marți, 29 aprilie 2014

Sky Germania schimbă cardurile și le împerechează cu echipamentele proprii

Operatorul DTH Sky Deutschland, care emite pe satelitul Astra 19,2 grade est, a inceput sa trimita abonatilor noi receptoare HD ( Sky Germania oferă in acest moment si CAM-uri CI+ ) si sa solicite clientilor sa trimită inapoi cardurile, inclusiv varianta S02 .

Receptoarele HD sunt trimise gratuit si sunt insotite de cel mai nou tip de smarcard. Smarcardul si receptorul sunt imperecheate.

Modificarea echipamentele nu va determina schimbari de contract, desi pe mai multe forumuri germane sunt utilizatori care au specificat că au refuzat noile echipamente primite prin curierat si au fost ulterior apelati telefonic de catre operatorii Sky, solicitandu-se explicatia refuzului primirii unui echipament gratuit si chir propunandu-le oferte de pachete superioare gratuite, pentru o perioada de timp.

Unii dintre cei care au refuzat si aceasta optiune, nu au mai putut activa smartcardurile vechi, iar cand au apelat telefonic departamentul de relatii clienti ai operatorului, li s-a comunicat ca le vor fi retrimise noile echipamente, iar daca refuza sa le primească, se va considera acord expres pentru imposibilitatea de a reactiva cardurile vechi.

Aceleasi informatii le-au primit si alti abonati, dar prin email, precizandu-le ca va fi dezactivat cardul vechi si ca trebuie sa accepte noul smartcard, folosit in echipamentele operatorului.

Probabil datorita nemultumirii generale, generate mai ales de imposibilitatea transferarii pe PC inregistrarilor de pe hard-diskul noului receptor, Sky nu a activat temporar imperecherea: unii abonati, care au primit noile echipamente, si-au reactivat cardurile in acestea si le-au putut utiliza in vechile echipamente.

Oricum, tinand cont de numarul foarte mare de abonati Sky Germania, desi mai multi utilizatori dau ca data probabila luna august - septembrie 2014, probabil procesul de schimbare a cardurilor si echipamentelor la toti abonatii va continua până la inceputul anului 2015.


7 comentarii despre subiectul „Sky Germania schimbă cardurile și le împerechează cu echipamentele proprii”:
Anonim

ei ce bine ar fi sa introduca si la noi CI+ pentru DTH.

Anonim

si cardurile astea noi vor fi NDS ?

Anonim

Probabil ca da... Sky Germania/ Austria urmeaza calea pe care a pornit si Sky Italia.

Anonim

Noul card va fi NDS S03. Dupa Sky Italia in zilele trecute si Sky uk a inceut iperecherea cardurilor si citeve canale HD au si disparut.
Am auzit zvonuri ca sistemul Nagra nu va mai fi folosit de ei numai NDS. Daca stie cineva mai multe detalii asteptnoi informatii.

Anonim

A inceput lupta cu sharingul

Anonim

Dar cand au folosit nagra?tot pe nds sunt si in prezent!

Anonim

Super. Sper sa vina si la noi urgent chestia cu terminarea sharingului.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile