duminică, 2 martie 2014

CME va vinde sau restructura posturi de radio ale Pro Tv, precum şi distribuţia cinematografică ?

Michael Del Nin, co-Chief Executive Officer al companiei mamă a canalelor ProTv, a anuntat planurile CME de a renunța la activele neesenţiale din ţara noastră, care vor fi scoase la vânzare sau vor fi restructurate.

Acestea includ o parte din activele de distribuție pe care compania CME le are în mare parte în România, inclusiv unele dintre afacerile mai mici, cum ar fi radio-uri ( de exemplu PRO FM, Music FM sau Dance FM - ascultă online acestor radiouri AICI) sau distributia cinematografică, care vor fi scoase la vânzare ori activitatea acestora va fi revizuită, în următoarele luni.

Inca din octombrie 2013, co-CEO Michael del Nin și Christophe Mainusch anuntaseră ( detalii aici ) că orice vânzare a acestor active neesenţiale ar fi o decizie strategică care ar ajuta CME si se concentreze mai mult asupra activelor sale de bază şi că posibila vânzare ar fi aceea a operațiunilor de distribuție video pentru cinematografe și pentru acasă.

Michael Del Nin a declarat că este în interesul companiei să se concentreze pe afacerile de televiziune, care sunt mult mai viabile. De asemenea, CME preconizează o crestere a veniturilor, pe fondul reducerilor cheltuielilor. Anul trecut, compania anunţa si o reducere a numarului de angajati.

CME nu a dorit sa confirme o crestere a preturilor de redistributie a canalelor Pro TV la operatorii de servicii de televiziune cu plată prin satelit si cablu, dar nici nu a negat aceasta posibilitate, confirmând doar că intelegerile sunt in mare parte incheiate pentru acest an si că de fapt cresterea veniturilor provenite din Romania va fi amplificata mai ales de creşterea bazei de abonati, pentru fiecare dintre aceştia compania primind taxa negociată.


Un comentariu despre subiectul „CME va vinde sau restructura posturi de radio ale Pro Tv, precum şi distribuţia cinematografică ?”:
Anonim

Daca tot restructureaza Pro FM sa modifice si emitatoarele FM, ca in unele localitati se receptioneaza pe 2-3 frecvente... Ocupa banda degeaba.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile