joi, 24 aprilie 2014

RCS-RDS transmite prin satelit canale HD pentru abonații Digi Tv România

O știre asteptată de foarte mult timp de către abonații Digi Tv Romania s-a confirmat astăzi.

Digi Tv România, divizia de televiziune cu plată prin satelit a RCS-RDS, a introdus pe 24 aprilie 2014 mai multe canale HD în teste prin satelitul Thor 6 de la poziția orbitală 0,8 grade Vest.

Rezolutia este 1920x1080 pixeli, iar bit-rateul este unul foarte bun.

Primele canale High Definition introduse în grilă DTH-ului românesc al RCS-RDS sunt Digisport 1 HD, Digisport 2 HD și Pro Tv HD, care vor face probabil parte din pachetul de bază. E posibil să fie adăugate si alte canale maghiare High Definition, preluate din cele transmise deja pentru Digi Tv Ungaria, precum si alte canale in viitor.

Nou introdusele televiziuni HD sunt criptate în sistemul de codare Nagravision 3, la fel ca si celelalte canale Digi Tv România, iar pentru recepția acestor televiziuni High Definition va fi necesar ca abonații Digi Tv România să utilizeze receptorul Kaon NA 1000HD, care poate fi închiriat cu 5 lei lunar sau cumpărat cu 150 lei.

Datele de recepție a acestor canale HD sunt:

Satelit Thor 6 de la 0,8  grade Vest, frecvență 11823, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 5/6, DVB-S2 8PSK.

Pe aceasta frecventa sunt transmise acum canalele DigiSport1 HD, DigiSport2 HD, Pro Tv HD, precum și cele existente anterior Digi World HD Ungaria, DigiSport1 HD Ungaria, DigiSport2 HD Ungaria, Sport 1 HD Ungaria si M1 HD Ungaria.

Pentru cei care nu receptionati canalele HD oferite de către Digi Tv România, desi sunteti abonati la acest DTH al RCS-RDS si aveti un receptor Kaon NA 1000 HD, faceti update la cel mai nou firmware ( detalii despre procedură găsiti AICI ).

Update 28 mai 2014: Au fost adaugate inca doua noi canale, respectiv National Geographic HD și Eurosport 2 HD. Detalii si frecventa gasiti in articolul de AICI.

Update 30 mai 2014, ora 12:00: A fost introdus in grila si Eurosport HD. Detalii AICI.


191 de comentarii despre subiectul „RCS-RDS transmite prin satelit canale HD pentru abonații Digi Tv România”:
Anonim

Foarte tare, bravo Digi Tv ! Sigur vor mai fi si alte canale, nu se opresc aici ! Cred ca vom avea peste 10 canele HD, poate chiar 15 in curand !

Alexyss

In sfarsit le-a rupt gura carcotasilor, BRAVO RDS!

Adrian

Cu ce a rupt gura cu 3 programe?

Anonim

Asa sa fie!

Anonim

Va mai fi adaugat un transponder, zilele urmatoare.

Anonim

adica ce transponder

Anonim

Eu astept sa bage ceva tare, sa-i rupa pe Orange tv! Dar cred ca o sa contracareze si aia.

Anonim

ce bitrate mare au canalele digisport !

Anonim

Da intradevar functioneaza perfect pana in momentul de fata Digi Sport1,2 si Pro Tv-Hd !!!.Asteptam si alte programe.Felicitari

Anonim

Super cand te lauzi ca dai canalele tale cu hd pe propria retea. Cam tarziu...nu credeti?

Anonim

Mult prea tarziu...sper sa dea faliment rds-ul!

Anonim

Nu, nu cred ! Vezi-ti de firma ta si lasă concurența. Eu ma bucur ca le-au bagat. Sigur vor mai baga si altele. Acum imi pot folosi si eu televizorul hd la adevarata valoare, chiar daca acum sunt 3 programe ( apropo, Pro Tv HD nu apartine de RCS ). Si mai mult ca sigur vor baga si altele. Din ce mi-a zis un amic de lucreaza la RCS, in maxim cateva saptamani vor mai activa inca o frecventa cu canale HD pe care vor baga si TVR HD si Digi 24 HD si alte canale RCS si vor face si simulcript cu alte canale HD de pe satelitul asta.

Anonim

Cam tarziu si cam slabut, dar e mai bine decat deloc. Sa vedem cum reactioneaza si ceilalti acum!

Anonim

11472 v 13311 Vikings Live hd British Museums urmariti transimisia !

Anonim

Da, merge feedul, e transmisie pentru cinematografele locale care vor sa difuzeze documentarul:

http://www.britishmuseum.org/whats_on/exhibitions/vikings/vikings_live.aspx

Sa revenim la subiectul Digi Tv HD. Confirm si eu ca vor mai fi introduse alte canale, din sursele mele, si nu putine ( nici sursele si nici canalele HD :-) )

Anonim

Apropo de cel care se intreba ce va face concurenta: nimic.Asteapta pina a-si vor permite si astia de la digi sa ridice macar atatea canale cate au ei.
E un lucru bun dar a venit prea tarziu si cu prea putine canale.
P.S. care va fi reclama lor acum ?Hai la noi daca vrei sa vezi mai putine canale ca la concurenta ?

Anonim

Tu nu ai citit cu atentie articolul: sunt TESTE ! Cu siguranta nu vor ramane doar 3 canale HD, fii sigur de asta.

Anonim

BUNA SEARA PE SATLIT ESTE DIGI SPORT UNGARIA SI SPORT 1 UNGARIA PE CABLU DICE NU ESTE SAU O BAGAT ACUMA SEARA SI PE CABLU STIE CINEVA ???

Anonim

e bine ca in sfarsit au inteles ca abonatii lor isi doresc hd si au inceput sa miste lucrurile.cred ca vor fi maxim 10 canale hd.programele lor proprii si ceva simultcript ori cu focus ori cu canal digital.

Anonim

Poate va numarati printre fericiti...eu am decodor dublu SD cumparat in 2008 si cind m-am oferit sa cumpar unul nou HD mi-au zis ca nu...ca imi trebuie unul dublu HD, dar ca nu au, ca eu am doua cartele si trebuie sa sa iau doua decodoare simple HD...ca inca nu s-au pus la vinzare, ca doar prin service se inlocuiesc cele date in custodie...cu alte cuvinte - vrajeala. si daca ma supara mult, ori reziliez contractul actual si fac unul nou cu decodor simplu HD in custodie, ori ma bag pe cablu HD de la concurenta, ca DigiCablu nu este in zona...sa vad cum va fi si cu drepturile TV din Liga 1...ca este bataie de joc.

Anonim

Foarte bine ca au bagat HD ! Super !

Anonim

Este adevarat .

Anonim

este ciar nesimtire ca ceI de la cablu nu avem DIGI SPORT UNGARIA SI SPORT 1 UNGARIA SI CEI DE LA SATELIT AU ESTE BATAIE DE JOC

Anonim

Unde scrie ca abonatii la satelit din Romania au DigiSport Ungaria si Sport 1 Ungaria ? Eu vad in articol ca scrie ca au Digisport 1 si 2 Romania si ProTv HD. Voi cititi printre rânduri sau va uitati doar la pozele din articol ? Nu ti-ai dat seama ca in poza aia sunt toate canalele de pe respectiva frecventa, dar asta nu inseamna ca si le decodeaza pe toate prin abonament de Romania ?

Anonim

DIGI SPORT UNGARIA SI SPORT 1 UNGARIA probabil fac parte din pachetul extra disponibil ptr Transilvania...pe care, probabil, poti sa il achizitionezi si tu...dar, pe bune, daca nu esti ungur, chiar te pasioneaza cele 2 canale de sport?

Alexyss

Momentan sunt TESTE!! aveti un pic rabdare si vor fi toate programele HD si pe satelit cum sunt si pe cablu + cateva in exclusivitate doar pe satelit!

Anonim

SANT IN TRANSILVANIA SI AM PACHETU EXTRA SI NU AM DIGI SPORT UNGARIA SI SPORT 1 UNGARIA SI MA INTERSEAZA FOARTE MULT ACESTE 2 CANLE AR FII BINE SA SE BAGE SI PE CABLU

Anonim

In primul rand, nu mai scrie comentarii doar cu litere mari.

In alt doilea rand, acele programe Digisport Ungaria sunt pentru Digi Tv Ungaria, nu sunt pentru Romania si nici nu vor fi vreodata.

In al treilea rand, nu pot sa le difuzeze prin cablu, deoarce sunt cumparate drepturi de difuzare meciuri ( de exemplu cazul Premier League ) doar pentru Ungaria si nu si pentru Romania. In tara noastra detine Dolce si Eurosport acele drepturi si din aceasta cauza nu le pot difuza Digisport 1 si 2 HD Ungaria pe tv cablu in Romania .

In al patrulea rand, ma bucur enorm ca au inceput sa bage canale HD la Digi TV Romania satelit.

In alt cincilea rand, asteptati lansarea comerciala. Chiar daca abonatii Digi Tv Romania receptioneaza deja Digisport 1 si 2 HD si ProTV HD prin satelit, oferta comerciala inca nu a fost lansata, pentru ca se asteapta adaugarea si a altor canale HD, inainte de a lansa oferta pentru public oficial.

Asadar, bucurati-va de canale HD si hai sa lasam la o parte discutiile care nu au legatura cu subiectul.

Anonim

V-au bagat si voua canale HD? Aha? Bucurati-va pentru ca de luni vi le scot. Doar sunt in teste, nu?

Anonim

Nu-mi vine sa cred. Hai ca nu e adevarat. Nu cred ca baga mai mult de 7-8 ca li s-au terminat banii. Astia investesc in cablu si net, nu in satelit. Hai cu Discovery HD, alea sunt balarii.

Anonim

Aloo, concurenta, nu e nici o balarie, lasati oftica. :) Uite ca a bagat si Digi Tv canale HD. In teste sau neteste, au bagat ! Hrrrr... :)))

Unknown

cand ii aud pe unii aici ca doar 3 canale,ma doare capul !!!! Ba voi astia desteptii.. cate canale hd erau la dolce cand au intrat pe hd??? va zic eu?? 2 canale mai nene !!! asteptati si veti vedea o oferta foarte mare de canale hd la digi pe satelit ! daca se confirma ceea ce a spus un angajat al lor,vor fi si programe nemtestii in HD doar pe Satelit !

Anonim

Vrem digi sport ungaria rcs rds

Anonim

Tu nu ai citit mai sus ca a scris cineva ca nu e voie sa introduca Digisport Ungaria in Romania, din cauza ca aia transmit meciuri din Europa League si nu au drepturi de difuzare pe teritoriul Romaniei ?

Anonim

Tu nu stii asta ca si formula 1 merge pe m1 si dolce sport a luat pe teritoriul romaniei formula 1

Anonim

Formula 1 e difuzata si pe RTL si alte zeci de canale. Ce nu stii tu e ca Dolce Sport nu a luat EXCLUSIV drepturile pentru Formula 1 pe teritoriul Romaniei, pe cand Eurosport are drepturi E X C L U S I V E pentru Premier League, in parteneriat cu Dolce, pe teritoriul Romaniei. Asa ca nu are ce cauta Digisport Ungaria in Romania.

Anonim

testele HD vor tine inca 10 zile
abia apoi se va lansa oferta comerciala
pana atunci vedem si ce canale se mai adauga

Anonim

Stie cumva cineva daca se va face simulcript la Pro tv HD cu Focus sat?

DubX

Sunt zvonuri, nimic concret, in privinta simulcriptului. Mai degraba adauga un transponder nou.
@Anonim 25 aprilie 2014, 17:37, asa este, pe 5 mai 2014 va fi oferta oficiala.

Anonim

Urasc RCS-RDS. Dar ma bucur ca nu stau pe loc pentru ca-i forteaza si pe ceilalti sa vina cu alte oferte sau sa-si imbunatateasca si sa-si diversifice serviciile si produsele. Concurenta face bine la preturi si la calitatea serviciilor si produselor. Daca nu era RCS-RDS nu eram noi in topul vitezei de net in lume si au fortat ceilalti operatori sa traga in jos preturile la cablu si net, si sa traga in sus viteza de net. Au o politica nesimtita si aroganta fata de clienti dar trebuie sa recunosc ca se misca bine.

Anonim

Eu iubesc RCS-RDS. Merge netul de zboara, e stabil. La fel si televiziunea prin cablu, merge super. Mi-au raspuns imediat la orice sesizare. Bravo RCS! Astept sa introduca si alte canale HD.

Anonim

S-au terminat? Astea sunt toate? Hai ca mai baga de 1 aprilie, la anul, cateva. Pana atunci, vor fi in teste! Bai Tesari, ne-ai lasat netereminatiiii!!!!!

Anonim

Alt ofticat... Ai rabdare, ca nu s-a lansat oferta comerciala. Si poti comenta apoi cat vrei.

Anonim

Nustiu celui de mai sus dice il deranjeaza digi sport ungaria pana cand anu trecut drepturile de premier legue a fost si pe digisport romania nu a fost nicio problema pentru ca dadeau rezumat calumea din premier legue nu ca si cei de la eurosport

Unknown

la mine inca nu merge , astept de doua zile si am facut o grama da de incercari, am decoder HD , sa-mi spuna cineva de ce nu merge.

Alessio Bogdani

Momentan sunt TESTE!!! cand se vor finaliza va merge la toata lumea ce are un receiver HD de la RCS, chiar nu va inteleg, nu puteti avea un pic rabdare sa se lanseze oferta.

Anonim

Bucurati-va fratilor! E bucurie mare ca ne-au bagat 3 canale HD dupa vreo 7-8 ani de asteptare. Pana la anu mai ne baga vreo 3... Gata cu caterinca... Mie imi vine sa plang de bucurie. Pana in 2020 o sa avem vreo 50 de canale HD. Super...

Anonim

@IOAN IULIAN MITROI, pai ce incercari ai facut? Si ce nu iti merge? Nu ai semnal ? Nu iti decodeaza? Daca vrei raspunsuri, pune intrebari complete. Mie imi merge perfect, semnalul s-a stabilizat, e calitate 98% acum.

Anonim

gata oficial pe decodorul Kaon merge

tdc

am aceasi problema semnalata de IOAN IULIAN MITROI.Ieri am ridicat receiver HD.Am abonament baza satelit si din momentul in care l-am conectat acasa, imi apare o lista cu 100 canale tv (niciunul HD).Am efectuat de ieri 5 rescanari insa nu apare nici un post HD.Banuiesc deci ca acele canale HD aflate in teste se receptioneaza doar cu alte receivere capabile sa decodeze mpeg4 (care sunt nededicate).Am sunat si la serviciul ethnic si mi-au explicat faptul ca actualizarea listei de canale se va face automat la fiecare repornire a receiverului (nu va mai fi necesara o rescanare ca la vechiul decodor SD Hyundai ).Reuseste deci cineva la aceasta ora sa receptioneze canale HD cu acest nou receiver KAON ? ce setari trebuie facute !

Anonim

merge

tb sa dai pe digisport 1 si astepti sa apara pe ecran update de soft si dai ok

astepti pana face update si o sa apara canalele hd

tdc

multumesc!
am urmat procedura explicata mai sus si functioneaza !

Unknown

la mine se intrerupe sonorul iar imaginea nu se vede mai deloc

HD Satelit România

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/04/frecventa-update-firmware-kaon-na-1000.html

Anonim

Buna ziua. Am acest decodor HD de la digi satelit ( kaon NA1000d) la o rescanare a canalelor digi satelit, decodorul a receptionat si canalele hd, respectiv digisport 1 si 2 HD, protv hd, problema este ca apar in grila de posturi dar nu au semnal. Toate posturile au semnal, ma refer la calitate si nivel in LNB ( acel convertor universal de la antena), doar canalele HD nu au semnal, deci nu se vad. La voi , in aceste momente functioneaza aceste canale hd? Va multumesc.

HD Satelit România

Receptie cu antena si LNB-ul originale de la Digi Tv:

[img]http://2.bp.blogspot.com/-dU8W-S8lgpc/U1t1V11ec3I/AAAAAAAAe3M/sOJ7IgZgNvY/s1600/digitv+hd.jpg[/img]

Ai facut update? Ai antena reglata bine si LNB-ul rotit corect?

Anonim

Antena este reglata la calitate de 80 la suta , lnb-ul nu este rotit...in ce directie rebuie rotit?

HD Satelit România

Îl rotesti câtiva milimetri ( sau mai precis grade, in jurul axei sale ) spre stânga sau spre dreapta, pâna obtii o calitate mai buna. Nivelul calitații trebuie sa fie mai mare decât nivelul semnalului, altfel inseamna ca nu e ceva in regula la orientare, cel mai probabil unghiul de rotatie al LNB-ului.

Anonim

Acum functioneaza, a trebuit rotit LNB-ul. Multumesc foarte mult pentru raspunsurile clare pe care mi le-ati oferit. Va doresc tot binele din lume. O zi buna.

Unknown

am rezolvat, trebuia lasa-t putin pe tvr 1 si a facu update singur, sunt foarte bucuros , nu mai credeam ca vad canale HD la digi, mai ales acum inainte de semifinala cu real si bayer.

Anonim

Astea sunt toate canalele? Pai ne-am bucurat degeaba? De unde iau decodor Hd pentru ca mi s-a spus ca peste vreo 3-4 luni o sa aiba. Firma de 2 bani! Digi=0 barat.

Anonim

Altul... Frate, s-a lansat vreo oferta comerciala care prezinta doar 3 canale HD ? Sunt teste, tu nu stii sa citesti? Ba sigur ca stii, dar iti place răutatea gratuită...

Anonim

Pai sa bage 100 si sunt buni, dar la acelasi pret. Pana atunci...balarie.

Anonim

nu vrei si 10 decodoare gratis?

Anonim

Anonim ( 26 aprilie 2014, 19:19 ) ai primit tu ceva gratis in viata asta? daca da anunta-ma si pe mine!

Anonim

faceam referire la anonimul de deasupra mea care doreste 100 de canale dar pretul sa fie acelasi...acum spune-mi tu anonim(26 aprilie 19:56) daca ai mai pomenit si anunta-ma si pe mine.

Anonim

RCS RDS introduceti sport 1 ungaria pe pachetu extra complet ar fii foarte ideal

Anonim

Pai altii au deja 40 de programe Hd, iar astia, daca sunt mai tari, sa bage 100. dar am vazut cat sunt de tari daca din 2008 pana acum se caznesc sa bage ceva canale. E, si nu timpul trecut ca pana in 2025 sa bage si ei 50. Pana atunci termina ratele la banci.

Anonim

Foarte bine ca se baga canale HD. Eu ma bucur deocamdata si pentru astea trei, vor mai fi cu siguranta si altele.

Anonim

N-ai inteles. E bine ca s-au bagat, dar vrem mult mai multe pentru clientii Digi si pentru a stimula piata.

Anonim

Gata, s-au terminat. Mai va bagam prin 2030. Asteptati linistiti pana atunci. Digi e cel mai tare DTH! Bineinteles, din coada!

Anonim

Ce s-a terminat ? Ca nu inteleg... Te referi la adaugarea de canale HD fara taxa suplimentara ? Pai inca nu s-a lansat oferta comerciala. Si chiar dupa ce se va lansa, pot sa adauge in continuare canale HD, ca nu e interzis.

Uite chiar pe situl asta un chestionar, voteaza-ti DTH-ul preferat:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/05/care-este-cel-mai-bun-dth-televiziune.html

:-)))))))))

Anonim

http://ro.kingofsat.net/news.php?pos=0.8W

Unknown

acum sa vedem cat vor cere in plus, eu platesc 47 de ron pentru toate pachetele (putin zic eu) daca vor baga vreo zece canale HD cele care conteaza, ar fi extraordinar dar cu siguranta vor cere bani in plus cel putin vreo 20 de ron ,altfel nu vad rostul ,canale in plus si la acelas pret.

Ionutz

In pachetul Baza:*
Pro Tv HD
Digisport 1 HD
Digisport 2 HD

*In pachetul extra 2**:*
M1 HD
Digiworld Hu HD

Pe viitor probabil vor mai fi introduce si altele.

Anonim

In care viitor? La anul? Bai, DIGI, ne-ati lasat cu ochii in soare?

detrax

Flamer anonim, sunt teste.

Anonim

Pentru pasionatii de Satelit si de Muzica anilor 70-80-90,de vreo luna a aparut pe Hot bird 13E doua posturi tari de Muzica. Power Tv (numai muzica Dance din anii 90) si Vox music Tv (muzica din anii 70-80-90) Cele doua posturi emit FREE pe aceeasi frecventa, 11508 V sr.27500.

Anonim

Sunt in teste de vreo 4-5 zile si numai 3 canale romanesti? Aoleo, atata agitatie degeaba? Hai mai Tesari, nu mai ai bani in buzunar. Iti dau eu ceva maruntis macar de TVR HD:

Mangoles

Citesc aici si vad multe comentarii anonime, negative si rautacioase. E pacat ca mintea romanului a devenit atat de ingustă.Tinand cont că nu se percepe taxa suplimentara pentru cele 3-5 canale HD -- nu stiu exact cate sunt, ca nu am Digi Tv --, probabil ar trebui sa va bucurati de ele.

beny

@Mangoles, e oftica mare la concurenta, isi arunca sagetile pe tot netul.Iiti dai seama, a disparut ultimul atu pe care il aveau celelalte DTH-uri impotriva DIgi Tv : Digi Tv nu are nici un canal HD pe satelit! Ups ! A disparut argumentul forte. Plus morcovul: oare mai baga canale HD ? Cate mai baga? Aoleo, daca baga vreo 10 si au si cele mai mici preturi ( aoleo , si au si ProTv HD, care nu il are Focus Sat ), auuuuuu...... Gata, au inceput sa se agite unii ca niste copii pe net ca a lua si copilul vecinului o jucarie cu o culoare la fel ca a lor... Acum vin cu alte contraarguumente.. N-are 10 canale HD... Daca baga 10, n-are 20 de canale HD.. Daca baga 20, are mai putine ca Orange.. Daca baga 50, aoleo, nu e bun satelitul, are freezuri, e imaginea patratoasa, nu se prinde cu antena de 20 cm.. si asa mai departe... Nu stiu de ce dati importanta unor astfel de comentarii de duzina.

Alexyss


beny nota 10+ pentru comment!

Anonim

Tare aia ca stau aia de la concurenta pe un forum... Hai ca m-am distrat copios. Cred ca ii doare-n cot de ce mai zicem noi pe aici pe toti. Nu mai pot de grija noastra!

Marinus

Voi, astia de la Digi mai bagati programe si lasati vrajeala. Numai laudele sunt de voi. Vrem fapte, nu vorbe.

beny

Ce s-a ofticat anonimul :-))))) Intr-un comentariu spune ca nu tin cont aia de la RCS ce comenteaza oamenii pe net, in urmatorul comentariu spune ca eu sunt de la RCS. Asadar ma intereseaza ce comenteaza oamenii pe net, ca angajat RCS ce sunt. Deci se contrazice pe sine in doua comentarii consecutive. Super logica. :-)))

Mai anonim român ce esti si acum Marinus cu link inexistent sub nume, e simplu: misto cauti, misto gasesti. Vorbesti frumos, frumos ti se raspunde. Vorbesti dezinteresat, dezinteresat ti se raspunde. Faci flame, cu flame ti se raspunde. Ce e atat de greu de inteles ?

Marinus

Imi place asta cu flame. Eu fac foc, nu flame.

Anonim

VREAU COUNTY MUSIC

Anonim

SANT ABONAT LA DIGI CABLU SI ORANGE

Anonim

scuze country

Anonim

da-i un search pe youtube

tdc

mai intra ceva canale hd pe rcs satelit ?
macar un zvon ceva ? (ca data de 05.05.2014 vehiculata anterior, a cam trecut fara noutati)

Anonim

Pai data aia cu lansarea au vehiculat-o tot unii pe la comentariile de mai sus, nu e precizata ca informatie in articolul asta sau pe alte siteuri ori pe siteul RCS. Probabil aia a fost data initiala, dar s-a amanat, ca este data respectiva pe mai mult siteuri la comentarii sau in postari pe forumuri. Probabil vom fi anuntati cand apare ceva nou ( de ex. canale HD noi ), nu va luati dupa tot felul de comentaci.

Anonim

degeaba vor fi canale HD daca nu ai cum sa faci rost de un decodor hd...cel putin la arad este imposibil cu toate ca cunosc pe cineva la rds...poate e mi bine asa...

Anonim

a trecut martie... a trecut aprilie...va trece si mai...decodoarele HD sunt la discretie.......stiu sa stau linistit...candva vom avea HD pe digitv....

Anonim

Sunt deja canale HD la Digi TV Romania satelit, mai informeaza-te si nu mai dezinforma oamenii. Tu te-ai uitat macar la pozele din articol, inainte sa comentezi ? Oferta comerciala nu a fost inca lansata, de aceea nu sunt receivere pentru toata lumea, dar canale HD sunt deja transmise. Ai uitat ca Orange Tv a facut teste 3 luni ( 9 aprilie 2013 - 12 iunie 2013 ) inainte sa lanseze comercial oferta HD ? Si apoi a mai durat pana au inceput sa fie oferite receivere ?

Asa ca daca vor fi la fel de harnici pe cat a fost Orange Tv, vom avea oferta comerciala HD de abia la sfarsitul lunii iunie 2014.

Anonim

Ce legătură are Orange tv în afacerea asta? Voi sunteți cei mai buni, nu? Dovediți și lăsați pe ceilalți.Sigur, am glumit! Voi o să fiți cei mai buni când o să zboare porcul.

Anonim

A fost o paralela exemplificativa, ca sa inteleaga ceva si mintea ta de angajat Orange. Si exact, si tu lasa-ne cu atacurile tale la RCS. Dovedeste ca Orange e cel mai bun si lasa flamele impotriva RCS pe la comentarii pe tot site-ul, ca nu apleaca nimeni urechea la vrajeala ta pentru care esti angajat de Orange sa faci flame pe la comentarii. Am mai discutat, dar se pare ca iti intra pe o ureche si iti iese pe alta. Zboara de aici si tu, tot ca porcul, ca sa te parafrazez.

mihai

receiver-ul hd de la digi pe ce sateliti receptioneaza semnalul ???

Anonim

De pe satelitiii de la 0,8 grade Ves. Dintre canalele transmise prin acestea, doar pe cele de la Digi Tv Romania le receptioneaza, mai exact cele expres setate de catre operatorul RCS-RDS. Lista tuturor canalelor de la respectiva pozitie orbitala le gasesti aici:

http://ro.kingofsat.net/pos-0.8W.php

Unknown

au trecut mai bine de doua saptamani si RDS nu a mai terminat testele cu canalele HD? stie cineva ce se intampla?

Anonim

Eu nu sunt angajat Orange, ci doar folosesc un amarat de internet mobil Orange. Dumneata imi vezi IP-ul, dar iti jur ca nu sunt angajat Orange. Sunt doar un utilizator, si atat. Daca nu ma crezi, imi pare rau dar nu stiu cum sa-ti dovedesc. Nici macar nu lucrez in domeniu, ci doar mai intru pe aici doar ca sunt un pasionat. Daca vreti sa aveti numai pareri pro, e ok, nu mai scriu. Ca la PCR, numai de bine.Am avut Digi si nu mi-a placut, iar dupa doi ani l-am reziliat. Am avut si Dolce, Focussat, iar acum si Orange tv. Cei mai buni, dar e doar parerea mea, cu care nu puteti fi de acord, cum nici mie nu-mi place Digi. Acceptati si alte pareri, chiar daca nu va convin. O seara frumoasa!

Anonim

Cum ai vrea sa iti vada un comentator IP-ul altui comentator ? Tie iti apar IP-urile altora, de exemplu al meu:? Nu.... Asta se numeste ca te-ai dat singur de gol. Tare faza ! :-)))

HD Satelit România

Stimate cititor anonim de pe 13 mai 2014, 21:03, nu vă poate vedea un alt cititor IP-ul. Nici chiar eu, ca administrator al HD Satelit, nu pot vedea IP-urile celor care postează comentarii, din cauză că Blogger, platforma pe care este hostat și creat acest blog, nu oferă astfel de funcții. Mai jos aveți un printscreen din panelul de administrare al blogului:

[img]http://1.bp.blogspot.com/-ry1_DfR6gzY/U3JsWXG9l8I/AAAAAAAAfX8/2vV5J-AXWok/s1600/comentarii+blogger.jpg[/img]

Dvs. trebuie doar să respectați regulamentul comentariilor, care este afișat la baza site-ului. Însă nu putem să vă garantăm că nu veți fi contrariat în idei de alți cititori, la fel cum nici lor nu le putem garanta că nu vor fi contraziși de alti cititori. Atâta timp cât opiniile respectă regulamentul comentariilor, sunt binevenite.

Anonim

Bine, eu i-am spus că folosesc net mobil de orange pentru că tot insista că sunt angajat Orange. Acum, chipurile,m-am dat de gol? Cu ce? Am spus-o eu, fara teama si o repet. Nu-mi place Digi pentru ca am avut toate dth-urile. Dintre toate, sunt cei mai slabi, atat la semnal, cat si prin faptul ca nu-mi ofera pachetul Discovery. Mai nou se lauda cu 3 programe Hd, cand eu am vreo 40 la Orange. Sigur, vreo 10 de umplutura, dar restul sunt ok. Ce este greu de inteles?
Multumesc domnule administrator si sper sa nu-mi stergeti postarea. Aici vad ca trebuie sa se posteze numai ca sunt digi cei mai buni, iar daca nu zici asa, este angajat orange, focussat, dolce, freesat si alte nenorociri. O seara faina.

Anonim

Bai anonim, cum tu ai parerea ta de angajat sau fan Orange, si eu o am pe a mea. Ce tot te plangi la admin, eu indiferent ce zice el, eu nu te las sa ai ultimul cuvant, ca nu merge vrajeala sa prostesti tu la lume pe aici. Digi Tv e cel mai bun DTH in privinta raportului pret calitate din Romania, respectiv un DTH pentru clasa saraca de oameni din Romania, care reprezinta 90% din populatia tarii, daca nu stiai. Restul de 7% sunt clasa medie, iar 3% clasa bogata. Astia 10% medii si bogati vin la Orange, intradevar cel mai calitativ DTH. Dar inadecvat pentru 90% din populatia tarii. Vezi ca te voi contrazice non-stop, in afara de comentariile pe care le postezi la topicurile dedicate Orange. Oriunde postezi ceva comentarii impotriva unui DTH romanesc, te voi ataca cu contracomentarii. Imi fac un hobby din asta. Eu nu am nesimtirea sa merg pe toate topicurile de Orange sa spun ce proasta si ce firma neserioasa este. Asa ai si tu bunul simt si vezi-ti de firma ta la care esti angajat, respectiv Orange, si discuta despre ei pe topicurille lor.

Laurentiu

Aici e greseala administratorului ca a permis discutii offtopic. Ar trebui sterse vreo 20-30 de comentarii lejer la subiectul acesta, pentru ca nu au legatura cu tema de discutii, respectiv canale HD la Digi Tv Romania.

Cosmin07

Nici o informatie nimik??? Mi s au lungit ochii pe subiectul astaaaa

Anonim

Vrei informatii concrete sau zvonuri? Zvonuri noi sunt destule, informatii concrete nimic nou deocamdata fata de cele scrise in acest articol. Deci de unde alte informatii si canale HD noi, daca nu sunt altele deocamdata ?

Anonim

De la Pastele Cailor vor fi canale noi. Asteptam.

Anonim

Nu mai au grai laudatorii?

geo

Uite, userul Redbraker de pe Softpedia a spus ca de azi se va da drumul la incheiere contracte noi cu decodoare HD:

Oferta contracte noi cu decodoare HD / DTH Satelit:
Contract 24 luni;
Decodorul poate fi achizitionat in chirie 5 ron ori cumparare ( integral 150 ron sau 3 / 6 / 12 rate );
Taxa activare 50 ron / decodor ;
Instalare nu este gratuita si materialele se achita (media de materiale este de 12-15 ron / instalare)
Kit antena 50 ron (acesta se vinde doar daca se face instalarea de catre noi si se aduce de catre instalator)
Momentan oferim maxim 2 receptoare HD Kaon / client (indiferent ca este vorba de suplimentare sau contract nou).

Se ofera receptoare Hd Kaon la service sub forma urmatoare :
Daca SD-ul defect are starea custodie atunci HD-ul Kaon se ofera tot in custodie;
Daca SD-ul defect are starea chirie atunci HD-ul Kaon se ofera in chirie 5 ron;
Daca SD-ul defect are starea cumparat sau prop client atunci Hd-ul Kaon se ofera in custodie, decodorul clientului se returneaza;

Restul conditiilor raman aceleasi :
Prelungire contract 24 luni in urma inlocuirii;
Pentru a putea beneficia de inlocuire abonatul trebuie sa nu fi fost suspendat pt neplata in ultimele 6 luni ;
Pentru a beneficia de inlocuirea cu Hd Kaon decodorul SD al clientului trebuie sa fie defect.

Userul Ovidiu Pit spune ca sunt doua modele de receptoare Kaon, unul cu LED-uri si altul cu afisaj, iar user TheOne2014 confirma ca exista aceste doua modele, dar nu stie in ce zone se afla un model si in care altele. Probabil depinde de cum au fost distribuite.

http://forum.softpedia.com/topic/709305-receptoare-hd-la-digi-satelit-in-martie-2014/page__st__2016

Anonim

Astazi am fost cu unul SD care a crapat acum 2 zile si mi-au zis ca de astazi se dau doar in custodie...desi la relatii cu clientii mi-au zis contrariul....numai inteleg nimic..eu vroiam sa il cumpar !!Precizez ca e cumparat cel SD.

Anonim

RCS RDS INTODUCETI DIGI SPORT UNGARIA VA ROG AR FII FOARTE IDEAL

geo

Nu se poate, din cauză că difuzeaza meciuri pentru care nu au cumparat drepturi de difuzare decat in Ungaria.

Unknown

Stie cineva daca "Kaon NA 1000 HD" ai posibilitatea sa editezi frecvente si sa adaugi mai multi sateliti deoarece eu detin si motor pe farfurie si pe HUMAX DIGI IV se putea edita....astept un raspuns

Anonim

Doar canalele Digi Tv Romania le poti receptiona. Pentru a receptiona ca pasionat alti sateliti cu canale FTA, fa o investitie de cateva milioane lei vechi si cumparati separat un receptor HD, care nu are legatura cu vreun operator din Romania.

Unknown

Da FTA-urile ma interesau de pe alti sateliti......pacat ca nici macar Jurnal TV de pe Thor nu il mai pot receptiona :(.....credeam ca exista o modalitate sa intru in setarile antenei sa pot edita.....ms de raspuns da nu vreau sa fac colectie de receivere abia ce m-am scapat de unu care abia l-am dat cu 100 RON

Anonim

Oferta comerciala HD:Digisport1 HD,Digisport2 HD,Eurosport HD,Eurosport2 HD,Pro tv HD,National Geographic HD,M1 HD si Digi World hu HD,urmeaza Tvr HD.

Anonim

Pe cand TVR HD? A venit mondialullllll :((((

Anonim

Pai nu au anuntat ei ca baga TVR HD, comenteaza unii pe aici si pe acolo, ca nu au ce face. RCS nu a anuntat ca baga TVR HD pe satelit.

Anonim

Nici nu trebuie. E scump...

Anonim

TVR HD pe cand ? Stie cineva ?

Anonim

Sperăm la mai multe canale Hd

Anonim

Vesti proaste privind TVR HD (acesta e raspunsul ce l-am primit eu la solicitarea adresata RCS-RDS privind introducerea in grila DTH a postului amintit) :


Stimate abonat,

In urma sesizarii dumneavoastra, precizam faptul ca postul
mentionat nu se regaseste in grila de programe pentru serviciul Digi Tv
Satelit. Aceasta este constituita pe baza unor sondaje de opinie prin
care se determina preferintele abonatilor. In functie de numarul de
solicitari similiare, dar si in functie de conditiile tehnice, va fi
analizata propunerea dumneavoastra privind introducerea in grila de
programe a programului mentionat.

Va multumim pentru intelegere si pentru ca ne-ati comunicat
preferintele dumneavoastra cu privire la lista de programe si dorim sa
va reconfirmam preocuparea noastra permanenta pentru imbunatatirea
serviciilor oferite clientilor nostri !

--
Va rugam sa nu dati reply la acest e-mail.

Cu consideratie,

Echipa RCS&RDS
Departamentul Reclamatii
....................................................................................
RCS & RDS Cladirea Forum 2000
Strada Dr. Staicovici nr.75,
Sector 5, Bucuresti
Tel.: 031.400.4401
Fax.: 031.400.6060
www.rcs-rds.ro

Narcis

Pai si de ce postezi aici un raspuns standard care este trimis la toti cei care intreaba despre canale noi ? Nu are nicio legatura raspunsul postat de tine cu introducerea TVR HD, nici nu confirma, nici nu infirma, e un raspuns standard. Nu intelegeti ca nici un operator nu asculta de opiniile voastre si nici un operator nu spune niciunui abonat sau angajat ce canale noi vor fi introduse si cand - decat daca vrea sa faca asta public, in scop de marketing, nu ca il intreaba unul sau altul - pana in momentul cand primeste ordin tehnicul sa il ridice pe satelit ? Si atunci sau in zilele urmatoare stim deja si noi, toti ceilalti, prin receptie...

Anonim

Merge cu un alt receptor hd ?

Anonim

Scanarea si gasirea canalelor HD de la Digi Tv functoneaza in orice receptor HD neblocat la receptia oricaror frecvente de satelit in banda Ku, dar decriptarea cu smartcardul pe care ti-l ofera Digi TV functioneaza doar in receptorul de la Digi Tv. asociat cu smartcardul respectiv.

Anonim

Salut!
Vreau sa montez o antenă selfsat,pot sa receptionez si canale hd cu această antena ?

cris

Normal ca prind si canale HD, daca ai semnal. Antenele nu au legatura la receptie cu modulatia si codecul folosit. Ele receptioneaza semnal, nu codecuri sau modulatii.

Însa antenele astea sunt facute pentru semnal FOARTE PUTERNIC, deci problema va fi sa ai semnal suficient si asta nu iti poate spune nimeni pentru zona ta, pentru acest model de antena. Doar tu sa testezi daca ai semnal suficient.

Ca idee aproximativa, daca se pot receptiona in zona ta canalele respective cu antena offset de 60 cm, ai sanse sa le receptionezi si cu antena selfsat.

Anonim

Mulțumesc frumos pentru răspuns!

Anonim

Salut!
Vreau sa achizitionez doua pachete ,digi si orange prin satelit
Aveti vreo idee cum pot conecta doua receptoare pe un singur televior ?
2 antene, 2 receivere, cum le pot conecta pe un singur televizor ?
Sper sa ma puteti ajuta!
Multumesc!

DTH Fan

Pai totul depinde de ce conectori de intrare are televizorul. Asta e important. De exemplu, poti conecta receptorul Orange prin cablu HDMI si cel de la DIgi HD prin alt cablu HDMI, daca televizorul are doua intrari HDMI, pe care le poti comuta din telecomanda televizorului.
Sau, daca receptorul Digi e SD si nu cel HD, il poti conecta prin Euroscart sau mufe RCA.
Si cel de la Orange il poti conecta la fel, prin cabluri analogice, daca televizorul tau nu are intrari HDMI ( adica nu e televizor HD ) si vrei doar semnal SD.
Deci ideea e ca trebuie sa conectezi receptoarele prin cabluri diferite la intrari diferite in televizor ( HDMI daca vrei semnal HD sau alte tipuri de cabluri, daca vrei semnal SD ), apoi comuti din telecomadna televizorului de pe o intrare pe alta ( se pot comuta si automat, depinde de receptor si / sau televizor, daca au implementate astfel de functii de comutare pe sursa corespondenta receiverului, la pornirea receiverului).

Anonim

Am patru intrări HDMI
Încă nu am achiziționat nici un pachet , o sa le iau pe amândouă in hd, vroiam sa știu dacă este posibil ca sa nu fac doua contracte și sa ma folosesc doar de unul
Mulțumesc frumos pentru ajutor

DTH Fan

Daca e vorba de doi operatori diferiti ( Orange si Digi Tv ), trebuie neaparat doua contracte diferite si doua echipamente diferite, iar receptoarele HD ( care au sisteme de codare diferite ) pot fi conectate prin doua cablu HDMI la televizor. Nu ai cum sa beneficiezi de serviciile a doi operatori DTH, abonandu-te la unul :)))) E exact cum te-ai abona la metrou, dar in aceeasi bani vrei sa fi plimbat gratis si cu taxiul :) Firme diferite, servicii diferite, bani separat si diferit pentu fiecare in parte.

Anonim

Am inteles din prima , este la mintea cocosului
Eu am spus ca sa nu fac doua contracte si sa ma folosesc doar de unul, adica sa am doua abonamente si sa nu le pot conecta la tv
O sa merg in romania si imi fac la amândouă, daia m am interesat
Mulțumesc frumos

DTH Fan

Ok atunci, am inteles eu gresit. Spor la abonare si vizionare :))

Anonim

Mulțumesc frumos

Anonim

Vreau sa te mai întreb dacă îmi iau un dreambox cu doua sloturi de card , ca sa nu folosesc doua decodare , crezi ca o sa funcționeze ?
Cu doua antene fixe pentru orange si digi

Anonim

Daca imi cumpar : VU+ Solo² HDTV Twin Satellitenreceiver (DVB-S2, PVR-Ready, HDMI, 1080p, SCART, 3x USB) si sa folosesc cartela orange si digi prin acest receiver , crezi ca o sa funcționeze ? Ca sa nu stau cu două receivere... cu două antene fixe

Anonim

Cartela de la Orange functioneaza DOAR in receptorul de la Orange. Deci receptorul Orange trebuie sa il folosesti.

Anonim

Se poate folosi smartcam de la digi satelit daca TV-ul are LNB-IN ? Ma enerveaza faptul ca aceste decodoare hd se inchid automat(cred) sau odata cu inchiderea televizorului si de cate ori pornesc televizorul dupa mai multe ore de inactivitate trebuie sa astept pana porneste(vreo 15-20 de secunde).

cristi7

Nu se poate folosi pentru Digi Tv CAM CI+ de la RCS cu smartcard direct in televizoare cu tuner de satelit, pentru decodarea canalelor DIgi TV satelit.
E aceeasi situatie ca la Orange Tv sau Romtlecom DTH ( Dolce Tv ), unde de asemena nu se se poate folosi CAM CI+ cu smartcard direct in televizoare cu tuner de satelit.

Anonim

Totusi cineva de la Digi mi-a ca el acasa pe un televizor cu plasma mai vechi foloseste asa ceva. Acum de asta intreb daca e posibil ori el fabuleaza ?

cristi7

Fabuleaza 100%. Digi Tv nu ofera CAM pentru satelit, ci doar pentu cablu tv. Suna la RCS , daca nu crezi, Numarul de telefon este 031.400.4000 :-)

Anonim

admin poti sa faci un nou test de bitrate la canale cu situatia actuala ? ms

HD Satelit România

Cu mare plăcere. Am adăgat în articol o imagine cu un nou test de bitrate.

Anonim

ms muuult !!

Anonim

Buna daca ieste asa cum spuneti de ce nu mai sînt în grilazi -cine star -comedi star -Antena1-Antena2 si Antena3 -Euforia- National 24Plus -filmBox -FilmPlus nu cuva au iesit la pensie ,Glumeam nu sînt în grilazi de cîteori vreau raspunsul pe e-mail meu ieste adinalorentzo@hotmail.com sau Facebook.com mersi pentru timpul acordat

DTH Fan

Pe email sau pe Facebook nu iti trimite nimeni raspunsuri. Raspunsul il primesti aici, in cele ce urmeaza.

Cinestar, Actionstar si Comedystar au pierdut licenta de emisie si au fost inchise:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2013/07/licente-retrase-pentru-cinestar.html

Antena 1 si celelalte canale ale Intact Group cer bani pentru redifuzarea prin satelit, iar RCS-RDS Digi Tv Romania nu accepta aceasta:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/06/antenele-ies-din-lista-must-carry-si.html

Film Box si Film Plus nu au fost in grila Digi Tv Romania. Nu aveau cum sa fie eliminate, din moment ce nici nu au fost vreodata.

Anonim

Avem sanse sa vedem tvr hd pina duminica pe intelsat ? Hellas - Romania

Anonim

La Digi Tv Satelit nu cred.

Anonim

Buna seara tuturor! Am o rugaminte pe care nu reusesc sa o descopar de unul singur. Locuiesc in Italia si am un abonament DIGI prin Satelit in SD. Antena este orientata spre Eutelsat 10-02. Am vazut ca de curand firma Digi( in sfarsit) pun la dispozitia clientilor si servicii HD . Am vazut ca sunt doar cateva programe HD si toate pe satelitul Thor. Acum vine intrebarea: Daca reziliez contractul in SD cu cei de la rcs si optez pentru varianta HD, reusesc sa vad si celelalte programe din grila de programe Digi ,adica cele SD pe acelasi satelit Thor sau doar hd-urile pe thor si celelate tot pe Eutelsat 10-02?

cris

Nu există Eutelsat 10-02, ci doar Intelsat 10-02 la 1 grade vest, care este practic in aceeasi pozitie orbitala cu satelitul Thor 6 de la 0,8 grade Vest.

Tu probabil ai acum antena pe Intelsat 10-02/ Thor 6 ( sunt practic in aceeasi pozitie ). Antena nu trebuie miscata deloc.

De asemenea, nu trebuie sa reziliezi contractul pentru a receptiona canalele HD, ci doar sa schimbi receptorul SD cu unul HD, primit doar de la ei, de la RCS RDS, impreuna cu smartcardul aferent asociat noului receptor HD , adica imperecheat. Deci nu functioneaza cu un receptor HD cumparat dintr-un magazin de pe net sau din alta parte, ci doar cu cele care ti le dau cei de la RCS RDS.

Cu receptorul HD de la RCS-RDS vei receptiona in continuare aceleasi canale SD, plus cateva canele HD.

Poti sa il cumperi sau sa inchiriezi receptorul HD si sa pastrezi si receptorul SD actual, daca ai nevoie pentru doua televizoare, unul SD si unul HD. Daca nu ai nevoie, il predai pe cel SD, vei prinde cu cel HD si canalele SD, tot ca pana acum, plus cele HD ale Digi Tv Romania.

Anonim

Multumesc frumos, am sa optez si pentru HD tinand cont ca receptorul SD a fost cumparat si nu inchiriat.

Anonim

Buna ziua,

Eu am un reciver SD de la digi cumparat de mine! Acum o luna a inceput sa piarda semnal dupa cateva ore de functionare.L-am dus la service m-i l-au schimbat, a mers foarte bine pana acum vreo trei zile cand a inceput din nou aceeasi problema, mai mult daca inaite isi revenea dupa ce statea vreo juma de ora in standby acuma asta tre sa-l scot de sub tensiune! Am sunat, au venit, au constatat si tre din nou sa ma duc la service! Intrebare : o sa fac naveta la service lunar(cam 100Km pana la cel mai apropiat service), sau sa iau unul HD pe care il laudati aici? Care sunt sansele sa primesc unul in custodie?

Anonim

Depinde de casierie, unele au pe stoc receptoare HD, unele nu. La tine e oarecum posibil sa fie si problema de la LNB sau conectica, adica un "scurt" intre centrul cablului si masă, care defecteaza receptoarele. Sau pur si simplu ai avut ghinion.

Anonim

Dar pana la urma au inceput sa distribuie decodoarele astea HD?? ca nu mai pot de atata asteptare

Anonim

Bineinteles. Eu am de peste o luna, cred ca altii au mai de mult timp.

Anonim

E de la conserva de la RDS nu de la LNB sau de la scurt pe traseu pentru ca am un receptor SD FTA care merge perfect! Da cu ala nu prind numai UTV,REALITATEA, ROMANIA TV, MUSIC 1 si celelalte care nu sunt in grila RCS si sunt la liber (JURNAL TV, TV SUD,etc) Ma gandesc ca mai bat 100km ca sa-mi spuna ca mi-a mai schimbat unul acum o luna si sunt neserios sau alceva, dar asta e situatia! Cel care m-i l-au dat la exterior arata deplorabil fata de al meu,, dar nu m-a interesat, pe mine ma interesa sa functioneze, si a functionat....o luna! Ma gandesc ca, daca i-mi da unul HD macar e nou si apoi cand o sa am bani (oare cand?!) o sa-mi iau si TV pe masura!
Sper sa am noroc de data asta sa iau unul in custodie, ca sa cumpar unul....uffffff!

Anonim

Am fost la service la Cluj Napoca! Personalul a fost foarte dragut, mi-a dat reciverul HD in custodie (chirie 0 lei) si mi-a lasat si cel vechi, evident cartela a imperecheat-o cu reciverul HD! Cel SD mi-a ramas, fiind al meu, cred ca, dupa ce o sa-l duc la un electronist sa-l repar o sa-l vand! Oricum cinste celor de la service de la Cluj Napoca!

Saturno

Vreau sa tramiteti decodoare Hd satelit si in suceava ca nu trimite nimeni Chiara daca sunt cerute la infinit

Anonim

in SATU-MARE am depus cerere in Decembrie pentru un receptor satelit HD acum suntem in MARTIE si inca mi-au zis sa astept

Anonim

Lipsa semnal la canalele HD:
-Pro Tv
-Digi Sport 1
-Digi Sport 2 etc
In schimb vad canalele Eurosport,RTL Klub in HD etc.....am incercat rotirea LNB-ului dar nicio schimbare.Poate sa ma ajute cineva sa receptionez si Digi Sport si ProTv in HD?

Anonim

Am verificat acum, am semnal pe PRO TV HD de la Digi Tv. E problema de la tine, nu ai reglata antena bine. Nu prea are nimeni cum sa te ajute online, mai misca tu personal de antena 1-2 milimetri cu pauze inspre stanga dreapta sus jos, sa vezi daca obtii semnal mai bun. Din rotirea LNB-ul obtii mai mult calitate, nu prea obtii semnal. Tu ai nevoie de semnal in primul rand. Bineintels, pot sa fie si alte cauze, LNB zapacit, antena deformata, obstacol partial in cale antenei, brat suport al lnb-ului antenei indoit/deplasat, LNB prea in fata sau prea in spate, defect in receptor, tuner insensibilizat, conexiuni prost facute/ oxidate etc... Deci mai bine ai apela la un instalator priceput, daca nu reusesti, sa iti gaseasca problema si eventual sa iti regleze antena mai bine, daca e cauza reglajul antenei.

Anonim

salut
montez antene prin anglia si qam probleme cu hd-urile.am incercat toate frecventele posibile .11207 cu 30000 si am semnal peste 60 la calitate dar cand ploua se duce semnalu.am incercat tot ce e posibil si nu stiu ce sa mai fac.folosim antene de 80 cm .daca stiti vreo frecventa mai speciala.la asta cu 11283 nu prinde mai mult de 30 %

Anonim

Nu exista o alta frecventa care sa transmita acele canale pe acel satelit. Pe ei nu ii intereseaza cum se receptioneaza in Anglia, pentru ca ei nu vand serviciile in Anglia, ci doar in Romania, scrie asta in contract. Daca tu totusi vrei sa fi intermediar si sa le vinzi serviciile in Anglia, trebuie sa cauti alte solutii, cum ar fi de exemplu o antena MULT mai mare si LNB de mai mare calitate, macar de nivelul LNB Inverto Black Ultra Single, orientat si optimizat ca rotire pentru acea frecventa mai ciudata.

Anonim

in primele libere ma urc pe casa ma dau cu crema de plaja asta daca o fi soare si gadil antena.ms mult de raspuns inca ma documentez in legatura cu toti sateliti si frecventele.si sii cum sunt romanii daca le spui de cea mai bun dar mai scump nu prea le convine.

Unknown

Buna ma intrebam daca ma exista alte posturi hd la digi prin satelit in afara de digisport 1 2 3 Pro tv ecc...??? Si daca se vor adauga altele

HD Satelit România

Găsești aici grilele tuturor operatorilor, inclusiv pentru Digi Tv:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/10/grile-tv-operatori-cablu-tv-digital-dth.html

Unknown

Multumesc...as dori sa aflu cand vor fi adaugate si celelalte in HD la digi tv prin satelit???

HD Satelit România

Ferdy, companii precum Telekom, RCS-RDS, Orange, AKTA și alte companii similare din România, cu foarte rare excepții, nu anunță în prelabil ce canale noi vor introduce, decât în cel mai fericit caz, cu câteva săptamani înainte sau de obicei cu câteva zile inainte, si deseori abia după introducerea canalelor... De multe ori, comunitățile de pasionați, cum este si cea a cititorilor de pe HD Satelit, anunță chiar inaintea acestor companii noile canale, dar tot astfel, cu câteva zile inainte, de obicei când incep testele transmisiei respectivelor canale la respectivul operator.

Unknown

Ok dar digi tv (da sti) o sa mai introduca alte posturi hd prin satelit? Sau nu? Prin satelit

HD Satelit România

Cum am explicat anterior, operatorii nu prea anunța astfel de informații in prealabil.... Dacă un operator introduce canale noi, cu siguranta vei afla din aceasta comunitate, la momentul potrivit, când incep testele. Orice informatie sigură oe care o primesc sau o am in aceasta privință o anunț printr-un articol pe blog, nu am niciun interes să o pastrez doar pentru mine, nu m-ar ajuta cu nimic o astfel de practică, mai ales că ar fi o știre pozitivă introducerea unor viitoare canale... :)

Unknown

Ok multumesc

Unknown

Am vasut grila care mi ai dato so vad mai nainte si am vasut ca digi World este hd pe satelit dar la mine nu este...poate sa fie din causa lnb-ului care este un metronic twin universal nu pentru definizie inalta...poate fi o variante???

HD Satelit România

Nu exista LNB special pentru canale HD, aceea e doar o exagerare pe care o scriu unii producatori pe LNB-uri, in scop de marketing. Digi World HD e versiunea maghiara, in pachetul pentru maghiarii din Romania, nu e versiunea romaneasca.

Unknown

Deci nu trebuie neaparat unul nou? Vic asta si pentru ca posturi le hd cand incepe sa ploua se opresc

HD Satelit România

Nu există LNB special pentru canale HD, dar asta nu inseamna ca nu ai nevoie poate de un LNB mai bun, de exemplu un LNB Inverto Black Ultra Single, daca folosesti doar pentru un receptor. Sau poate ai nevoie de un reglaj mai bun al antenei sau a pozitiei LNB-ului, inclusiv rotierea LNB-ului in jurul axei cateva grade stanga sau dreapta, pentru o caliatte mai buna pe frecventa cu canalele HD, care un un pic mai ciudata ...

Unknown

Cu siguranta o sa cumpar unul nou si o sa incerc sa o regles mai bine

Unknown

Deci digi tv prin satelit are doar digisport 1 2 protv eurosport eurosport 2 si NGM in hd????

HD Satelit România

Digi Tv are acum 8 canale HD ( 6 canale HD romanesti si 2 HD maghiare): Digi Sport 1 HD, Digi Sport 2 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, National Geographic Channel HD, Pro Tv HD, Digi World HD Ungaria si M1 HD Ungaria.

Pentru a le receptiona pe toate 8, trebuie sa ai pachet Extra 2 sau pachet Extra Complet. Daca ai doar pachetul de baza, acela la 24 lei pe luna sau Extra 1, le vei receptiona doar pe cele 6 HD romanesti.

Gasesti lista si pe siteul lor:

http://www.rcs-rds.ro/personal-tv?t=satelit&pachet=extra_complet

Unknown

Probabil ca in cateva luni o sa fie si altele nu???

HD Satelit România

E posibil și recomandabil să fie adăugate și alte canale HD în viitorul apropiat, e posibil sa nu fie adăugate, nu avem de unde să știm, decât să sperăm :) ...

Unknown

Exact...dar inca ceva din informatile mele digi o sa adauge un nou post de sport. Deci digi sport 4. Dar nu este o sursa oficiala...

Unknown

Este un prieten care lucreaza la digi

Unknown

am kaon na1000hd dar merg doar canalele sd.cele hd arata avertizare "lipsa semnal".stie cineva de ce?

Anonim

Din cauza ca nu ai calitate la semnal pe frecventa cu canalele HD. E o frecventa mai pretentioasa, trebuie reglat mai bine LNB-ul si poate chiar antena. Incearca sa rotesti LNB-ul in jurul axei stanga sau dreapta cativa milimetri, in pasi cu pauza si verificare, sa vezi daca iti creste calitatea. Dupa ce rotesti doi milimetri stanga, comuti canalele de pe unul SD pe unul HD, iar rotesti 2 milimetri, iar comuti de pe unul SD pe unul HD si vezi daca reusesti, apoi spre dreapta la fel.

Anonim

Buna ziua Sunt abonat de 10 ani la digi tv satelit si am un aparat tip vechi si este stricat .Vreau sa schimb cu un aparat HD .Trebuie sa cumper aparatulsau shimba in locul ala vechi

Bogdan

Du-te la ei si cere schimbarea aparatului....ca vrei sa prinzi programele HD. Daca le spui ca aparatul este stricat o sa-i bagi in ceata si o sa te amane la infinit cu schimbarea lui. O sa ai ceva de asteptat pentru schmbarea lui, cererile sunt multe si fac fata greu cu noile echipamente. Prioritate au cei care cumpara kitul de instalare

ALIN29

Se pare ca de azi intra TVR HD pe Digi satelit,dar inlocuieste temporar Digisport2 HD

ALIN29

Acum sunt prezente 13 posturi HD pe Digi satelit.PROTV HD,EUROSPORT1 HD,EUROSPORT2 HD,DIGISPORT1 HD,DIGISPORT2 HD,EPIC DRAMA HD,NATIONAL GEOGRAPHIC HD,DIGI WORLD HU HD,DUNA HD,M1HD,M2HD,RTL KLUB HD si TV2HD,

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile