joi, 17 aprilie 2014

Viasat va schimba siglele. Sundance Channel, cu subtitrare în română. Etno si Taraf, date noi de recepție. Televiziunea Alfa Omega, pe Eutelsat 16 grade Est.

1. Pe 29 aprilie 2014, Viasat Nature / History HD își va schimba sigla, conform dtvnews.hu. De asemenea, si alte canale Viasat vor efectua schimbări ale logo-urilor. UPDATE: detalii noi AICI.


2. Televiziunea Sundace Channel HD are de ceva timp subtitrare in limba română, pe satelitul Thor 0,8 grade Vest, pe frecvența 11842, polarizare verticala, SR 30000, DVB-S2 8PSK, criptat ( inclusiv Conax 0B02 de la UPC ).

3. Etno si Taraf Tv vor schimba datele de receptie pe satelitul Eutelsat 16 grade est:

Frecventa 12574.730 (12574 pentru receptoarele fara zecimale)
Polarizare Verticala
SR 6000
FEC ¾
Modulatie DVB-S2 8PSK

4. Cresterea SR-ului se datorează introducerii unui canal suplimentar pe acest satelit, respectiv Alfa Omega Tv, pe frecvența mentionată la punctul 3.


9 comentarii despre subiectul „Viasat va schimba siglele. Sundance Channel, cu subtitrare în română. Etno si Taraf, date noi de recepție. Televiziunea Alfa Omega, pe Eutelsat 16 grade Est.”:
Anonim

Cam de o saptamana merge titrarea pe Sundance la UPC :D

Anonim

o fi vreo mutare definitiva sau tot asa migreaza din satelit in satelit .k romanu undei mai ieftin de acolo cumpara..

Anonim

pai da ,avem televiziunile pe satelit romanesti inprastiate ca moldoveni prin toata lumea......

Anonim

cele mai bune documentare sunt pe VIASAT

Unknown

etno emite in HD?Sau e numai asa de pacaleala?

Anonim

Rezolutia este intradevar HD la Etno HD care este transmis pe satelitul Eutelsat 16 grade Est ( nu si in alta parte ). La fel, grafica este HD. De asemenea, foarte rar, unele emisuni sunt HD. Insa bitrateul nu este unul potrivit pentru HD, fiind prea mic.

Anonim

Pe satelit este HD 720p. Pe cablu la UPC este 1080p si se vede diferenta. Probabil UPC nu ia din satelit semnalul ci il ia direct de la ETNO TV. Nici nu se compara HD-ul pe cablu fata de cel de pe satelit. In schimb am senzatia ca MOOZ HD de pe cablu la UPC e mai slab calitativ decat pe satelit. Tot 720p ambele dar nu-mi dau seama ceva totusi difera.

Anonim

La Orange tv este transmis HD? Nu de alta, dar nu prea pare, cu toate ca scrie.

Anonim

Prin satelit, Etno Tv doar pe Eutelsat 16 grade est transmite HD, ce nu intelegeti ? Pe DTH-urile romanesti transmite SD. Apare sigla aia HD ca e preluat semnalul cu sigla cu tot si retransmis SD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile