luni, 21 aprilie 2014

The Sports Torrent Network (TSTN) a fost închis

Un website de top în file-sharingul din lumea sportului a fost închis, după ce o unitate specializată de poliție din Marea Britanie a trimis un ultimatum administratorilor trackerului.

Sports Torrent Network a oferit prin internet, printre alte tipuri de conținut, si fisiere de tip .torrent, către meciuri europene de fotbal, meciuri din US National Hockey League, cursele de Formula 1 și documentare din lumea sportului.


TSTN avea aproximativ 20.000 de membri, ceea ce inseamnă că era unul dintre cele mai mari site-uri de torrenti cu continut sportiv.

Pe lânga cererea de a închide siteul, Politia a avertizat pe administratorii websiteului, in acelasi mesaj, că pot fi condamnati la inchisoare cu executare, pentru o durata de până la 10 ani, dacă vor fi găsiti vinovati de încurajarea sau asistarea publicului în a face schimb de materiale piratate.

Ca majoritatea altor trackere de torrent, TSTN nu a găzduit fișiere media piratate, ci a ajutat la conectarea utilizatorilor care doreau să partajeze fișiere prin rețelele peer-to-peer.

Aceeasi unitate de politie a închis anterior o serie de alte site-uri mai mici din nișa sport ( inclusiv boxingguru.co.uk și nutjob.eu ) și a arestat un bărbat acuzat că a vândut receivere de satelit, ce permiteau accesul ilegal la vizionarea de meciuri din Premier League.

Unitatea politienească a creat de asemenea o bază de date cu site-urile ce ofertă ilegal continut media, listă pe care a transmis-o industriei de publicitate, într-un efort de bloca colaborarea agențiilor de marketing cu aceste websiteuri. Numele website-urilor în cauza nu au fost făcute publice.


Niciun comentariu despre subiectul „The Sports Torrent Network (TSTN) a fost închis”:

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (73) Digi (485) Focus Sat (238) FREESAT (24) iNES (22) Nextgen (77) Orange (198) Telekom (286) UPC (262) Vodafone (57)