miercuri, 23 aprilie 2014

RCS-RDS a lansat Digi Mobil Optim Nelimitat ( inclusiv național ). Internațional se oferă către unele rețele 3000 minute lunar.

S-a lansat o noua oferta de telefonie la RCS-RDS, in locul vechiului abonament de 10 euro ( Optim 10, cel cu 1500 minute nationale/internationale). Acesta este inlocuit cu un nou abonament ce oferă convorbiri nelimitate in orice retea natională si internatională.

Cei care sunt abonati deja la unul sau mai multe servicii RCS-RDS vor beneficia si de o reducere a abonamentului de telefonie mobilă, de 3 euro, respectiv 5 euro, comparativ cu cei care nu au nici un serviciu contractat. Reducerile sunt de până la 50%, incat abonamentul cu convorbiri nationale nelimitate poate fi de doar 5 euro lunar sau de maxim 10 euro.

De asemenea, in acelasi abonament Digi Mobil Optim Nelimitat este inclus si 5 GB de trafic de date cu viteza maximă de pana la 3,6 Mbps, 7,2 Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps ( aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil ).

In concluzie, cu abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat beneficiezi de:

- minute nelimitate in orice retea nationala si in retele internationale 1
- internet mobil cu trafic nelimitat inclus si viteze de pana la 21,6 Mbps pentru traficul pana la 5 GB
- reducere la tariful lunar, dacă esti abonatul RCS-RDS la alte servicii 2

(1) Retelele fixe si mobile nationale, principalele retele fixe din UE, principalele retele fixe si mobile din SUA, Canada si China, precum si principalele retele mobile din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria

(2) Reducerea se aplica automat abonatilor carora le sunt furnizate la aceeasi locatie serviciile Digi Net, Digi TV Cablu sau Digi TV Satelit, in functie de configuratia mai-sus prezentata si numarul de pachete achizitionate, sub conditia mentinerii in vigoare si achitarii serviciilor contractate pe intreaga Durata Initiala sau Extinsa a Contractului

(3) Viteza de acces este de pana la 3,6 Mbps, 7,2 Mbps, 14,4 Mbps sau 21,6 Mbps aceasta fiind determinata de tipul echipamentului terminal utilizat si de dezvoltarea retelei 3G Digi Mobil.
La depasirea traficului recomandat viteza de acces se va limita pana la 128 kbps viteza de download si pana la 64 kbps viteza de upload.

(4) Retelele de telefonie mobila din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria.

(5) Retelele de telefonie mobila din Slovenia, Slovacia, Elvetia, Insulele Canare, Insulele Azore, Insula Madeira, Insula Martinica, Guiana Franceza, Guadelupa, Reunion, Gibraltar, Lichtenstein si Croatia.

UPDATE 23 noiembrie 2014: RCS-RDS a trimis o instiintare prin SMS catre abonati, in care precizeaza limitarea la 3000 minute international / lunar ( aproximativ 1 ora si jumatate pe zi ).
In SMS se prcizeaza ca daca nu este de acord cu modificarea, abonatul poate renunta in 30 zile la abonament, fara plata de despagubiri.

UPDATE 14 MARTIE 2015:  PRINCIPALELE RETELE DE TELEFONIE MOBILA DIN EUROPA CATRE CARE AI MINUTE INCLUSE IN CADRUL ABONAMENTULUI DIGI MOBIL

Destinatiile de mai jos sunt valabile incepand cu data de 16.03.2015.

Verificati aici tarifele valabile pentru aceste destinatii pana la 16.03.2015.


74 de comentarii despre subiectul „RCS-RDS a lansat Digi Mobil Optim Nelimitat ( inclusiv național ). Internațional se oferă către unele rețele 3000 minute lunar.”:
Valentin

Super oferta !! Sa vedem ce noutati aduc orange , vodafone si cosmote

Anonim

uau !! a rupt tot rcsul ! nu exista abonament nelimitat mobil atat de ieftin in romania !

Valentin

Au dat minute nelimitate in alte retele dar vad ca nu sunt in stare sa dea si sms nelimitate, dupa cate vad un sms in alta retea este 1.24 centi .

Anonim

Tariful de interconectare, nu ai ce face. Cine mai da SMS, cand ai apeluri nelimitate ? Important e ca la ora actuala e cea mai buna oferta de pe piata.

Anonim

tare suspecta oferta asta pare incredibila.

Valentin

Ma rog ,poate nu se mai trimit asa multe sms , dar eu am trimis aproape 200 sms de sarbatorile de paste . daca fac calculul nu fac mult in euro dar era misto sa fie si sms nelimitate

Anonim

Cred ca este cel mai ieftin abonament din lume.

Anonim

Imi poate spune cineva care sint retelele principale de telefonie mobila din Republica Ceha?! Sint aici operatorii O2,Vodafone,T-Mobile!!! La caseriile Rcs-Rds au spus ca minutele internationale nu sint pe mobil cind pe web e scris negru pe alb ca platesc si pe principalele retele de telefonie mibila din mai multe state U.E.

Cristy

Oferta pare bunicica. Problema e ca daca ma abonez, o sa-mi pot suna eu cunoscutii nelimitat, dar pe mine nu ma va mai suna nimeni, pentru ca nu am pe nimeni in agenda care sa aiba nr. de DigiMobil :)...iar din Orange/Vodafone catre DigiMobil costa.

geo

@ionutz, daca ai si internet si televiziune, pretul abonamentului e de 5 euro, nu de 7 euro.

@cristy, pai ar fi chiar neserios din partea ta sa ii lasi sa te sune ei pe tine, cat timp tu ai nelimitat si ei nu au ... :)

Anonim

pai digimobil din italia din data de 15-04-2014 au rupt piata de telefonie si aici cu 15euro lunar ai 800minute nationale si internationale cu exeptia unor tari din ue si nu pe telefonie mobila cum ar fi bulgaria doar fixa si bonus 100sms in reteaua digi si 2000minute tot in reteua digi,eu unul deja am dezactivat ofrtele de la operatoru wind si am dat drumul la oferta asa zisa de paste cum o numesc eu(iepurila digi).nu stiu dece in digiromania nu au si sms in pachet.flutur italia

Gheorghe

Pai la ce va mai trebuie SMS cand aveti minute nelimitate ? Zic unii ca trimit SMS cu urari de sarbatori la toata lista. Sa va spun eu cum vad treaba asta : e o mare lipsa de respect aceasta practica a urarilor nepersonalizate prin SMS. Eu daca primesc astfel de mesaje si care mai sunt si nepersonalizate ( adica nu scrie in ele, draga Gheorghe, iti urăm... ), am sters-o instant din lista pe acea persoana. Consider un astfel de mesaj SPAM. Prietene, daca tot vrei sa ii arati cuiva ca iti pasa de el, trimite-i SMS personalizat sau, daca ai oferta asta nelimitat, suna-l frate si arata-i putin respect si ca iti pasa de el si ca nu trimiti SMS cu urari ca din obligatie.

Anonim

@Gheorghe 100% de acord cu tine.E lipsa de respect si spam un sms nepersonalizat.

Digi tine cu romanii.Hai sa tinem si noi cu ea.Eu nu mai vreau sa fac buzunaru mare la aia care vin ,secatuiesc tot si pleaca .Ma refer la celelalte companii.Si cele mai nesimtite preturi le are francezu,dar foaaarte bine poleite in reclame .

marian

Tocmai ce ma interesa mobil Franta lipseste.....

Anonim

Iti dai seama, si pe mine ma interesa mobil Singapore si lipseste.. Ce sa iti povestesc... Tu nu vezi frate ca scrie ca e si in Franta gratuitate ?

Retelele de telefonie mobila din Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria.

Alexyss

Super oferta, am si trecut la ea imediat de la digimobil optim 2 la nelimitat,cu 5E/luna deoarece am pachet full internet+tv, deja imi fac si portarea numerelor de cosmote si orange la ei.

Anonim

TREC LA RCS NU MAI DAU O CARUTA DE BANII LA SMECHERII ISTIA STRAINI. SE POATE SI ROMANESTE!!!!!!!! BRAVO

Alexyss

Fantastic, portarea realizata in 2 zile desi initial au spus maxim 3 zile!! bravo RCS sunteti mari!

Anonim

nu scrie nimic de roaming...

Anonim

Unde nu scrie nimic de roaming ? Asa se numeste procedeul tehnic: roaming national.

Anonim

Retea de doi lei. Netul unde este prin roaming national? A, din iulie? Nu stiu ce vor sa faca, dar cred ca se vor bloca definitiv. Este bine pentru concurenta din piata, dar serviciile sunt mai slabe decat pretul. Pai voi vreti la 2 euro sa si functioneze? Si daca nu functioneaza pe cine luati de gat? Pe ei sau pe Vomafone? Sau platiti degeaba? Eu va urez succes si sper sa nu se blocheze niciodata!

Anonim

Ce sa se blocheze? Vezi-ti frate de firma ta si lasa concurenta si comentariile flame, ca nu sunt productive.

rowarez

Oferta este incredibila ..spun multi...dar este perfect realizabila cu voice ip ...ceea ce nu este si chiar perfect legal.( zic gurile rele)..una peste alta ma reped sa fac abonamentul..nu de altceva dar poate se razgandesc...cu transparenta celor de la rds rcs e posibil orice.....

rowarez

aa si sa raspund celor de mai sus ...rcs rds a facut un contract pe 2 ani cu Vodafone Romania sa poata folosi antenele de emisie si viceversa...dar sa vedem ce va fi dupa 2 ani..oricum acest contract il face pe unguroi sa faca oferta imbatabila in concurenta cu ceilalti operatori de telefonie mobila

Anonim

Oferta imbatabila cand Vodafone pe 3g in 900 mhz au o acoperire slabuta? Nu mai mintiti pe aici daca habar nu aveti. Ia duceti-va in localitatile ( rurale) aflate aproape de granitele tarii si vedeti cum sta treaba. Cum le va merge netul acolo? Dai multi GB ca sa nu poata fi folositi, doar pentru a te lauda? Sa vedeti cum Orange are semnal aproape peste tot (3g), iar Vodafone are doar 2g sau deloc. In conditiile in care astia se lauda ca nu stiu ce fac ei. Sigur, pana se termina banii imprumutati si dupa aia? Pentru piata este buna oferta, dar sa nu se mai compare cu altii, pentru ca sunt slabuti si de aia cer mai putin. Asta este realitatea, dar e bine ca stimuleaza piata si pentru noi clientii este un lucru benefic. Spuneti si voi celor ca nu se pricep, dar mai suntem si altii care stim acoperirea reala a operatorilor.

Anonim

Eu locuiesc intr-p astfel de localitate rurala aflata la granitele tarii si culmea e ca doar de la Vodafone am semnal. Asa ca nu mai minti tu, ca nu ai fost in toata tara sa stii cum e. Pe mine ma intereseaza telefonia mobila, aici nu e vorba in principal de net, Pentru net am 2 firme de cablu si internet in sat.

Anonim

3g am spus. Ai? Si am spus la general. In particular poate fi si altfel.

Anonim

Nu ma intereseaza internetul pe mobil si nici nu ma va interesa vreodata. Am 100 MB pe fibra si wireless in toata curtea prin router de la acea fibra optica. Ce nu intelegi ? Ma intereseaza convorbirile telefonice gratuite in orice retea. Asta e oferta principala, restul cu internetul e bonus neinteresant pentru mine.

Anonim

Tu esti pe langa vreun oras. Altfel de unde sa ai 100 Mbps la tara. Vise poate! Sunt unul care stau tot la tara si te tarai cu 6 Mbps de la Romtelecom. Merge mai repede cel de la Orange ( mobilul).

Anonim

Normal ca sunt pe langa vreun oras, dar la 10 km distanta de el. Si totusi nu am semnal mobil decat de la Vodafone in casă. La ceilalti de abia am o linie sau deloc in casă. Ideea e ca nu ma intereseaza internetul mobil. Eu vorbesc de oferta telefonie, care se pare ca e si subiectul stirii acesteia. Nu te lega de aspecte care nu au legatura, ca o dam cam in offtopic. Hai sa discutam despre "RCS-RDS a lansat Digi Mobil Optim Nelimitat ( inclusiv național și internațional )", ca asa spune titlul. Eu nu vad in titlu ceva de evidentiere a internetului. De aia am intrat sa discut aici, despre acest subiect care mai intereseaza si nu discutii offtopic despre altceva, care probabil se gasesc de discutat la comentariile altor stiri.

Anonim

Pai eu ma refeream la rural, nu la zonele periferice ale oraselor, unde nu exista nici urma de Digi. Acum vor intra pe roaming cu Voda, dar si aia au viteza slaba in rural. Pentru mine netul conteaza, ca asa oricum am nelimitat. In rest, ai dreptate.

Alexyss

Vad ca, unii abereaza la greu pe alte forumuri despre obligativitatea contractarii unui ab. optim nelimitat pe 24 de luni, TOTAL FALS!! cei ce au un cont digicare pot selecta cand aleg ab. optim nelimitat 2 perioade de valabilitate: 12 luni respectiv 24 de luni, acelasi lucru este valabil si la casieriile RDS!

Anonim

pai la tara nu exista nici urma de semnal de la Digi. cum vor face ?

Anonim

Se foloseste semnalul de la Vodafone, ce nu ai inteles ?

Anonim

Si unde nu este nici de la aia? Iar cu minunea de net cat limitari vor fi cand va intra roaming pe date? hai fiti sinceri si nu mai mintiti pe bietii oameni? De ce nu ati dat drumul de acum si la date? A, dupa ce se vor prinde vor pleca unde vor vedea cu ochii? Stai, dar vor fi sub contract, daaaaa. Deci Digi se tine de smecherii. Va spun eu!

Anonim

Bine, nea flameru... :) Nu te-ai plicitisit inca ? Esti bine platit se pare... Baiatule, e vorba in principal de oferta de telefonie deocamdata. Ce tot va legati de internet ? Cautati nod in papura. Sunteti plictisitori unii, cum esti tu anonim de mai sus. Mai exact flameri. Si legat de semnal, ce te faci la Orange daca nu e semnal ? Ce te faci la Cosmote daca nu e semnal ? Acelasi lucru faci la la Digi Mobil daca nu e semnal nici pe Digi Mobil, nici pe Vodafone. Stupid questions...

Anonim

Stimabile, la tine toti care nu zic de bine sunt flameri? Cred ca tu esti platit sa promovezi servicii care inca nu exista si te faci ca nu pricepi. Nu intelegi ca la voi ( reteaua saracilor) sunt o gramada de lipsuri? Am facut teste de viteza in Cluj si rareori treci de 1 Mbps acum. Iti dai seama ca ti se blocheaza minunea de retea de tot cand o sa intre o gramada de persoane pe netul ala minunat in roamning? Sau crezi ca toti sunt fraieri si nu stiu ce vorbesc? Dai inainte ca sunt flamer, in loc sa raspunzi concret. A, nu prea ai ce spune? Eu sunt client, nu flamer.

Anonim

Flamer... stii ce inseamna flamer ? Unul care ataca companii, servicii, concepte, organizatii, ca are el un stres sau un interes, denaturand discutiile despre subiectul principal al unui topic, in cazul de fata APELURI TELEFONICE NELIMITATE in orice retea. Si flamerii nepriceputi uneori mai si jignesc: de exemplu chiar acum ai catalogat pe clientii RCS ca saraci, ca si deductie simpla cand ai spus ca RCS e reteaua saracilor. Vai ce limbaj, sigur nu esti flamer. Lasa frate concurenta, ca esti platit, altfel nu ai mai intra sa raspunzi. Ce ar fi sa incep si eu sa critic acum Orange sau Romtelecom la commenturi pe tot siteul ? Oare nu as fi flamer ? Asa cum ataci tu pe aici RCS, mai are unul care ataca pe aici la commenturile de la toate articolele care aveau legatura cu UPC, pe Focus Sat. S-a dovedit ca era flamer si angajat la concurenta. Asa si tu. miroase de la o posta.

RCS ofera cel mai rapid net din Romania: 1000 GB pe secunda. Sa ai tu echipament sa duca atat. Deci la net e number 1. La telefonie, daca ai netul ala smecher sau altul mai mic, plus cablu tv, ai convorbiri nelimitate la 5 euro. Si acum a mai avut si tupeul sa bage canale HD prin satelit. :-)) Deci cu RCS ai 1000 GB pe secunda si convorbiri nelimitate. Am incheiat discutia. Te las sa scrii 10000000 de commenturi in continuare, oricum esti desconspirat, iar razboiul tau la topicul asta e pierdut, Cauta alt topic. :-))))) Eu nu iti mai voi contrazice commenturile, nici aici, nici in alta parte. Ca n-am niciun interes. Dar m-am distrat. Te las sa te desfasori in voie. Sper sa te simti bine ! :-)))))

Anonim

Bine, m-ai desconspirat. Lucrez la concurenta de pierdut vremea pe forum si la caterinca. I mi place cand va ofticati voi, angajatii de le firme, pentru ca eu nu lucrez nicaieri ( deocamdata). Hai sa nu ne mai certam pentru ca is prea obosit. Netul de la Digi, ii problema , nu cel de la RDS. Ala e varza. Si aia cu reteaua saracilor e consacrata. Dar saraci suntem toti, nu era vorba de cineva anume.Cum era de asteptat, nu mi-ai raspuns la intrebare pentru ca esti dumneata angajat, ci nu eu.O seara faina!

Anonim

Asta era intrebarea ? Da, netul mobil e varza la RCS, dar oferta de apeluri nationale nelimitate e IMBATABILA. O seara faina si tie, domnul angajat de la Orange ! :-)

Anonim

O MARE TEAPA .Azi am fost sa fac un contract si nu respecta nimic din oferta ,nu exista mobil nelimitat gratuit nici pe digi Spania sau Italia nici pe EU mobil (cele trecute la punctul(1) si nici mobil SUA,Canada si China .Este pentru fraierii care semneaza fara sa citeasca.

DIGI_Helper

@Anonim (postul 5 mai 2014, 14:33) - minutele nelimitate sunt incluse si in retelele Digi Mobil Spania si Digi Mobil Italia implicit si pe fix/mobil SUA, CANADA, CHINA.
vezi - http://www.rcs-rds.ro/telefonie-digi?t=telefonie-mobila&pachet=digi_mobil_optim_nelimitat

Anonim

@Anonim 5 mai 2014, 14:33, nu stii sa citesti ? PRINCIPALELE retele MOBILE din: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria.

Anonim

Care sunt "principalele retele mobile ...." din UE enumerate pe site-ul RDS ??????? ATENŢIE MAREEE, MARE, MARE ATENŢIE, am trimis 2 mail-uri prin Digi Care şi RDS-ul REFUZĂ SĂ RĂSPUNDĂ !! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! .... RDS-UL NU MI-A DAT NICIUN FEL DE RĂSPUNS ! ! ! ! ! ! ! ! ! CARE SUNT ACELE PRINCIPALE REŢELE MOBILE DIN: Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Italia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria ????????
La Orange există o listă pt. prefixele unor reţele de telefonie ale fiecărui stat din UE care se taxează ca adiţionale, adică plătiţi în plus la abon. şi cartele, ..... vă dau exemple de prefixe taxabile: Spania - 3451, 34902 ; Italia - 39310, 39313, 39319, 39350, 39370 ; Germania: 49115, 49882288 ; ....... astea sunt unele din statele UE care au prefixe care se taxează în plus dar Marea Britanie, Polonia şi Slovenia au f. f. multe prefixe taxabile !!! Lista o puteţi cere de la Orange !

detrax

Nu ma intereseaza Orange, nu sunt client Orange, ci cilent RCS, iar aici e topic pentru RCS, nu il mai polua la comentarii cu flame offtopic si reclama ieftina. Pe mine ma intereseaza convorbirile din Romania, nu am nici un amic in strainatate si nu merg in strainate. Mergi si fa reclama la Orange pe topicurile de Orange si nu mai bruia cu flame articolele RCS.

Anonim

Detrax te rog sa mai taci in pana mea. Daca nu te intereseaza pe tine nu inseamna ca toti sunt capcauni.

Alexyss

Am vorbit peste 500 minute luna trecuta in Spania si Italia inclusiv Germania si Austria, totul GRATIS, nu ma taxat nici un cent in plus, am vorbit atat in retele fixe cat si in cele mobile, oferta este de nota 10+ au rupt concurenta.

DTH Fan

Corect, Detrax. Anonim, taci tu in "pana mea", că faci offtopic. Aici nu se vorbeste despre Orange, esti offtopic anonim.
Corect Viper, oferta este exceptionala.

raluca si ciprian

Am si eu o intrebare,aveti idee de ce dureaza 2 luni sa iti aduca telefonul pe care il vrei la abonament...???Tx

Anonim

Nu stiu daca dureaza atat. Asa ti-au zis aia ? Eu am luat Sony cu Android si mi l-au dat pe loc. Nu ai intrebat si tu intial daca modelul respectiv il au pe stoc, inainte sa plasezi comanda, cum se face cand comanzi sau cumperi de la o firma ceva ?

Anonim

Anonim 26 mai 2014, 20:34 uite aici toate detaliile cu "retele principale" si bea un ceai de tei ;)

http://www.rcs-rds.ro/asistenta/tarife-apeluri-internationale

Anonim

AM 2 abonamente nelimitate.Pe nr meu cost suplimentar.Verific si ce sa vezi nr mobile ungaria taxate cu 0.026 eurocenti minut.Cum ca nu inteleg????Daca este specificat Retelele mobile din europa 4???
in anglia pe mobol cost 000.Nu inteleg

Anonim

buna...vreau si eu sa stiu daca sunteti amabili sa-mi spuneti care sunt retelele mobile din austria care pot fi sunate gratuit din romania cu digi mobil?va rog sa imi spuneti si mie,e urgent ! va multumesc !

Anonim

Cum am spus, banuiesc ca asa e, fiindca astia sunt parteneri RCS-RDS din Austria.
Verifica si tu cu un apel de un minut, inainte sa vorbesti prin Digi Optim Nelimitat zeci de minute pe retelele astea trei din Austria.

Anonim

ok multum esc inca o data

Anonim

mare tapari...pana in data de 4 iulie a fost gratis sa suni in austria mobil( prefix 0043688) din data de iulie au bagat 12 centi pe minut..de 2 zile ma cert cu ei ..singuru raspuns pe care l-am primit este sa astept sa fiu contactat.(le-am zis ca nu le mai platesc abonamentu pana nu se remediaza problema) ..deci sa fiti foarte atenti eu am cost de 10 euro.. si sa verificati costu suplimentar in fiecare zi

Anonim

aceasi problema o am si eu ! începând cu 01.07.2014 am fost taxat pentru apeluri catre Belgia 0032466 (apeluri ce anterior nu erau taxate).

Anonim

Dar ce tot sunati frate in strainatate? Aveti rude in strainatate? Inseamna ca aveti bani. Eu nu am sunat pe nimeni in straintate in ultimii 10 ani. Daca e cineva in strainatate, inseamna ca are bani, sa ma sune el, daca are nevoie sa vorbeasca cu mine. Eu nu am Digi mobil de asta, dar daca l-as lua , il iau sa vorbesc in tara. SI astia de la RDS oricum nu scriu ca sigur sunt gratuite apelurile in ORICE retea din strainatate si nu dau nici o lista cu astfel de retele. Ideea ca la Digi asta mobil, daca nu ati priceput, apelurile in strainatate pot fi gratuite nelimitat, dar numai cu retele pe care le considera ei principale. Asa ca daca vreti apeluri gratuite in strainatate in orice retea, abonamentul asta mobil nelimitat de la Digi nu e bun. Asta e bun 100% DOAR pentru apelurile in tara. Pentru apeluri in strainatate nelimitate, orientati-va catre alte firme ( Orange, Vodafone, Cosmote, cu abonamente de 15 - 35 euro sau chiar 100 de euro pe luna ). Desi sigur nu cred ca e nici la astia, la sumele astea mari, nu e nelimitat in ORICE retea internationala. Nu vă mai plangeti ca babele, Digi Mobil Nelimitat este pentru Romania si atat. Dar va place sa cautati nod in papura. Oare de ce ? Ca RCS nu spune ca apelurile internationale in TOATE retelele internationale sunt gratuite.

Anonim

si cum garantezi tu ca nu schimba planurile tarifare si din tara?...daca tot vorbesti aiurea..pana in data de 3 iulie aveam vorbite peste 170 min(cand am verificat) iar din 4 iulie am avut 82 minute vorbite si cost de aproape 10 euro

Anonim

asa e...pana in decembrie platim si minutele din digi
MINUNEA a tinut trei luni.Oferta din aprilie si dupa 3 luni incep sa taxeze pe unele retele.

Anonim

Anonim, nu este adevarat. Sunt inventii de-ale tale, ca sa nu le cataloghez altfel, asa cum ar trebui. Oferta este identica cu oferta de la lansare. In retelele nationale este gratuit nelimitat, inclusiv in reteaua proprie. In straintatate, apelurile sunt gratuite catre unele retele, pe care RCS le considera importante si care se pot schimba de la o data la alta, in functie cerintele operatorilor cu care sunt parteneri in strainatate. Eu inteleg ca voi sunteti de la concurenta si comentati denigrator, ca altceva nu mai puteti face la o astfel de oferta imbatabila pe plan national, ceea ce de fapt si conteaza in proportie covârșitoare. E a doua oara cand am explicat acelasi lucru, ca la scolari, si va prefaceti ca nu intelegeti.:-)

Anonim

si cum explici faptul ca modifica tarifele retelelor din afara fara sa anunte pe nimeni..ai minute nelimitate o perioada si te astepti ca lucru asta sa fie pe toata perioada contractuala.sunt multi care nu verifica cost controler si dupa o luna de vorbit nelimitat se trezesc cu un cost de nu pot sa il plateaca

Laurentiu

De ce nu folositi calculatorul de aici ? Puteti introduce numarul apelat in straintate si iti arata clar daca e gratuit sau cat costa, fara discutiii inutile si acuze fara rost:

http://hdsatelit.blogspot.ro/2014/07/calculator-tarife-apeluri-catre.html

Anonim

Am inteles ca poti sa iei cartela si cu tine in strainatate si sa suni in romania,stie careva daca e asa sau am inteles gresit?

Anonim

Cred ca daca activezi roamingul international, din contul de abonat ( Digicare ) de la RCS RDS.

Anonim

pentru Anonim 7 iulie 2014, 20:17
un contract semnat pentru un serviciu ramane valabil pana cand tu ca si client soliciti incetarea acestuia,acesta nu se poate modifica in 3 luni

Anonim

principalele retele? gandeste-te si tu, orange,cosmote,t-mobile, movistar,o2 ssmd

Anonim

In 2 zile am facut cost suplimentar 10 euro ? unde sunt convorbirile nelimitate in orice retea nationala si interntionala? O teapa mare!

BOGDAN

Nu sunt convorbiri nelimitate catre ORICE retea internationala, nu te-ai informat cu atentie. RCS RDS nu spune asa ceva. Doar catre UNELE retele internationale sunt convorbiri internationale nelimitate.

Anonim

domnilor , eu vorbesc de trei luni in Austria si costul suplimentar este ZERO

Anonim

Acum au nelimitat, acum au 3000 de minute. Toti cei care au luat abonamente la ei si au vorbit mai mult au fost bagati la plata. Cine este atat de prost incat sa creada ca ai nelimitat la 4 euro in orice retea nu merita sa vorbesti cu el. Nici la abonamentele mari de la Orange sau Vodafone nu ai nelimitat desi platesti intre 20 si 50 de euro. Este nelimitat atat timp cat nu faci trafic mare, dupa te blocheaza si iti spune ce nu ai respectat contractul in care scrie ca trebuie sa ai un .......... consum rezonabil. Cat de prost trebuie sa fi ca la 25 de ani de la Revolutie sa nu-ti dai seama ca NIMIC NU ESTE GRATIS.

Anonim

Nu iti ajung 3000 de minute internatioanele, adica 1 ora si jumatate pe zi ???? Muta-te la altii, cine te ține, mai ales ca sunt convins ca vei gasi la altii oferte la fel de ieftine la 4-5 euro, care iti ofera 3000 de minute internationale. Sa ma anunti daca gasesti, sa ma abonez si eu. Si mai studiaza si vei observa ca RCS nu te pune la costuri suplimentare daca depasesti 3000 de minute internationale, ci iti intrerupe posibilitate de a face apeluri internationale pana la data de 1 a lunii urmatoare.

Unknown

Fratilor staftul meu eu sa sunati la ei sa va informatii de "princupalele " retele de afara ca eu am platit factura de 1000 lei... cand am sunat sa imi spuna care sunt au dat din umeri si nu au stiut ce sa imi spuna dar totusi 1000 lei a trebuit sa platesc :(
Mare teapa mareeee
Si pe langa asta eu cand am fct ab au spus ca am NELIMITAT INTERNATIONAL nu 3000 min

Anonim

1. Pai tu vorbeai mai mult de 1 ora si jumatate pe zi ???? Cat vorbeai pe zi de ai platit 1000 lei o singura factura ?

2. Si pe ce retele ai vorbit ? Ai verificat lista lor sa vezi daca erau sau nu gratuite apelurile in respectiva retea, inainte de a suna, asa cum trebuia sa faci, ca doar era interesul tau ? Ma gandesc ca ai apelat pe maxim cateva retele, nu pe sute de retele diferite. Ma gandesc ca puteai 10 minute sa verifici daca sunt gratuite acele 1-5 retele internationale, inainte de a vorbi mii de minute, ca era in interesul tau. Lista e de cel putin din vara anului trecut si poti verifca online, nu trebuie sa suni la RCS pentru a afla costul unui minut sau daca e gratuit in diverse retele:

http://www.rcs-rds.ro/asistenta/tarife-apeluri-internationale

Asadar, eu nu vad nicio teapa aici, vad doar o persoana care nu s-a informat in prealabil care sunt retele pe care poate suna gratuit.

3. Si esti sigura ca ai platit 1000 lei pentru o singura luna, doar pentru convorbirile internationale ? Nu cumva sunt si alte servicii incluse aici, penalizari etc ? Plus ca mi se pare ciudat sa nu existe o limita lunara.

As dori sa raspunzi punctual, pentru ati dovedi expresia "Mare teapa mareeee". Daca intradevar raspunsurile la cele intrebari sunt in totalitate in favoarea ta, atunci da, este o "mare teapa" si m-ai lamurit. Daca nu, stii ce inseamna, adica inseamna ca e vina ta ca nu te-ai informat cu atentie ce servicii ai platit si de care poti beneficia si nu ai citit cu mare atentie ce scria in contract. Eu nu cred a scria la tine in contract ca ai convorbiri nelimitate in absolut orice retea din lumea asta sau din Europa, ci era un cuvant pe care l-ai omis, tu sperand probabil ca "principalele" retele le include si pe cele in care ai apelat tu. In acest caz, ar fi bine sa iti retragi cuvintele sau macar pe viitor sa fii mai atenta cu ce afirmi.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile