vineri, 11 aprilie 2014

RCS-RDS a lansat Digi Storage

Hard disk-ul virtual are 20 GB Free ( daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000 ) sau 50 GB la doar 3 lei/luna ( ori 100 GB la 6 lei/lunar sau 150 GB la 9 lei/lunar ).

1. Acces rapid de oriunde la documentele tale

Acum nu mai ai nevoie de hard-disk-uri externe pentru stocarea unui volum mare de informatii si a documentelor importante pentru tine. Poti utiliza acum aplicatia Digi Storage, cu cea mai rapida incarcare si descarcare a documentelor si a fisierelor de orice fel (filme, muzica, prezentari etc.).

2. Mobilitate maxima si sincronizarea datelor

Cu Digi Storage, ai mobilitate maxima si acces de oriunde, la informatiile si documentele importante pentru tine. Stochezi documentele tale in acest spatiu-virtual, pe care ti-l punem la dispozitie inclusiv gratuit. RCS-RDS iti ofera un punct unic de stocare a datelor (hard-disk virtual). Poti incarca aici documentele personale - fisiere, foto, filme etc.

Poti accesa documentele tale oriunde dispui de conexiune la internet si de pe orice tip de dispozitiv:

PC - cu Windows, Linux sau Mac OS X
Smartphone si tableta - cu android si iOS sau cu orice browser
Descarci aplicatia din:
Google Play - pentru Android
App Store - pentru iOS
Aplicațiile client pe care ti le oferim se sincronizeaza automat pentru toate dispozitivele utilizate de tine.

Beneficiezi de avantajele Digi Storage, daca esti abonat la internetul fix al RCS & RDS, Digi Net Fiberlink. Primesti spatiu gratuit de 20 GB daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000.


4. Download si upload rapide

Poti utiliza Digi Storage din orice retea si de pe orice device. Dar daca te afli in reteaua de fibra optica a RCS & RDS, unde dispui de viteze de transfer al datelor de pana la 1000 Mbps, vei avea cel mai rapid acces la informatii: foto, video, filme, fisiere de orice tip. Utilizand Digi Storage in reteaua Digi Net, poti incarca si descarca informatia mai repede de cateva ori fata de cum o poti arhiva cu orice alta aplicatie de stocare a datelor.

Dispui de viteze de download si upload si de o retea performanta de internet, care asigura transferul rapid al datelor tale. Descarci documente de 50 GB in numai 17 minute, fata de peste 3 ore de care ai nevoie cand utilizezi alte aplicatii, in alte retele de internet.


5. Integrare cu alte platforme de storage

In prezent, RCS-RDS oferă facilitatea integrarii Digi Storage cu alta platforma de stocare a datelor. Tu si toti cei cu care imparti informatia, puteti accesa direct din Digi Storage, datele stocate in alt storage ( in acest moment, este disponibila integrarea cu Dropbox. )

Iar in curand, iti vei putea administra toate datele indiferent de locatia in care sunt ele stocate fizic.

6. In concluzie

Daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000, beneficiezi de 20 GB spatiu de stocare gratuit.
Pentru alte abonamente de internet fix, poti opta pentru cel putin 50 GB cu 3 lei lunar (TVA inclus).

Iti faci un cont Digi Storage in contul tau de client:
- intri in contul de client
- accesezi Administrare/Alte servicii/Digi Storage
- setezi user-ul si parola cu care te vei loga ulterior in aplicatie
- vei primi e-mail cu solicitarea confirmarii finalizarii contului de acces
- confirmi crearea contului
- te loghezi in aplicatie cu userul si parola contului creat
Daca nu ai un cont de client Digi, il poti face AICI, cu datele tale de indentificare (nr. contract, factura, etc.).
Iti poti crea un al doilea cont, pentru alt utilizator.

Poti descarca aplicatia si pe smartphone si tableta (Android, iOS sau orice browser):

Digi Storage pentru Android - Download de AICI.
Digi Storage pentru iOS - Download de AICI.

* Spatiul platit va fi facturat lunar, alaturi de serviciile de internet fix. In cazul in care vrei sa renunti la contul de baza, serviciul va fi facturat doar pentru perioada in care serviciul tau a fost activ.

Pagina Digi Storage poate fi accesată AICI.

Mai jos aveti si comunicatul RCS-RDS:

RCS & RDS lanseaza astazi, 11 aprilie 2014, Digi Storage, unul dintre cele mai accesibile si rapide servicii de stocare, partajare si organizare a datelor personale, dedicat clientilor sai, persoane fizice.

Digi Storage reprezinta punctul unic de stocare a fisierelor (poze, filme, prezentari etc) care poate fi accesat de catre clientii companiei intr-un mod extrem de simplu si de rapid, din orice loc in care exista o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv - PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X sau dispozitive mobile - Android, iOS. Aplicatiile client pe care le ofera compania se sincronizeaza automat pentru toate dispozitivele utilizate.

"Prin lansarea Digi Storage, RCS & RDS continua politica de a oferi servicii cat mai bine adaptate cerintelor si nevoilor clientilor sai. Digi Storage ofera flexibilitate, mobilitate, accesibilitate permanenta de oriunde, oricand, oferind in acelasi timp posibilitatea ca toate datele sa fie intr-un singur loc, indiferent de tipul echipamentului si a tehnologiei de acces utilizate." a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

Clientii Digi Net Fiberlink 500 si 1000 beneficiaza gratuit de spatiu de stocare de 20 GB. Pentru un tarif lunar de 3 RON (TVA inclus), clientii pot opta pentru un spatiu de stocare de 50 GB, pentru 100 GB costul se ridica la 6 RON (TVA inclus) si pentru 150 GB pot contracta serviciul contra sumei de 9 RON (TVA inclus). Clientii pot solicita extinderi de spatiu de stocare pana la 150 GB.

Pentru a se putea inregistra ca utilizatori Digi Storage, clientii RCS & RDS pot obtine datele de acces prin contul de client Digi Care. Interfata web Digi Storage reprezinta punctul de acces in contul de stocare de unde clientii pot descarca aplicatia Digi Storage pentru PC. Pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android si iOS, aplicatia se poate descarca din store-urile Google si Apple.

Clientii DigiNet Fiberlink beneficiaza de superviteze de download si upload, dar si de o retea performanta de internet, care asigura transferul rapid al datelor, la cele mai accesibile preturi.


Un comentariu despre subiectul „RCS-RDS a lansat Digi Storage”:
Valentin

Viteza buna de upload , am incarcat un fisier de 1gb si am atins 10MB /S . Bravo RDS!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile