marți, 11 martie 2014

True Detective a blocat HBO GO

True Detective ( Detectivii din Louisiana ), serialul dramă realizat de către HBO și aclamat de critici, a încheiat sezonul săptămâna trecută ( duminica, 9 martie 2014 a fost difuzat episodul 8 ), dar a asigurat si un ecran negru pentru cei care accesau HboGo.com si serviciile asociate din SUA, de pe Smart Tv.

Platforma HBO Go a cedat temporar, din cauza imensului număr de cereri de vizionare online pentru acest episod.

Telespectatorii s-au înghesuit pentru a veda ultimul episod în care joaca Woody Harrelson și Matthew McConaughey. Spre deosebire de cele mai multe seriale de acest gen, True Detective va incepe sezonul doi cu noi personaje și actori.

Serialul este vizionat în medie de 10,9 milioane de telespectatori săptămânal.

HBO a prezentat public scuzele: "Datorită interesului copleșitor pentru episodul final al primului sezon din True Detectiv, HBO GO nu a reusit să facă față aseară la cantitatea excesivă de trafic. Problema este acum rezolvată, iar serviciul de streaming online functionează în parametrii normali."

Rețeaua de cablu premium a trimis de asemenea un tweet care anunța utilizatorii că "au fost rezolvate problemele care au afectat HBO GO noaptea trecută."

Serialul ruleaza si pe HBO Romania si serviciul HBO GO dedicat țării noastre, dar a difuzat episoadele cu o mică întârziere față de SUA (pe HBO Romania, a fost difuzat aseară la ora 22:00). În acest moment, episodul 8 din True Detective este disponibil spre vizionare si pe HBO Go România.


Niciun comentariu despre subiectul „True Detective a blocat HBO GO”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile