luni, 24 martie 2014

HispanTv HD și PressTv HD, două noi canale gratuite pe Eutelsat Hotbird 13 grade est

Pe sateliții Eutelsat Hotbird 13B de la pozitia orbitala 13 grade est au fost lansate doua canale High Definition necriptate, HISPAN TV HD si PREES TV HD, in limba spaniola si respectiv engleză.

HispanTV HD este un canal de știri în limba spaniolă operat de radiodifuzorul IRIB ( Islamic Republic of Iran Broadcasting ) din Iran. Canalul a fost lansat initial în varianta SD, în decembrie 2011, devenind in timp o retea internationala. Este prima rețea de televiziune din Orientul Mijlociu, care emite în limba spaniolă.

PressTv HD transmite non-stop de știri în limba engleză si apartine de aceasi organizatie iraniana IRIB. IRIB este independentă față de guvernul iranian, dar este apropiată de formațiunile politice conservatoare ale țării. Sediul PressTV se află în Teheran, Iran.

Parametrii de receptie sunt:

Satelit Eutelsat Hot Bird 13B (13 ° E), frecvența 12.437 GHz, polarizare orzontală, SR 29900, FEC 3/5, DVB-S2/8PSK, FTA.


Niciun comentariu despre subiectul „HispanTv HD și PressTv HD, două noi canale gratuite pe Eutelsat Hotbird 13 grade est”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile