luni, 28 aprilie 2014

Skype: Apelurile video în grup devin gratuite pentru PC si Xbox One

Skype a a anuntat că apelurile video în grup, efectuate prin internet, sunt de acum gratuite prin PC-uri cu Windows si MAC și prin consola de jocuri Xbox One.Anterior, sesiunile de chat cu apelare video in grup erau disponibile prin intermediul unui abonament premium care costa 9.99 dolari pe lună, pentru platformele menționate mai sus. Acum acest tip de apeluri video multiple sunt accesibile fără costuri suplimentare pe PC. Totusi, pe XBOX ONE este necesar cont plătit de Xbox Live Gold, chiar daca apelurile video in grup sunt gratuite.

Apelurile video in grup pot fi pentru până la maxim 3-10 de persoane, în funcție de dispozitiv. Pentru cea mai bună calitate, Microsoft recomandă maxim 5 persoane.

Microsoft spune sa optiunea de apeluri video in grup va fi gratuită, in viitorul apropiat, pe mai multe platforme. Skype ar putea deveni astfel o alternativă atractivă pentru conferintele dvs. video.


Un comentariu despre subiectul „Skype: Apelurile video în grup devin gratuite pentru PC si Xbox One”:
Anonim

La fel... Camfrog

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (73) Digi (485) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (22) Nextgen (77) Orange (198) Telekom (286) UPC (262) Vodafone (57)