sâmbătă, 8 martie 2014

Știrile Times New Roman, la Prima Tv

Grila televiziunii PrimaTV se schimbă luna aceasta. Poate noua grilă nu îmi atrăgea foarte mult atenția, dar am citit un anunț inedit al celor de la deja celebrul website de satiră Times New Roman, care precizează că vor fi prezenți din primăvară la postul tv menționat.

"Ştirile Times New Roman vor fi sâmbăta şi duminica, la PrimaTV. Din martie. Probabil 15 martie", ne reamintește blogul Times New Roman.


Am mai scormonit puțin și am descoperit și confirmarea Prima Tv:

"Din 15 martie, ştirile de pe cel mai apreciat site românesc de umor vor fi la televizor! După ce articolele sale au stârnit valuri şi au agitat spirite pe internet, prestigiosul cotidian independent de umor voluntar “Times New Roman” ajunge în această primăvară şi pe micile ecrane.

Prima TV le oferă românilor ce le place lor mai mult: să râdă de alţii. Nimeni nu e scutit, pentru că echipa editorială a celui mai amuzant jurnal de ştiri nu face discriminări.

Ştiri amuzante, aberante şi elucubrante! Totul într-o doză de 30 de minute, oferită de Dan Badea, din 15 martie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, numai la Prima TV! "

În prima ediție a știrilor veți afla ce caută fratele robotului Curiosity în Teleorman ! :)

În continuare să lăsăm cotidianul de umor voluntar Times New Roman să se recomande singur, prin titlurile articolelor sale de satiră, pentru cei care nu au avut norocul să citească vreunul dintre acestea:

Fizician român, candidat la Nobel! A chituit acceleratorul de particule ca să nu mai scape protoni

Dramatic! Un poliţist suferă de o boală rară, care-l face să nu mai poată mânca şaorma

România lansează filmul 12 ani la Primărie, povestea unui om care a avut nevoie de o autorizaţie

Descoperire epocală a fizicienilor români de la CERN! Au reuşit să facă ţuică din antimaterie

Studiu: Metoda preferată de români pentru a localiza telefonul pierdut rămâne rugăciunea

Românii o duc tot mai greu! În loc de poze cu mâncare, acum pun pe Facebook poze cu farfurii goale

S-a lansat o aplicaţie pentru locatari, care îţi afişează în timp real unde se află administratorul

Un nou record. În România muştarul conţine mai multă carne decât crenvurştii!

Mii de funcţionari publici şi-ar putea pierde slujbele! A fost inventat robotul care nu face nimic

Și în final, dacă nu v-ați lămurit despre ce discutăm aici, disclaimerul din footerul websiteului Times News Roman poate reprezenta un indiciu:

"Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile, iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă." :)

Succes, Times New Roman !


Un comentariu despre subiectul „Știrile Times New Roman, la Prima Tv”:
Anonim

Tare de tot, din 15 martie se lanseaza Times New Roman, si tot in aceasi zi se "relanseaza" si baietii de la Necenzurat,(care nu pina de mult erau la Look TV), iar noua emisiune sa va numi Epic Show"

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (73) Digi (486) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (22) Nextgen (77) Orange (198) Telekom (286) UPC (263) Vodafone (58)