marți, 4 martie 2014

Digi 24 are acum audiențele măsurate

De la 1 martie 2014, odată cu implinirea a doi ani de emisie, televiziunea Digi 24 are audientele masurate, aderând la măsuratorile realizate de Kantar Media pentru Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor (ARMA).

ARMA este o organizație a industriei de media și publicitate care numără peste 90 de membri, stații de televiziune, agenții de media și publicitate și clienți de publicitate. Asociația are drept arie de activitate cercetarea audiențelor mediilor de comunicare video și operează sistemul de măsurarea a audiențelor televiziunilor din România.

Desi nu este încă transmisă de operatorii concurenti principali, televiziunea Digi 24 ( care a avut până acum audienta contorizată doar pe plan intern, de catre RCS-RDS) va trebui inclusă in grilele operatorilor de cablu tv, fiindca la inceputul anului 2014 a fost declarată liberă la retransmisie si a intrat in lista "must carry".

Lista must-carry a fost adoptata pe 4 februarie 2014, iar operatorii de televiziune prin cablu sunt obligati ca în termen de 30 zile sa introduca televiziunea Digi 24 in grilele proprii. Asadar, pe 6 sau cel mai târziu pe 7 martie 2014, canalul Digi 24 trebuie sa fie difuzat de operatorii de cablu tv din România, daca televiziunea companiei RCS-RDS se încadrează în ordinea descrescatoare a audientei, în functie de numărul de canale si de formulele de de calcul ale principiului must-carry.


3 comentarii despre subiectul „Digi 24 are acum audiențele măsurate”:
Anonim

e o veste buna,dar nu stiu care cablisti il vor introduce cu anumite riscurii.

Anonim

De acum inainte vor avea publicitate?

Anonim

trebuie sa introduca postul obligatoriu...punct!!! Cablistii nu au o alegere

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile