luni, 7 aprilie 2014

Amma TV și Ten Tv, două televiziuni românești care vor emite prin satelit ?

In sedinta din data de 8 aprilie 2014 este programata de ordinea de zi a CNA solictatea S.C. Amma Song TV SRL din București pentru o licenta prin satelit pentru postul Amma TV. Televiziunea Amma Tv va fi una generalistă.

De asemenea, in aceeasi sedinta a Consiliului Național al Audiovizualului este programata discutarea acordarii unei licente prin satelit pentru S.C. Lugomedia SRL, care mai detine si postul local de televiziune Ten TV din Lugoj.

Ten TV, care va avea un profil documentaristic şi va cuprinde programe dedicate organizaţiilor non-guvernamentale (ONG), urmând să fie lansată în acest an, cu o investiţie de aproape 200.000 de euro.

Potrivit dosarului depus la CNA, Ten TV va avea un profil tematic, fiind centrată pe difuzarea de documentare şi programe dedicate organizaţiilor non-guvernamentale.

Ten TV va fi lansată în următoarele patru-cinci luni, a declarat Cristina Chirvasie, directorul de programe al noii televiziuni.

Noua televiziune Ten TV ar urma să emită pe satelit atât în România, cât şi în Republica Moldova şi în Ucraina, conform documentelor depuse la CNA.

Ten TV va difuza programe producţie proprie (25,50%) şi producţii ale altor producători (74,50%).

Grila televiziunii va cuprinde programe de informare (13,51%), programe educative, culturale şi religioase (9,71%), filme - artistice, documentare, seriale şi animaţie (58,21%), divertisment (3,57%), publicitate şi teleshopping (15%).

Studioul noii televiziuni va fi la Lugoj.

Investiţia în lansarea Ten TV se ridică la 193.635 de euro, potrivit documentelor depuse la CNA de reprezentanţii societăţii Lugomedia SRL.

Asociaţii societăţii Lugomedia SRL sunt: Daniel Gabriel Olariu (95%) şi Ionela Olariu (5%).

UPDATE 27 martie 2015: CNA a aprobat prelungirea intrarii in emisie a televiziunii Ten Tv cu 6 luni.


5 comentarii despre subiectul „Amma TV și Ten Tv, două televiziuni românești care vor emite prin satelit ?”:
Anonim

doua televiziuni deosebite.....

Anonim

Se apropie alegerile si cum conteaza orice vot...

Anonim

Exact asta ma gandeam si eu,vin alegerile.

CNA

1. S.C. Amma Song TV SRL pentru postul Amma TV București (satelit). Solicitarea nu a întrunit numărul legal de voturi pentru a fi aprobată, fiind votată cu 2 voturi pentru, d-na Narcisa Iorga, dl. Forin Gabrea (d-na Cristina Trepcea, dl. Radu Călin Cristea nu au fost prezenți în momentul votului)

2. S.C. Lugomedia SRL pentru postul Ten TV România Lugoj (satelit). Solicitarea a fost aprobată cu 6 voturi pentru, următorii membri: Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Laura Georgescu, Lorand Turos, Răsvan Popescu, Christian Mititelu (d-na Cristina Trepcea, dl. Radu Călin Cristea nu au fost prezenți în momentul votului)

Anonim

Deci nu cred ca se mai lanseaza Ten Tv, in sedinta CNA de ieri a fost discutata solicitarea de prelungire termen începere difuzare serviciu de programe: S.C. LUGOMEDIA SRL Lugoj pentru postul Ten TV România din Lugoj, cu difuzare pe satelit – cu observaţii BLA. Solicitarea a fost respinsă în unanimitate

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile