miercuri, 2 aprilie 2014

Orange Tv a lansat optiunea Hungarian HD

Dupa o perioada de teste de o lună si jumătate, vorbitorii de limbă maghiară pot urmări acum şase canale din Ungaria la Orange TV: RTL Klub HD, RTL II, Film+, Cool, Muzsika şi Fishing & Hunting.

Cele șase canale sunt incluse în opţiunea suplimentară Hungarian HD. Preţul opţiunii va fi de 1,5 EUR/lună şi este disponibilă tuturor clienţilor Orange TV. În plus, aceştia vor beneficia de 6 luni gratuite, dacă vor alege activarea opţiunii pentru o perioadă de 24 de luni.

Canalele acoperă o plajă largă de domenii de interes: ştiri, filme, muzică, sport şi hobby-uri precum pescuitul şi vânătoarea.

„Dezvoltarea serviciului Orange TV este una dintre priorităţile acestui an. Am investit mult pentru a oferi un serviciu de calitate, care să ofere o experienţă de vizionare mult îmbunătăţită. Ne dorim ca fiecare utilizator să găsească la Orange TV canalele, filmele şi emisiunile care-l interesează, de aceea vom fi în continuare atenţi la vocea clienţilor şi vom îmbogăţi periodic serviciul, pentru a le aduce conţinutul pe care-l caută.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.
Clienţii Orange TV sunt primii care pot urmări canalul RTL Klub transmis în format HD. Este unul dintre cele mai urmărite posturi ungureşti, care transmite ştiri, emisiuni de sport, reality show şi divertisment, seriale şi filme de acţiune.

RTL II este un canal axat pe divertisment şi filme. Include seriale noi pentru toate vârstele şi filme în premieră, precum și producţii proprii zilnice şi săptămânale, în proporţie de 20%.
Film+ este un canal dedicat filmelor de acţiune, care transmite producţii hollywoodiene renumite, dar şi producţii proprii.

Canalul Cool se adresează în principal unui segment mai tânăr de vârstă şi include seriale, filme şi emisiuni de divertisment.

Muzsika TV se adresează iubitorilor de muzică retro, etno, pop, operă clasică şi operetă. Transmite programe muzicale susţinute de cântăreţi maghiari şi străini, videoclipuri şi emisiuni de divertisment.
Canalul Fishing & Hunting include foarte mult conţinut local, emisiuni producţie proprie şi documentare despre vânătoare, cu accent pe natură şi pescuit pe conceptul „catch and release”.
Mai multe detalii despre serviciul Orange TV se gasesc AICI.


3 comentarii despre subiectul „Orange Tv a lansat optiunea Hungarian HD”:
Unknown

O întrebare.. Poate ma puteți ajuta. Este disponibila o aplicație Orange pentru smart tv ( LG) și vizionarea posturilor Orange tv peste hotare? Mulțumesc și sper sa aibă cineva informația asta.

Anonim

Orange Tv Romania nu are inca o aplicatie pentru televizoare smart tv.

Anonim

Hello, inca nu exista aplicatii pt smart tv, insa se lucreaza deja la acestea. In ceea ce priveste vizionarea Orange tv peste hotare, aici depinde de fascicolul de semnal al satelitului care ar merge bine pina in Franta, poate si mai departe insa asta numai daca se testeaza.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile