joi, 27 martie 2014

Istoria Facebook, în imagini

Oare câți dintre utilizatorii de Facebook au fost membri ale acestei retele sociale, încă de la lansarea publică ? Va prezentăm cateva imagini, ca o scurta istorie a designului siteului.

Atunci când a lansat în 2004, Facebook avea un aspect informativ, cu cât mai multe detalii personale afisate: de la informații de contact la adresa de domiciliu si siteurile proprii, toate erau afișate pe pagina profilului personal.
În anul 2005, paginile de profil au devenit mai lizibile, cu un acces mai ușor la fotografiile utilizatorilor.


Profilurile de utilizator actuale afișează nu doar o singură imagine, dar si o "copertă" masivă, care face pagina mai individuală, chiar mai convingătoare. Desigur, există si o cronologie frumos organizată a activitatii fiecărei persoane, precum și multe alte elemente.


Designul se va schimba din nou de anul acesta. Procesul de modificare a aspectului a inceput deja pentru unii utilizatori din diverse zone geografice.Niciun comentariu despre subiectul „Istoria Facebook, în imagini”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (75) Digi (510) Focus Sat (239) FREESAT (24) iNES (23) Nextgen (80) Orange (205) Telekom (296) UPC (267) Vodafone (59)