joi, 13 martie 2014

A+E Networks a anunțat introducerea History HD și Crime & Investigation Network la Romtelecom și Nextgen

A+E Networks din Marea Britanie a anuntat oficial extinderea portofoliul de canale din România, prin adaugarea History HD și Crime & Investigation Network în platformele Romtelecom, inclusiv la subsidiara NextGen Communications.

Bakori Davis, VP al operatiunilor comerciale de la A+E Networks UK, a declarat: "Suntem încântati să asigurăm distribuția suplimentară a canalelor History HD și Crime & Investigation la Romtelecom și NextGen. History este cel mai popular canal "factual" din România și suntem încântați că publicul nostru, din ce in ce mai numeros, se poate bucura acum de conținutul acestei televiziuni, oferit la calitate HD."

History a fost lansat la Romtelecom în august 2011 și este acum disponibil în HD, atât prin satelit, cât și prin tv prin protocol IP. Canalul este de asemenea disponibil ca parte din opțiunea HD la NextGen Communications.

Crime & Investigation Network este disponibil în pachetul Romtelecom Maxim și pachetele digitale și analogice NextGen.


4 comentarii despre subiectul „A+E Networks a anunțat introducerea History HD și Crime & Investigation Network la Romtelecom și Nextgen”:
Anonim

La RDS este de cateva luni!!! Concluzia:RCS-RDS,the best!!!

Anonim

LA UPC e si mai de mult! Concluzia Anonimule atunci care e the best?

Anonim

Ce gluma buna cu rcs-rds "the best".....oare ce parere au cei "2 milioane" de abonati pe DTH care nu stiu ce este o transmisie HD datorita lui "the best"......asa ca mai usor cu "the best"......rcs-rds sint, din punctul transmisiunilor HD, ........"THE WORST"......

Anonim

"Zha best "ai ?Mai bine mai tarziu decat niciodata.Alta companie DTH are in portofoliu history HD de mai bine de doi ani !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile