contractul dintre Prima TV şi proprietarul clădirii în care funcţionează acum postul expiră abia peste doi ani, Cristi Burci urmând să negocieze o rupere a actualei înţelegeri care se ridică la aproape un milion de euro anual.

Iniţial, Cristi Burci, cel care deţine şi Adevărul Holding, şi-ar fi dorit ca noul sediu al Prima TV să fie la doi paşi de locul unde funcţionează acum, de pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, pe Şoseaua Fabrica de Glucoză, acolo unde este adresa ziarului "Adevărul". Discuţiile avute în secret cu Sârbu l-au deturnat pe Burci de la această intenţie. Surse ale ziarului Ring afirmă că întâlnirile dintre cei doi oameni de afaceri au avut loc chiar la sediul Adevărul Holding. Se pare că legătura s-a creat în momentul în care cei doi au descoperit că au preferinţe comune şi că îşi doresc să transmită meciuri de fotbal din Liga I, fiind foarte posibil ca cei doi să negocieze cumpărarea cel puţin a unei opţiuni din cele nouă câte sunt într-o etapă de fotbal, care să fie transmisă pe Prima TV.

Alături de cei doi, mai spun sursele Ziarulring.ro, în vederea achiziţionării drepturilor de televizare a meciurilor din Liga I, mai sunt Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu, şi Mihai Văcăroiu, fiul fostului premier al României, Nicolae Văcăroiu.

După ce a renunţat la funcţia de CEO al Central European Media Enterprises, Adrian Sârbu şi-a mutat biroul din clădirea din Pache Protopopescu, unde încă se mai află ProTV, şi şi-a aranjat alt birou în clădirea Mediafax, pe Bulevardul Dacia. În condiţiile în care combinaţia dintre Sârbu şi Burci se va realiza, potrivit surselor Ziarului Ring, cei doi doresc şi lansarea a unei case de producţie.


4 comentarii despre subiectul „Zvon: Clădirea redacției Pro Tv devine sediul principal al televiziunii Prima Tv ?”:
Anonim

Interesant..

Anonim

Foarte bine. Sa dea faliment trustul pro ca nu mai sunt ce au fost. Filme rele si vechi,stiri repetate si rasuflate,telenovele si sport si discutii de tot rasul. Asteptam cu interes revenirea in forta si poate cu liga 1 a postului primatv. Jos protv.

Anonim

felicit aceasta colaborare care va fi in viitor mai ales sai vad o un serial cui cei dela cronica carcaotasilor ar fi suberba o telenovela cui aceii actori.flutur.

cialicu nicolae

vreau ca protv sa fie cum era cu adrian sirbu

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile