duminică, 23 martie 2014

Pachet canale tv fosta Yugoslavie, gratuit în teste prin satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est

Dacă doriti să vizionați un pachet de canale tv din fosta Yugoslavie ( probabil Bosnia si Herțegovina ), în acest moment sunt transmise în teste 15 canale, dintre care două HD.

Frecventa este 11303, polarizare orizontală, SR 30000, DVB-S2 8PSK .

Canalele transmise sunt AlJazeera HD, Face HD, Hayat Tv, Hayat Music, Hayat Folk, Hayat Plus, Boka, Ptv, K3, RTRS, TV1, BN Music, BN Tv, Cinema Tv.


8 comentarii despre subiectul „Pachet canale tv fosta Yugoslavie, gratuit în teste prin satelitul Eutelsat 16A de la 16 grade Est”:
Anonim

Merg super . Sper sa ramana cat mai mult timp la liber, transmit muzica sarbeasca faina.

Anonim

posturile sunt din bosnia!

Anonim

Pai si Bosnia nu e din fosta Yugoslavie ? Sau nu stii ce e a aia ? :)))

Anonim

De la wikipedia citare:

Bosnia și Herțegovina este divizată în două entități teritoriale: Federația Bosnia și Herțegovina reprezentând 51% din teritoriul statului și Republica Srpska, reprezentând 49% din teritoriu.

bosniacii reprezintă 48% din populație, sârbi 37,1%, croații 14,3%, și alte grupuri 0,6%,
Conform unor estimări neoficiale ale BHAS citate de Departamentul de Stat al SUA în 2008, 45% din populație se identifică din punct de vedere religios ca musulmani, 36% ca ortodocși sârbi, 15% ca romano-catolici, 1% ca protestanți, și 3% ca aparținând altor culte sau ca atei.

Anonim

Ba frate, lasa-ma cu Wikipedia ta, tu nu intelegi ca Bosnia si Herțegovina au fost parte din fosta Iugoslavie ?
Ia de citeste de nu stii ce vorbesti si tot iti place Wikipedia:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Yugoslavia

Cele opt elemente constitutive care formau federația erau șase republici socialiste Bosnia și Herțegovina, Croația, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Serbia și două provincii socialiste autonome Kosovo și Voivodina, incluse în Republica Socialistă Serbia.

ROmanul

Nu inteleg ce te-ai oparit. Eu sunt anonimul din 25 martie 2014, 02:05 si n-am nici o treaba cu alte comentarii ale altora. Din contra vroiam sa vin cu mai multe informatii intrucat precedentul anonim era cumva dezamagit ca nu sunt din Serbia acele canale din cate deduc, dar stilul e sarbesc la muzica. Am zis eu ca Bosnia asta nu a fost in fosta Yugoslavie sau ce? Nu stiu cati ani ai dar eu am prins si Yugoslavia lui Tito si destramarea si bombardamentul NATO asupra Serbiei, etc. Cunosc bine problema. Am zis eu in acel comentariu ceva ca n-ar fi facut parte din fost Yugoslavie? Si ca sa nu mai fie confuzie de acum nu voi mai semna ca Anonim cu toate ca mi-e mai usor asa.

beny

Pai puneti-va nume cand comentati, fiindca din cauza ca comentati anonim, apar neintelegeri.

Anonim

Da merg bine.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile