marți, 15 aprilie 2014

UPC renunță în Elveția la televiziunea analogică prin cablu

Operatorul de cablu elvețian UPC Cablecom ( aflat in proprietatea Liberty Global, aceeasi companie care deține și UPC Romania) a anuntat planurile sale de a extinde oferta sa de canale digitale, în această vară, dar și de a opri complet serviciile sale analogice anul viitor.

UPC Cablecom a declarat că este "gata să ia măsurile finale pentru digitalizarea completă, într-o mișcare care va crește grila de televiziune digitală cu peste 65 de canale".

Noile canale digitale, care urmează să fie adăugate începand cu 3 iunie 2014, includ mai multe televiziuni HD.


10 comentarii despre subiectul „UPC renunță în Elveția la televiziunea analogică prin cablu”:
Anonim

Nu este exclus să se decidă în anii următori o astfel de măsură ( care ar fi binevenită ) și pentru UPC România, de crestere a numărului de canale digitale, in defavoarea celor analogice.

Anonim

În următorii ani sigur... Următorii 50-60 de ani la cum se mișcă treburile în România.

Anonim

Pai auzisem ca banda ocupata de un canal analogic este suficienta pentru a transmite 5 canale digitale SD. Acum ca fapt divers... poate trec la fibra optica precum RCS-RDS. Asta le va permite sa transmita un nr. nelimitat de canale pe platforme gen seenow. RCS-RDS trebuie sa recunosc ca se misca bine chiar daca cat voi trai eu nu voi mai apela la RCS-RDS decat daca se va vinde la o alta companie.

Anonim

4 canale HD sau 10 canale SD.

Anonim

analogicul trebuie disfintat ,streseaza oameni rau de tot ai dor oschii uitinduse la purici daca ai si o plasma e mai bine cai aduni cu mina,

Anonim

de ce sa fie analogicul desfiintat? pentru ce sa pun al doilea,al treilea decodor in priza stam bine cu pretul la renel puterea de cumparare a omului e ok?hai sa fim seriosi comenteaza cei din urban mergeti prin satele romanesti si vedeti intrebati ce pensii au oameni,asa ca sa nu ne mai luam dupa elvetieni ca la viteza de internet suntem peste ei si multi alti.

Anonim

Pai daca are 3 televizoare omul, de ce il deplangi ? Are bani atunci, ca un televizor consuma de 20 de ori mai mult decat un amarat de receiver.

Anonim

UE ne va inpune acest lucru, va veni alta tehnologie si mai recent asteptam DVB-T

Anonim

Cum adica asteptam DVB-T ? Poate asteptam sa il inchida DVB-T. Poate te referi ca asteptam DVB-T2.

Anonim

asta e norma de transmisie T2 si tot terestru e

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile