miercuri, 2 aprilie 2014

ZU TV a fost lansat

ZU TV a inceput să emită începând de miercuri, 3 aprilie, de la ora 9 dimineața, sub sloganul "Nu e TV, e ZU TV!".

Canalul este 16:9, dar nu are AFD corect ( Active Format Description, mai exact codurile transmise in semnalul digital si care descriu raportul imaginii, adică aspect ratio ). Deci va trebui setat manual in format 16:9, din telecomanda televizorului, fiindca altfel rămâne activ identificatorul AFD 4:3, care este ( încă ) transmis greșit (rămas astfel de la GSP TV). Însa la comutare manuală pe 16:9, imaginea 16:9 este afișată cu aspect si raport corect. De exemplu, se poate observa, în imaginea de mai jos, că personajele nu sunt aplatizate geometric la comutarea manuală la formatul 16:9.


Noua televiziune, care inlocuieste GSP Tv, se alătura astfel binecunoscutul radio, prezentei online si evenimentele organizate de brandul Zu, care a reusit in ultimii 5 ani sa strângă aproape un milion și jumătate de fani pe platformele sociale.

ZU TV va difuza cele mai importante evenimente muzicale internaționale, producții proprii destinate publicului tânăr și va propulsa, alături de radio ZU, muzică de top. Telespectatorii vor regasi printre vedetele postului pe prezentatorii Radio ZU Popescu și Flick, Adi Mihăila, Denise, dar și artiști cunoscuți precum What’s Up , Ruby și Omar, câștigătorul Next Star.


Iata câteva din productiile cu care va veti întâlni pe ZU TV începând din 3 aprilie!

POLITIA MUZICII

Politia Muzicii este 0 pastila de critica pozitiva la adresa muzicii romanesti si internationale. Agent de serviciu este Sebastian Cotofana, ajutat de Manelistu’, Copilu’ si Profesoru’. Din momentul acesta, trebuie sa fii cu ochii in patru. Pentru ca tot ce canti poate si va fi folosit impotriva ta la Politia Muzicii!


OMUL STRAZII

Omul strazii nu este un boschetar. Este omul care testeaza cunostintele, aptitudinile muzicale, dar mai ales nervii trecatorilor. Sebastian Cotofana este peste tot pe strazi. Daca dai peste el, zi ca el si fa ca tine ca sa castigi premiul cel mare si unicul, de altfel: ''Un leu de la ZU Teveu' '' ! Nu te pune cu nebunul!


PENTRU CA...TALENT

Pentru ca... muzicieni pe care îi stie tot cartierul. Pentru ca... dansatori chemati la toate petrecerile. Pentru ca... artisti care opresc oamenii in strada. Pentru ca... toti cei refuzati la toate concursurile de talente si la imprejurarile vietii gasesc aici ''ultima sansa''
Pentru ca... ZU TV si juratii Mirabela Dauer, Ruby si What's up cred in tine!


DL. RIMA

"Featuring Dl Rima" e o emisiune de o ora in care Sebastian Filcea (Flick / Dl Rima) prezinta in versuri o serie de 12 videoclipuri. Mecanismul e simplu. Meseria de VJ a murit. Dl Rima e cel care o resusciteaza. Merita sa vezi videoclipurile prezentate de Flick pentru ca de multe ori versurile de prezentare ale Domnului Rima sunt mai bune decat versurile cantecelor care se scriu in ziua de azi.


SMILE TV

Chamfort zicea ca dintre toate zilele noastre, cea mai irosita este cea in care n-am ras. Asadar, ce ne-am gandit noi? Și asa viața-i grea si salariul mic. De ce să nu facem haz de necaz? Intram pe net, căutam “iutubușoare”, cum le zicem noi, faze cu tâlc, poante, dar si lucruri deștepte, interesante, inedite si le prezentam cum stim noi mai bine. In pastile scurte, de cate cinci minute, sub stricta supraveghere a „medicului” Catalin Oprisan. Toate acestea, la SMILE TV!

Nota: Dupa ce intelectualul echipei ZU TV, Catalin Oprisan, a dat citatul cu ziua irosita, toti am cautat pe You Tube ultimul single al lui Chamfort. Si inca il mai cautam... Cert e ca Rihanna nu a facut inca un featuring cu el.


ZU KIDS ON THE BLOCK

La ZU TV vezi in fiecare zi cele mai tari hituri. La ZU KIDS ON THE BLOCK vezi o gasca de copii care cânta live cele mai tari hituri. Pustii care au uimit Romania la ’’Next Star’’ trec la urmatorul nivel: trebuie să îi uimeasca si pe producatorii si compozitorii care fac hiturile in România. Vezi in fiecare saptămână aventura găștii lui Omar pe tărâmul showbiz-ului. Care dintre juniorii talentati va reusi sa convinga un mare studio să îi compună următorul hit. Nu ai de unde sa stii, poate următorii One Direction sunt chiar cativa dintre concurentii de la ZU KIDS ON THE BLOCK.


POPESCU SI FLICK

Flick si Popescu au inceput razboiul inainte ca show-ul lor sa debuteze pe TV. Flick i-a gasit ’’greului’’ Popescu punctul sensibil si nu-l mai scoate din apelativul ’’Bursucule’’. Ca sa nu punem in pericol destinul acestei emisiuni, le-am trimis-o pe Denise, fata cu cea mai sexy voce din FM-ul romanesc, asistenta lui Buzdu si Morar la Morning ZU. Doar ca din asistenta la matinal, Denise se transforma seara în șefa lui Popescu si Flick.

Cei mai tari artisti ai generatiei ZU trec de luni pana joi, de la 22.00, prin studioul lui Popescu si Flick. Popescu ii provoaca la probe practice, nu de alta, dar asa are si el ocazia sa mai dea jos din surplus. Flick ii testeaza pe idolii Romaniei la capitolul ’’cat de mult poti tine la glume de-alea bune’’. Iar Denise e pregatită să le pună vocile la încercare, cântand karaoke cot la cot cu ei in studioul ZU TV. Popescu si Flick e si locul unde vei vedea in premiera clipurile viitoarelor hituri din Romania.


ADEVAR & PROVOCARE

Tequila, pe numele ei adevarat Bianca Adam, are la cei 16 ani ai săi un vlog pe youtube cu peste 300.000 de abonați. Odata cu lansarea ZU TV, adolescenta din Craiova trece la next level. Pedepsele pe care le primeste de la fanii ei din toată țara vor fi executate si pentru telespectatorii ZU TV. Indiferent ce provocare îți trece prin cap, Tequila e in stare sa o duca pâna la capat? O vezi pe Tequila dându-se peste cap pe trecerea de pietoni, în miezul zilei? Vrei sa vezi daca e in stare sa mimeze un lesin intr-un autobuiz plin de pensionari? Ti-o imaginezi fumand ketch-up? Scrie-i orice îți trece prin cap si ea îți va arata la ZU TV că se poate.

Prima zi de emisie ZU TV a fost sărbătorită prin spectacolul ZU Music Awards ( ZUMA ) de la Romexpo, la care au fost prezente majoritatea numelor importante din industria muzicală românească.

Evenimentul a fost transmis in direct de ZU TV și de platforma online Antena Play.


22 de comentarii despre subiectul „ZU TV a fost lansat”:
Anonim

După „generația PRO”, vine „generația ZU”, rodul unei campanii de marketng răsuflat, o generație mai limitată, lipsită de substanță, inertă, captivă unor valori contrafăcute. Postul s-a ratat chiar cu spotul de debut, care îmi amintește de încercările altora de la sfârșitul secolului XX. Cei doi corifei de autobază au început singuri și vor termina singuri. Și acestea pentru că felixienii își închipuie că noile generații își pierd vremea în fața televizorului precum semenii lor înaintați în vârstă.

Anonim

Anonim- miiiiiii de LIKE

Anonim

Mie mi se pare OK, cei doi creeaza atmosfera frumoasa, e foarte bine pentru un post axat pe muzică. Dar să vedem si celelealte emisiuni.

Anonim

Alti rasuflati....Vor sa prelungeasca agonia unui post de televiziune ce a falimentat execrabil(GSP tv).
Politizarea si-a pus amprenta pe toate creatiile Antena Grup si este infiorator sa amesteci politica cu spectacolul propriu zis !
Din punctul meu de vedere,scoring-ul audientei acestui post tv va fi foarte mic !

Anonim

Din punctul tau de vedere... Eu am urmarit acest Zu Tv, nu a avut nimic de politica in el pana acum. Doar muzica si distractie !

Cristy

La mine are formatul 4:3 si cred ca asta e formatul nativ. Daca setez manual 16:9, imaginea e "latita".

Anonim

Super slab din start. Punct. Meriti o bere primul ''anonim'' :D

detrax

Cristy, nu e lățită imaginea si nici turtită. Poate transmite providerul tau prost semnalul in zona ta. La mine pe RCS e 16:9, doar trebui sa comut din telecomanda.

Foarte bun canalul. Lasati politica si oftica deoparte, nu isi au rostul aici.

Cristy

@detrax ai dreptate. Imaginea e 16:9 dar nu intra automat pe tot ecranul (lipseste acel AFD). La momentul primului comentariu era transmis ceva care avea formatul nativ 4:3 si cand am dat manual pe 16:9, imaginea a devenit "latita", era deformata. Poate de asta nici nu au semnalizat raportul 16:9, pentru ca mai transmit si clipuri cu raportul de aspectul 4:3.

Anonim

La mine numai in 4:3 merge. Pe 16:9 ii vad dublu :).

Anonim

este zu tv in dvb-c rcs, are 4:3 nu 16:9 vezi poza
https://dl-web.dropbox.com/get/IMG_20140403_190246.jpg?_subject_uid=137895874&w=AABkl9UU0zWypTWT_OqyK7PALzJDRLgm7iAGRFXiebLTvg

Anonim

Du-te si plimba-te cu poza ta, pe care nici nu o pot vizualiza. Invata sa iti folosesti televizorul. E 16:9 transmis acest canal, trebuie selectat din telecomanda, altfel ramane 4:3, turtit orizontal, nu vertical, cum ar fi in caz ca ai intinde un 4:3 la 16:9. Dar cand dai pe 16:9 raporturile imaginii sunt naturale, nu turtite vertical. Dar de ce ma obosesc eu sa iti dau tie explicatii ? :)

Anonim

Încă o țigănie marca Antena , destinata cocalarilor și pitipoancelor, cu efect de îndobitocire ! De parcă nu erau arhisuficiente celelalte antene ... se pare ca e cerere tot mai mare din partea prostimii pentru astfel de dejecții , de nota ca și numărul proștilor din tara asta este în tot mai mare creștere !

detrax

Ce spui tu e adevarat, legat de prostime. Totusi, acest canal nu transmite manele si pare totusi cu destul de bun simt. Ce canal doreai sa lanseze? Antena Cultural, sa aiba audienta 0,000001 % ? Programele tv se intretin cu bani din publicitate, care se obtine pe baza audientei. Iar audienta e 90% prostimea, fiindca asa a ajuns poporul român. Nu e de vina Antena Group sau alt canal tv, pentru aceasta situatie nefastă. E de vină poporul român. Daca ar ignora astfel de canale, s-ar inchide de la sine, iar TVR Cultural ar fi in top audiente. Invers nu se poate, ca ar insemna bani pompati degeaba in emisiuni culturale sau educative, dar fără audienta. Si pana la urma pierderile ar duce la faliment. De vina pentru aceasta situatie este invatamantul romanesc, fiindca nu lasa si nu a lasat repetenti copiii analfabeti din Romania, care acum au crescut si reprezinta majoritatea publicului din Romania si care s-a adaugat la restul de analfabeti deja existenti. Exact acelasi fenomen se intampla si la siteurile web: cele de calitate, utile informativ si educational nu au vizitatori, iar gunoaiele de websiteuri au milioane de vizitatori unici pe zi. Elitele intelectuale sunt in minoritate si sunt aratate cu degetul, de parca ar fi niste paria ai societatii. De vina e si coruptia, care promoveaza non-valorile si le ridica pe piedestal. Nu e de vina un canal tv sau altul... Nu acestea sunt de vina, ele doar se pliaza pe public.

Anonim

AFD, EPG (poate și altele) sunt opțiuni despre care multe televiziuni din România nu au aflat / nu sunt interesate...

Anonim

Pro TV comută tunerul TV din PC pe 16:9 și la transmisia analogică terestră. Deci se poate 16:9 și pe analogic fără să folosești setările televizorului!

Laurentiu

Si pe analogic se poate transmite informatia legata de raportul aspectului.

Digitalul are AFD, analogicul are WSS.

Pentru cine nu intelege notiunile, poate citi aici:

Despre AFD: http://en.wikipedia.org/wiki/Active_Format_Description

Despre WSS: http://en.wikipedia.org/wiki/Widescreen_signaling

Anonim

Pacat daca era hd era mai intersant

Anonim

Ar fi putut să fie HD, mai ales că toate videoclipurile din ultimii ani sunt HD.

Anonim

Cotofana asi vrea sa faci omul strazi pe strada lunca te inplor

Anonim

zu teve imi placi la nebunie

Anonim

Cotofana ma numesc Stefan si eu tiam trimis mesajul cu stada lunca te rog din inima sa vaci asta

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile