joi, 20 martie 2014

Coaliție împotriva canalelor de televiziune care transmit filme de pe torrente, dar și împotriva vizionării neautorizate a canalelor tv

Operatori principali din Orientul Mijlociu, operatori de satelit și furnizorii de servicii asociate și-au unit forțele pentru a forma o coaliție anti-piraterie care are scopul de a monitoriza, informa și a face lobby împotriva furtului de conținut tv in regiune.

OSN, Motion Picture Association of America ( MPA ), MBC Group, du, STN, CCM, Nilesat, Arabsat, NOORSAT, Eutelsat și Viewsat s-au reunit în vederea protejării drepturilor de proprietate intelectuală, dar și împotriva piratării semnalului tv in lumea arabă.

"Peisajul televiziunii in regiune a evoluat în mod semnificativ, iar această creștere a fost impulsionată de crearea de conținut original. Furtul de proprietate intelectuală nu este o infractiune fără victime. Aceasta inhibă capacitatea unor companii, cum este de exemplu a noastră, de a investi pentru a crea o industrie de divertisment viabilă și robustă, pe care această regiune o merită. Prin coaliția anti-piraterie, vom colabora cu lideri din industrie și vom depune eforturi concertate pentru a distruge piratarea semnalului tv", a declarat David Butorac, CEO al OSN.

Problema nu afectează doar operatorii de televiziune cu plată cum ar fi OSN, al caror semnal este piratat. Rețeaua lider de televiziune prin satelit FTA ( la liber ) din regiune, denumită MBC, se consideră de asemenea o victimă a furtului de proprietate intelectuală.

Sam Barnett, CEO al MBC Group, a declarat: "Canale de televiziune concurente difuzează ilegal, către zeci de milioane de case, sute de filme în fiecare săptămână, având beneficiul unei audiențe atrase prin concurență neloială, un public enorm față de cel al televiziunilor care cumpără drepturile de difuzare pentru filmele difuzate. Surprinzător este faptul că există companii, de altfel respectabile, care asistă și sprijină aceste televiziuni ce difuzează continut piratat. Coaliția noastră va contribui la cresterea gradului de constientizare a problemei, oferind sprijin pentru industria media legitimă. Sperăm să facem viața mai greu pentru pirați."

Coaliția antipiratrie infiintată susține că va ataca pe toate planurile și va colabora cu toți operatorii de sateliti, agenții de publicitate, cu studiouri și cu radiodifuzori, pentru a desființa canalele ce transmit in regiune conținut piratat.


2 comentarii despre subiectul „Coaliție împotriva canalelor de televiziune care transmit filme de pe torrente, dar și împotriva vizionării neautorizate a canalelor tv”:
Anonim

hehehe, MBC-ul vorbeste, cu cenzura lor! taie din filme mai ceva ca la abator! :)))

Anonim

Abia astept sa receptionez gratis

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile