luni, 7 aprilie 2014

MUSO, noul coșmar al siteurilor ce oferă ilegal filme, muzică, jocuri sau tv online

La doar câteva luni de la lansarea platformei de protecție a drepturilor de autor pentru conținutul video, MUSO dezvaluie o serie de inovații, care permit deținătorilor drepturilor de autor pentru filme, seriale si alt continut video să își protejeze creațiile împotriva amenințării pirateriei online.

Noua tehnologie MUSO detectează în mod automat conținutul video si efectuează chiar scanări proactive, in cazul site-urilor ce au încălcat în mod repetat drepturile de autor pentru materiale video. Astfel, MUSO permite deținătorilor de drepturi de autor să isi protejeze conținutul, prin eliminarea link-urilor ilegale din rezultatele motoarelor de căutare.

Noile servicii ale platfomei sunt automatizate si ușurează astfel de sute de ori munca si costurile de eliminare a conținutului ilegal, optimizând motoarele de căutare la nivel global, spre rezultate cu conținut legal.

MUSO avertizează în mod automat când conținutul clientului este postat ilegal și solicită proprietarului drepturilor de autor se ia măsuri imediate. Acesta, cu un singur click, isi dă acceptul, iar sistemul MUSO se ocupă automat de trimiterea de notificări DMCA Takedown catre motoarele de căutare, pentru eliminarea linkului din rezultatele afișate de acestea. De asemenea, MUSO poate fi setat să efectueze toate aceste actiuni automat.

MUSO detectează continut piratat de siteurile Cyberlocker sau cu download direct ( Rapidgator, Hotfile etc), siteurile cu filme, emisiuni, seriale sau muzica online, siteurile de torrente P2P, magazinele de vânzari media online, siteurile cu continut generat de utilizatori ( Dailymotion, vk.com etc ), rezultatele afișate după cuvinte cheie ( de exemplu "download mp3", "filme online" ) de către motoarele de cautare etc.

MUSO a introdus de asemenea si detectarea de software, jocuri si carti digitale ( e-book) postate ilegal, precum si detectia streamurilor live piratate (fenomen care se manifesta mai ales la transmisiile sportive în direct, CBS Showtime și Primetime fiind deja clienți ai platformei).

MUSO scanează deja 5 miliarde de pagini web si ruleaza 24 de ore zilnic. Pentru mai multe detalii, puteti accesa AICI website-ul MUSO.


Un comentariu despre subiectul „MUSO, noul coșmar al siteurilor ce oferă ilegal filme, muzică, jocuri sau tv online”:
Anonim

Daca prinde serios metoda, chiar va fi o problema pentru respectivii. Daca nu mai apari in motoarele de cautare, traficul scade simtitor ( poate exceptie siteurile de torrente celebre ) si e cam egal cu zero sa mai tii un astfel de site pirat. Probabil MUSO asta lucreaza cu boti si multi adminsitratori vor bloca scanarilor acestor boti in siteurile proprii, asta daca vor dori botii de la MUSO ăsta sa tina cont de robots.txt. Sau poate ii baneaza ip-urile cumva, dar cu siguranta nu cred ca sunt ip-uri statice pentru botii trimisi sa caute continut pirat. Si poate nici denumiri fixe la boti. Acum cine stie, intradevar pare o problema acest MUSO, mai ales ca trimite la Bing, Google, Yahoo search notificari si masurile de stergere se iau repede.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile